Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 23.08.2025 in all areas

  1. 2 points
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Тільки що закрила аличево-сливове варення, аж дві 250-ти грамові баночки! :) Тижня два тому купила кілограм темної аличі, на смак нейтральна, не солодка, не кисла, таке собі. Я подзьобала її трішки, решту заховала в холодильник і забула благополучно) Потім серед тижня пекла скони, начистила для них слив, та забагато, лишилося десь штуки 4 невикористаними, викинути рука не піднялася, сховала в холодильник) Позавчора знайшла в холодильнику жменю аличі і чотири почищених сливи, викинути знову стало шкода. Аличу поклала в каструльку, припустила трішки, аби розм'якла, перетерла через сито, вибрала кісточки, шкірка гарно перетерлась. Додала до аличі трішки цукру, проварила, потім додала сливи половинками, проварила хвилин 5 і так залишила на столі. Вчора ще раз на 5 хвилин поставила на плиту, знову відставила. А сьогодні дала кипнути і закрила аж дві баночки) Але ж, слухайте, який у нього колір і аромат! Я прям здивована була, дуже навіть цікаве і смачне отак з нічого варення вийшло, густе, яскраве червоне, сливи цілими половинками. Завтра на сніданок зроблю вафлі і подам це варення, здається мені має бути смачно. А на майбутнє, якщо ще робитиму таке, то покладу ще зірочку бадьяна, чогось він мені туди проситься.
  2. 1 point
    Вчора обідали чебуреками з пивом, Вова ще взяв ікру з синіх, любить.
  3. 1 point
    Наталочка, навіть не сумнівайся, уксус обов'язково вийде. Там з ним нічого робити, час займає тільки миття яблук. Я сьогодні поставила дві трьох литрові банки.
  4. 0 points
  5. 0 points
    З днем Державного Прапора Украіни!!!
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×