Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 14.06.2024 in all areas

  1. 2 points
    Сьогодні псіханула і напекла булок з цього тіста. Начинка вишня з рецепту Фрекен Бок. Це тааак смачно, не передати!!!
  2. 1 point
    Ингредиенты: Молоко 200 мл Яйця 2 шт Дріжжи 10 гр сухих (або 30 гр пресованых) Цукор 65 гр Сіль 12 гр Борошно 450-500 гр. Масло вершкове розм'якшене 65 гр Метод У хлібопічку скласти дріжджі, борошно, тепле молоко, сіль, цукор, яйця. Добре вимісити тісто (у мене режим Пельмені). Наприкінці поступово ввести розм'якшене вершкове масло і знову добре вимісити. Дати підійти до збільшення в 2-2,5 рази. Далі обім'яти та сформувати пиріжки. Готовим пиріжкам також дати відстоятися близько години. Випікати при температурі 180 * 25-30 хвилин. Дуже приємне тісто, універсальне, підійде і для солодких, і для несолодких пиріжків та пирогів. Спробуйте!
  3. 1 point
    Ингредиенты: 228г (трохи менше 1 склянки) залишки закваски 100% 285г (2 склянки) універсального борошна 8г (1 чайна ложка) морської солі 56г (1/4 склянки) розтопленого вершкового масла 105г (трохи менше 1/2 склянки) фільтрованої води 225г тертого сиру чеддер/будь-якого Метод Ніч перед випічкою: Зважте або відміряйте всі інгредієнти для тіста в скляну або керамічну миску. Замішуйте тісто до того часу, поки воно не збереться в єдине ціле. Дайте тесту відпочити та піднятися під кришкою при кімнатній температурі протягом 12–16 годин. На наступний день: Розігрійте духовку до 175-180 °С Перекладіть тісто на посипану борошном поверхню і розкотіть його в прямокутник. Розріжте прямокутник навпіл. Виріжте три аркуші пергаментного паперу, які помістяться у деко. Помістіть один шматок тіста в центр пергаментного листа і накрийте іншим листом. Рукою розкачати тісто у великий прямокутник. Потім качалкою розкотіть його до товщини близько 3-4мм. Зніміть верхній аркуш пергаментного паперу. Використовуючи ніж для піци або простий ніж, або форму для печива і наріжте тісто на квадрати (фігурки) розміром з крекер. Двічі наколіть кожен квадрат вилкою, щоб тісто не пузирилося в духовці. Або так. Фото автора рецепту. Повторіть ці дії з тестом, що залишилося. Розкладіть пергаментний папір з крекерами на деку. Випікайте крекери 30 хвилин при температурі 175-180 °С . Вимкніть духовку і відкрийте дверцята. Я використовую рукавицю для випікання між дверцятами та рамою духовки, щоб вона не закрилася повністю. Дайте крекерам охолонути і продовжуйте сушити в духовці. Після остигання зберігайте крекери у герметичному контейнері. Для рецепту я використала сир Чеддер оранжево-жовтого кольору. Цей сир надав пікантного смаку крекерам. Так само можна використовувати будь-який інший твердий сир. Смачного! Джерело - Butter For All Україна Знам'янка Війна росії з Україною День 821
  4. 1 point
    Фрекен Бок

    Вишнева начинка

    Ингредиенты: Інгредієнти Вишня без кісточок 450-500 гр Цукор 125 гр Крохмаль кукурудзяний 25 гр Метод В посуді з товстим дном (у мене пательня) положити вишні та половину цукру. Дати постояти, щоб зʼявився сік. На повільному вогні довести до кипіння та розчинення цукру (приблизно хвилину). Залишок цукру змішати з крохмалем та додати в вишню, акуратно та ретельно перемішати. Знову довести до кипіння та проварити до згущення крохмалю. Охолодити. У мене вперше в житті із пиріжків не витекла вишнева начинка).Ділюсь! Раптом не я одна така))
  5. 1 point
    Справжня господиня

    Бабы "Львовские"

    Вопрос к посту за 21 год! шото подозрительный товарищ.....
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×