Добре. Завтра почну. Сьогодні купив пачку свіжих дрожжей, я користуюсь вообще то сухими, але на паску хай буде такі, тільки візьму їх по-меньше, не 25 г, а десь 15 макс. Мені спішить нікуди. І не буду махаться з грудочками, блендерами, підливаннями...цє вже треш. Як позбутись грудочок в заварці - є прості способи. Муку підсилю манкою (1/10) у аля_опарі, мене вчили, головне щоб була добра опара, сильна, піднімала потім тісто, тим паче воно жирне і тяжке. З яйцами також - 3 або і 4 (якісь вони малі) разом, мо ж посолю зразу, все рівно треба соль додавати , хай тоді "красять" яйца, але куркуму додам, щепотку в тісто. Маргарин купив, такий як треба, там круасан на упаковці намальован, типа ж для випічки. Мо ж 50 на 50 з вершковим маслом змішаю (82.5%), ми маргарином не користуємося, не знаю який він, раптом несподобается паска на нем. Купив ще сьогодні в атб журавлину сушену з цукром, типа цукати, буде разом з изюмом. Це її ж не треба замочувати? А цукор загальний не треба зменьшувати в рецепті? Та то мабудь дрібнички. А цукор я б максимально зменьшив, і так солодке нізя їсти. На скільки можливо? Грамм на 50 хоча б. Читав рецепти глазурі, сподобалось на желатині і цукрі. Но то потім.