Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08.09.2024 in Повідомлення

  1. 2 points
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    І я сьогодні гралася з перцями) Закрила тільки що аж 8 маленьких баночок Конфітюр з гострого перцю з апельсином. А потім взяла і вишкребла каструлю та облизала велику ложку, якою мішала та накладала конфітюр в баночки :) Було смачно, перших півтори хвилини... Сиджу тепер з розчепіреним ротом, сльози вже висохли, а в роті ще все пече і горить) Піду, мабуть, сметаною заїм, чи якось так)
  2. 1 point
    Elenka

    Закуска з кабачків

    Ингредиенты: Кабачки -2 кг Болгарський перець - 1шт. Яблуко - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Головка часнику - 1 шт. Перц Чилі - 2 шт. Цукор - 200г Оцет 9% - 100г Сіль - 50г Томатна паста - 70г Метод Кабачки (у мене молоденькі) порізала на 3 частини поперек і далі брусочками. Всі овочі інші (крім чилі та часнику) перемолола у блендері (можна у м'ясорубці). У каструлю поклала нарізані кабачки, мелені овочі, сіль, цукор, оцет, томатну пасту та варила 1 годину. За 15 хвилин додала перемелений часник та перець чилі. Розлила по банках і закрутила, не загортала. Мої відступи від оригінального рецепту: часник та гострий перець додала ближче до кінця і на початку додала 60 г соняшникової рафінованої олії. Варити можна було 40 хвилин, але в мене банки ще не були готові. На смак трохи гостренько, смачно. Вихід 5 банок по 0,5л. Овочі, які перемелювала, брала побільше розміром. Спочатку рідини мало, потім буде якраз, кабачки пустять сік. Україна Запоріжжя Війна росії з Україною День 926
  3. 1 point
    спокусницЯ

    Коврижка "Оксана"

    Ингредиенты: Яйця 3 шт. Цукор 1 склянка Олія рослинна 3 ст.л. Борошно 3,5 склянка Варення 1 склянка Кефір 1 склянка Сода 2 ч.л. Метод Самий смачний варіант, це з вишневим варенням, але виходить з будь-яким. Приготування дуже просте, усе в миску ( крім борошна) перемішати міксером чи ручним віничком, не важливо, всипати борошно, ще раз вимішати. Вилити в форму для випікання ( я полюбляю форму застеляти папером) Випікати при 180 °C до готовності. А що? Буде парочка "Валері" Україна Житомирська обл Війна росії з Україною День 925
  4. 1 point
    Ингредиенты: Червоний солодкий перець (очищений) - 220г Червоний гострий перець - 55г Яблука твердих сортів (очищені та без серцевини) - 180г Цукор - 180г Білий винний оцет (Оцет) - 10г, Долька від зірочки бадьяну - 1шт Перець душистий - 1-2 горошини Коріандр - 1горошина. Метод Смак виходить гостро-солодкий 1 день. З вечора – почистити яблука від шкірки та середцевини та червоний солодкий перець від насіння. Порізати яблука, перець, а гострий перець із насінням. Скласти в каструлю та засипати цукром. Залишити до обіду наступного дня. 2 день. Маса пустила сік. Поставити в повільний вогонь і довести до кипіння. Варити на повільному вогні приблизно 20-25 хвилин. Вимкнути. За допомогою блендера змолоти всю масу до однорідного стану. І знову поставити на вогонь. Трохи плювалося варення після того як пробила блендером, майте це на увазі. Додати бадьян, запашний перець, коріандр (оскільки я люблю гвоздику, то поклала 2 зірочки гвоздики і одне насіння кардамону). Проварити все хвилин 15. Додати винний укус, проварити ще п'ять хвилин і перекласти в стерильну баночку. Закатати кришками, я не перевертали і не укутувала їх. Україна Війна росії з Україною День 927
  5. 1 point
    LLika, Анжела я робила це варення. Дякую за рецепт! Цукра поклала в 2 р менше, на мій смак навіть солодко. Інгредієнти взяла в тій же кількості, але додала сіль та оцту винного трохи більше – за смаком. Правда насіння з гострого перцю я видалила – не подобаються. Тому добитися гостроти було не просто, тричі гострий перчик додавала. Варення вийшло дуже пікантним, густим, напівпрозорим, дуже гарним. Смак дивовижний!
  6. 1 point
    Хотіла похвалитися, що у неділю закрила варення з гострого перцю, моєму чоловікові дуже подобається і мені також. Закривала спеціально у маленькі баночки. Смак звичайно ж дуже оригінальний. При варінні весь час хотілося зробити пробу, але так, щоб цілу ложку , але ризикувати ніхто з домашніх не схотів.
  7. 1 point
    Читаю вас про перець і аж руки зачухалися за тою дачею... Сьогодні почула про перець Грузинський ніс, опис та фото дуже вразили! Придивіться, посадіть. А я купила перець, він в мене полежав і почервонів (не Білозірка, якийсь інший). Так я його перекрутила на крупну м*ясорубку, приварила, протерла через сито від шкірки. Додала туди залишки томатів і заарила такий собі типасоус, додала сіль за смаком та трошки цукру і ябл.оцет трішки. Дуже смачно вийшло, колір такий яскраво-червоний! Розфасувала у пляшечки по 0,3 л. Буду додавати до борщу, у різні підливи, до каш.
  8. 1 point
    В мене на такий випадок у морозильці стоять контейнери з супами-пюре. Гарбузовий, з цвітної капусти чи брокколі, з кабачків, з батату, гороховий чи квасолевий, томатний. Дістала - розморозила-нагріла - Є ЩО ЇСТИ
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×