Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11.10.2023 in all areas

  1. 3 points
    Я оту пасавердуру купила давно іменно задля калини. Бо на дух не переношу отой її сморід в чаї. А протерта від кісточок і шкірки вона не має тої воні и смакує набагато краще. Просто почавити калину такого ефекту не дає, треба позбутися кісточок і шкірки. Варю джем з протертої калини і їм залюбки. Пасавердура наше все!
  2. 1 point
    Elenka

    Коппа,сыровяленная свиная шея

    Оля, и мы будем ждать. На такое мясо можно смотреть долго не отрывая взгляд.
  3. 1 point
    А навіщо стільки сажала??? От трапилося в ютубі, може буде тобі в нагоді
  4. 1 point
    Olima

    Коппа,сыровяленная свиная шея

    Отримала сіль нітритну, сьогодні купила шию і балик. Ввечері буду солити і чекати-чекати-чекати
  5. 1 point
    @Наташшшка, @Elenka, От і мені здається, що буде пікантна така гіркота, на любителя, але я якраз і люблю калину, мені вона смачна і пахне приємно. Треба буде спробувати, як калиною розживуся.
  6. 1 point
    Я калину с сахаром перетираю. Держу как лекарство небольшую баночку. Где-то читала, что если калину приморозить в морозилке, то горечи почти не будет. Не пробовала. Варила джем из калины как-то, очень вкусный получился.
  7. 0 points
    Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Та садила, наче, й не багато, але він вродив, як скажений. І вже в біологічній стиглості - гострющий...Буду варити джем, якщо час знайду. Ще й сьогодні кума 5кг баклажанів приперла...плакаю...
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×