Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 14.10.2025 in all areas

  1. 3 points
    Natali06

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Олю, ну фсьо, тепер точно прийдеться сіяти чорнобривці) Буде і краса і користь) Ітепер ми обовʼязково доживемо до наступного року) Бо нам же сіяти чорнобривці! Нехайтільки та сволота скоріше здохне)
  2. 3 points
    Olima

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Мені сусідка дала скуштувати таке шампанське, мені дуже сподобалося. І смак приємний і колір красивий. І це у неї воно ще добре не вистоялося. Якщо в саду під деревами ще не пропали чорнобривці, то собі таке поставлю. Ех, треба було раніше на пробу зробити.
  3. 1 point
    Справжня господиня

    Фінський рибний суп

    Сьогодні наварила з голови сьомги, сину дуже вподобав супчик. Він варив собі не так, простіше, а цей краще.
  4. 1 point
    Natali06

    Соус Солодкий чилі. Версія №...

    Ооо, бачу що 100 мл і твоя улюблена тара) Хоча ти знаєш, я думаю і з 0,5 л такий соус швиденько зникне) дякую!
  5. 1 point
    Elenka

    Соус Солодкий чилі. Версія №...

    Дякую Наталочка за фотозвіт! Смачно та яскраво виглядає! Буде вам в зиму смачно! Я теж у неділю приготувала ще порцію. Так и є, не такий уж цей соус і гіркий, всього в міру в нем.
  6. 1 point
    Natali06

    Соус Солодкий чилі. Версія №...

    Лєночка, несу тобі звіт по- дорослому) бо що там розмінюватися на дрібниці. Казала тобі, що планую ще 2 порції, а ні - зробила 4! ( довелось дістати мого улюбленого казанчика) Бо мала необережність пригостити сестру) Вона спочатку сказала :» ой, яке пекуче!» А через пару днів баночку прикінчила) І сказала, що добрезне, хочу ще! Тож довелося готувати і на неі) але самий великий квест, це все розфасувати в 100 мл баночки( Я ще той хомяк), все закрила ! Тепер ми с сестрою смачнючим соусом забезпечені) Дякую , моя хороша, за вивірений рецепт! 😘
  7. 1 point
    Natali06

    Паста из соленых перцев чили

    Лєночка, дякую, що нагадала!
  8. 1 point
    Elenka

    Паста из соленых перцев чили

    Піднімаю рецепт та рекомендую цю пасту з перцю чилі. Сьогодні поставила на ферментацію гострий перець. Напевно, років 3-4 я не готувала цю пасту. Настав час.
  9. 0 points
    Olima

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Наталія, оце ти гарно сказала, що доживемо до наступного року тільки через те, що нам треба сіяти чорнобривці. Одразу від цих слів затишно стало, а і дійсно, життя Українців складається з позитиву, що треба сіяти, нехай це будуть навіть чорнобривці, але ж сіяти, а не вбивати
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×