Ингредиенты:
Молоко 200 мл
Яйця 2 шт
Дріжжи 10 гр сухих (або 30 гр пресованых)
Цукор 65 гр
Сіль 12 гр
Борошно 450-500 гр.
Масло вершкове розм'якшене 65 гр
Метод
У хлібопічку скласти дріжджі, борошно, тепле молоко, сіль, цукор, яйця. Добре вимісити тісто (у мене режим Пельмені). Наприкінці поступово ввести розм'якшене вершкове масло і знову добре вимісити. Дати підійти до збільшення в 2-2,5 рази. Далі обім'яти та сформувати пиріжки. Готовим пиріжкам також дати відстоятися близько години. Випікати при температурі 180 * 25-30 хвилин.
Дуже приємне тісто, універсальне, підійде і для солодких, і для несолодких пиріжків та пирогів. Спробуйте!