valuhka 4 184 Опубліковано: 11 серпня, 2015 Якщо Ви дозволяєте, з радістю буду це робити. На нашому форумі нічого не забороняють, окрім лайливих слів та відвертих образ. Та й яке ми маємо право забороняти Вам спілкуватися рідною мовою 4 fronya40, lana19, Izvarina та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ІринаТ 108 Опубліковано: 11 серпня, 2015 Дякую за розуміння і за все, що ви на цьому форумі робите!!! 6 lana19, fronya40, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 13 жовтня, 2015 Добрый день. Я Елена. Пишу на русском, говорю на русском, вільно спілкуюся українською. Форум интересный. На сколько доходит свободное время по чуть почитываю. А самое главное у вас милая атмосфера. 14 Izvarina, N@T@, fronya40 та 11 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 14 жовтня, 2015 Доброе утро,Елена! Приятно познакомиться ближе! у вас милая атмосфера А теперь уже у НАС! 5 Izvarina, fronya40, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 14 жовтня, 2015 Добрый день. Я Елена. Я тоже Елена , но Тань у нас всё равно пока больше . Рада новому знакомству, добро пожаловать 5 fronya40, Уляна-ляна, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 14 жовтня, 2015 Леночка,Miloviza,я тут сравнительно недавно,но в этом доме тепло и уютно. Я теж рада новому знайомству! 3 Людок, lana19 та Miloviza reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Людок 2 174 Опубліковано: 14 жовтня, 2015 Добрый день. Я Елена. Пишу на русском, говорю на русском, вільно спілкуюся українською. Форум интересный. На сколько доходит свободное время по чуть почитываю. А самое главное у вас милая атмосфера. Приятно познакомиться!У меня тоже мало времени,но без этого форума уже не могу)))Как только свободное время-захожу,читаю,любуюсь работами девочек! 5 lana19, Уляна-ляна, hasia та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 14 жовтня, 2015 @Miloviza,Добро пожаловать! :flowerss: 3 Уляна-ляна, fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 14 жовтня, 2015 Приятно познакомиться!У меня тоже мало времени,но без этого форума уже не могу)))Как только свободное время-захожу,читаю,любуюсь работами девочек! Как то встречала мнение, что времени нет только у тех людей, кто не умеет себя организовывать. Что 90% успешных людей абсолютно не включают телевизора. Соответственно один из пунктов было - не смотреть телевизора. Как-то попробовала, а для фона он играет частенько. Да и фильмца когда никогда посмотреть охото. И так стало скучно. Ну, думаю, пусть у меня лучше будет мало времени))) 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Макаранжела 53 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 Доброго усім дня!Дуже рада,що в нас з'явився рідній форум,де можна відчувати себе вільно!Мене звати Люда.Моя рідна мова - українська,все своє життя спілкуюся тільки нею рідненькою,але на форумах мені зручніше спілкуватися російською .Як казала Ольга Богомолець,людина,яка знає більше 2-х мов,можливо на старість не буде мати справу із склерозом. Та й нехай люди читають,розуміють,нам що жалко?!!!Ну ось якось так 15 fronya40, Natali06, N@T@ та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 Доброго дня, Люда! Ласкаво просимо. Я рада, что ты нас нашла! Будем дружить! 3 fronya40, nestr та Макаранжела reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 @Макаранжела, добро пожаловать ! 3 lana19, fronya40 та Макаранжела reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 @Макаранжела,привет,привет!!!!!! 2 lana19 та Макаранжела reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Макаранжела 53 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 Ой,девочки,как хорошо и приятно!!! Спасибо вам всем!!! 4 fronya40, lana19, lissaKi та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 Людочка,здравствуйте-здравствуйте!!! Как хорошо,что нас все больше и больше.Разом ми - сила!!! 3 lana19, fronya40 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 @Макаранжела,Добро пожаловать! :smailuk10 (1): 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 @Макаранжела, Люда! Приятно познакомиться! И 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 17 жовтня, 2015 @Макаранжела,Людочка, приятно познакомиться! Как говорят : в гостях хорошо, а дома лучше!! Так что ,добро пожаловать домой! ))) 3 УкраІнка, lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Танюша 7 Опубліковано: 30 грудня, 2015 Девочки, можно мне к вам? Зовут Татьяна, 29 лет, замужем, 2 детей, по профессии учитель )))) 7 Vilapo, fronya40, Veronka та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 30 грудня, 2015 Привет, Танюша! Ты УЖЕ с нами! Добро пожаловать домой! Располагайся, обживайся и будем дружить! Скажу по секрету - у нас форум Татьян))) - больше всего активных пользователе с этим именем 3 fronya40, valuhka та nestr reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 30 грудня, 2015 @Танюша, Чувствую как эти Тани объединятся на Татьянин день, то худеть будем долго. 4 nestr, fronya40, Vilapo та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 30 грудня, 2015 Танюша, добро пожаловать ! Рада новому знакомству ! 3 lissaKi, nestr та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 30 грудня, 2015 Танюша, , в нашем полку (Татьян) прибыло! Чувствую как эти Тани объединятся на Татьянин день, то худеть будем долго. Точно, точно @lana19, Светочка, спасибо за НОВОГОДНИЙ тюнинг! 5 Twist, fronya40, lissaKi та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 30 грудня, 2015 Скажу по секрету - у нас форум Татьян))) - больше всего активных пользователе с этим именем аха, если кинуть в нашу форумскую толпу поварешку то она обязательно влетит кому-нить в лоб.. и той лоб будет канешно татьянин, ну много нас, много.. да.. 6 Twist, nestr, Дяна та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 30 грудня, 2015 Привет, тезка! очень приятно познакомится еще с одной Татьяной! Я как то попала на городскорй праздник Татьянын день)))) Можете представить??? в Днепропетровске! Проводила фирма Логос. с тех пор каждый год поздравляют меня с этим праздником! А я в детстве маму ругала- почему меня Оксаной не назвали( это после фильма Вечера на хуторе близ Диканьки) 3 Дяна, lissaKi та nestr reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах