Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 24.10.2020 in all areas

  1. 6 points
    давно читала форум, але все ніяк не могла знайти час для того, щоб описати свої враження від"Папошнику" . Це не просто святковий здобний хліб, це найкраща пасхальна здоба. Печу не перший рік, і не другий рік, і з кожним роком папошники приносять лише позитив, що у роботі з тістом, що від тих, хто їх споживає приємні емоціі і похвалу. Ще трошки відпрацюю верх. Охолоджувала я цю здобу, цього разу, як італ. панеттоне підвішеними до низу , теж бачу в цьому плюси(не притискається бік, як при охолодженні на бочку)
  2. 5 points
    Магда

    Заморозка продуктов

    Відкрила темку похвалитися цьогорічними заготовками, дивлюся - а тут я із шпинатом))) Значить так, згадую, що перерила тоді кучу інформації і нічого нового не знайшла. Цього разу шпинат помила, просушила, порізала і заморозила в пакетиках. А цупкі стебла перебила блендером і теж заморозила, будуть на крем-суп))) За літо я як завжди наморозила зелені різної, перебитої з оливковою олією та сіллю - кропу, петрушки, базиліку, фенхелю, кінзи. Перевиконала план із заморозки перцю і помідорів чері. А ще цього року у мене експеремент - заморозка кабачків і баклажінів. Морозила двома способами - крупні кубіки пробланшувала хвилину, обдала льодяньою водою, просушила, розклала на силіконовому коврику в один шар, заморозила і в пакети поскладала. Це планую використовувати на супи та рагу. Але сам спосіб мені не дуже сподобався, досить важко позбутися зайвої вологи. А другий спосіб - кабачки порізала товстими кілечками, баклажани язичками. Кабачки відразу розклала на деко, збризнула оливковою оліією і відправила на 18 хвилин під гриль. Баклажани посолила, через півгодинки обсушила, виклала на деко, змазала оливковою олією, і теж на 15-18 хвилин під гриль. Коли овочі вихилоли заморозила їх поштучно на силіконовому коврику, потім розклала в пакети. Це будуть вже готові заготовки під намазку різними соусами, гарнір до м'яса і таке інше. Як воно буде на смак - зима покаже)))
  3. 1 point
    Elenka

    Заморозка продуктов

    Магда, какая хорошая хозяюшка! Я тоже кое что наморозила. Кабачки морожу кубиками, кружками, лишь бы удобно в пакете легли. Сразу сырые морожу. Использую только для супов-пюре. Баклажаны сколько не морозила - не вкусные, только запеченые хорошие. В прошлом году морозила цветную капусту, чуть бланшировала ее, не то... какая-то перемороженая, не вкусная. Помидоры кружочками и перебитые блендером - нравятся. Перец резаный и зелень разная - хорошо пользую. Ягоды и фрукты тоже морожу. Шпинат не морожу очень много мороки с заготовкой, покупаю когда хочется, всегда есть в маркетах, так же и стручковая фасоль, всегда отличная.
  4. 1 point
    N@T@

    С Днем рождения!!!

    Девочки, я такая хрю хрю ша, захожу редко, сама никого не поздравляю, а вы про меня не забыли! СПАСИБИЩЕЕЕЕЕ!!!! Спасибо, спасибо, спасибо вам ОГРОМНОЕ!!!
  5. 1 point
    Ингредиенты: Сирна маса Сир кисломолочний жирний - 1 ,200кг Яйця - 6-8 шт. Масло - 100г Манка - 60г Цукор - 200г Цедра лимона Крохмаль кукурудзяний або картопл. - 50г Ванільний цукор - 1 пачка Макова маса Мак сухий мелений (Польський) - 150г Молоко/вода - щоб не покривало мак, але мак був мокрий Цукор - 3 ст.л. Корж основа Борошно приблизно - 250г Масло - 120г Яйце - 1 шт. Цукор - 100г Какао - 2 ст.л. Розпушувач - 1 ч.л. Сметана - 1-2 ст.л. Метод Макова маса Мак залити молоком + 3 ст. л. цукру, щоб не покривало мак, але мак був мокрий і проварити на середньому вогні 5-10 хв помішуючи час від часу. Або мак сухий перемолоти в кавомолці і також залити крутим окропом і проварити 10 хв. Сирна маса сир + жовтки + цукор + манка + крохмаль масло + ван. цукор все блендером перебити до однорідності Збити білки з щіпкою солі до піни і обережно змішати з сирною масою. Від загальної кількості сирної маси, відважити 600 гр і змішати маковою масою Основа Всі складові рецепту змішати (тіста виходить на два таких сирника) 1/2 частину тіста використовую, а другу частину залишити на наступний раз в морозилці Пергаментом застелити форму, викладаю шоколадне тісто. Залишити в холодильнику на 30 хв,або морозилці 15 хв. Формування сирника Основа+Макова сирна маса+Біла сирна маса Випікаю при температурі 180* 50 - 60 хв . Дивлюся, щоб був зверху румяненький. Пропоную вам спробувати рецепт сирника. Знайшла цей рецепт на просторах інтернету, і тепер в мене він фаворит на свята.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×