Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07.02.2024 in all areas

  1. 5 points
    Пішла вчора на роботу, знову буду воду продавати, вже в іншому місці. А чого дома сидіти безоплатно? От на робочому місці Ще і кохве буду робити, отакої.
  2. 4 points
    Поки що буду ходити 3 дні через 6. З 9 ранку до 19 вечора без перерви. Зміна 350 грн. +процент від продажу супутніх товарів і кохве. З березня буде 400 і робота до 20 вечора. Субота-неділя з 10 ранку. Це поруч з моїм домом, пройти 150 метрів, окреме приміщення з туалетом, на самому початку нашого базару. Людей небагато, бо в прошлому році я була на іншій точці і там дуже багато роботи було, не присісти. З дачі буду приїжджати на роботу, в мене електричка прям поруч і приходить о 7-30 ранку, вспіваю ще й в АТБ сходити. Вова буде на дачі на хазяйстві, хай ворушиться теж. Так шо все якось устаканиться, аби все було спокійно навкруги. Оля, вода в нас в водоматах по 1,40, але люди скаржаться на якість ту. В мене вода столова по 1,50 і мінеральна по 2 грн. Для пенсіонерів в мене по 1,20 і 1,50 , це льготна ціна. Мінеральна вода без газу, звісно, вона штучно мінералізується, збільшене фтор, калій, кальцій і магній, вона м'якша. Беруть однаково і ту, і ту. Оце така установка, працює повністю автоматично.
  3. 2 points
    Olima

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Світлана, вдячних тобі покупців. А в яку ціну у Вас вода? У нас в сусідньому будинку стали продавати очищену воду, спочатку була по 1,5грн, зараз підняли до 2 грн. Але всеодно будемо купляти, бо в чайнику за півтори роки накипу не має. А з крану то накип дуже великий, хоча вода у нас в крані смачна, артезіанська.
  4. 2 points
    Оля, я в такі коробки садила. Їх посередині розпирає в сторони від грунта, тому зразу до сходів 2 резинки від грошей натягни в двох місцях. Або кудись в ящик постав ті коробки одна до одної щільно, щоб трималися. Ящик краще, чим резинки. Про насіння помню, не забула.
  5. 2 points
    Дівчата, щось вже руки починають чесатися з городніми роботами . На днях насіння перебирала, грунт дивилася де купити, міркувала що де висаджувати. А малий по акції в АТБ купував сік, наставив біля мусорного відра пусті пакети, але ж мама просто так не може викинути їх, треба ж з них зробити лотки для розсади . І головне, що у мами є купа різних лотків, але ж саме таких ще не було, а тепер є .
  6. 1 point
    Ингредиенты: 350 гр цільнозернового пшеничного борошна 85 гр вершкового масла 50 - 70 гр залишків закваски 200 - 250 гр кефіру, чи іншої якої молочки 50 гр цукру 3 гр солі 2/3 чайної ложки соди В молоці розвести закваску, борошно змішати з сухими інгредієнтами. Холодне але м'яке масло перетерти з борошном, потім все об'єднати, швидко замісити тісто. Розкатати, вирізати коржики, перекласти на деко, за бажанням змастити яйцем. Випікати з конвекцією перші 7 хв при 200 градусах, далі зменшити температуру до 180 і пекти ще хвилин 15. Автор пише, що тісто можна розкатувати відносно тонко - тоді це будуть звичайні коржики, а можна досить товсто, сантиметрів 3-4 - тоді виходять м'які пухкі скони. Я роблю і так, так - смачно всяк. На першому фото якраз тоненькі коржики. Розкатую приблизно до 0,5 см, в духовці вони підростають вдвічі. А на другому - товстенькі скони. Їх смачно розрізати і намазувати чимось смачненьким, можна просто маслом. Я зверху часто при випічці викладаю якусь ягідку, поливаю медом, бо саме печиво не солодке, сьогодні спекла з гарбузом. Печиво смачне, швидке і не морочне, дуже рекомендую. Посилання на рецепт на сторінці автора в інсті: https://www.instagram.com/p/Ci2vDtQNbNP/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
  7. 1 point
    Світлана, дякую за пораду з резинками. Так і зроблю. Мабуть в цих лотках посію лук чорнушку по два рядки. У мене як раз три сорти такої цибульки є і не попутаю як буду пересаджувати.
  8. 1 point
    спокусницЯ

    Кухонні посиденьки (балачки)

    І в мене є старенькі. Скільки років не знаю, але так як то сестри бабулі, то думаю точно до 1970 . Плями, то від віку, не бруд.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×