Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 21.01.2021 in all areas

  1. 2 points
    Natali06

    Бенье на закваске

    Ингредиенты: Густая опара мука пшеничная- 40г закваска пшеничная активная 100% гидратации-25г вода-25г Основное тесто Опара- вся молоко-275г мука пшеничная-500г яйцо-1шт сахар-35г масло топленое-60г соль-10г Beignet - это французский термин, обозначающий хлеб из жареного теста. Бенье также можно приготовить из других видов теста, в том числе из дрожжевого теста (Википедия) Метод Накануне приготовить густую закваску( опару). Для этого смешать активную закваску, воду и муку. размешать до однородности и оставить созревать в течении 4 часов. В чаше миксера смешать молоко , яйцо, сахар, масло и закваску. В конце добавить соль. Начать замес постепенно добавляя муку.Замес в течении 10-12 минут, пока тесто начнет отходит от стен чаши.. Затем тесто выложить на стол, подмесить руками до гладкости. Тесто переложить в емкость и дать подняться в течении 2 часов. затем перенести в холодильник на 12 часов. Через 12 часов тесто выложить на силиконовый лист Раскатать в пласт в пласт 25*30см. Шпателем или ножом для пиццы) разрезать на квадраты 5*5 см. Затем квадратики обжарить во фритюре . Температура 180С. Готовые бенье выложить на решетку или бумажные полотенца. Так мы удалим лишний жир. Еще теплые бенье присыпать сахарной пудрой. Смачного!
  2. 2 points
    Natali06

    Бенье на закваске

    Выбачаюсь , что не по теме))) Чтобы написать рецепт приходится ждать своей очереди)))
  3. 1 point
    Natali06

    Бенье на закваске

    Та процеси майже схожі, єдина відмінність що часу для закваски треба більше. Іще кормити , не забувати) Деякі тому і не люблять закваски, бо з ними є трохи мороки
  4. 1 point
    Магда

    Бенье на закваске

    Я ще жодного разу нічого не пекла на заквасці, так що, поки порівняти мені немає з чим) Побігла писати адресу)))
  5. 1 point
    Miloviza

    Клуб поціновувачів кіно

    Сто лет ничего не смотрела. И что пытаюсь остается унылое неинтересное кино.
  6. 1 point
    Natali06

    Бенье на закваске

    Наталочка, я з радістю поділюся Але даавай зачекаємо щоб спали ці морози, Дорогу вона перенесе, а от мороз... Ти поки пиши адресу, а як тільки хоч трохи потепліє я іі відправлю в подорож) до речі, тісто з мінімальною кількістю дріждіві і довгим бродінням , теж є дуже добрим . І на смак і за корисністю . Деякі пекарі говорять, що саме таке тісто набагато смачніше за заквасочне. І не розуміють чого ми так хвалимо своі закваски) Але я все рівно чомусь більше люблю заквасочне.
  7. 1 point
    Магда

    Бенье на закваске

    Ната, дуже хочу! Я вчора як полізла читати - голова обертом, так і заснула вкрита планшетом) Але основні принципи я таки зрозуміла, якраз сьогодні ввечері збиралася вибирати яку б його закваску почати вирощувати) Я давно заглядалася на твої хліби та різні добреники на заквасці, але все думала, що мені це не підсилу. А тут спробувала зробити тісто на піцу, на дріжджях, правда, але таке, що не вимішується, а лише витягується і може зберігатися в холодильнику днів п'ять. Так воно мені сподобалося і в роботі, і на смак! У мене тепер в холодильнику весь час бродить це тісто, а піцу ми їмо через день))) Розумію, що це не одне й теж саме, але я чомусь тоді відразу згадала про закваску. А тут ще відкриваю форум, а тут така смакота! Я ще на булочки на сніданок заглядалася, а тут ще два контрольних))) Дякую за пропозицію, і якщо вона ще в силі, то я б з радістю спробувала зробити берньє на твоїй заквасці. Можна мені Новою Поштою переслати, вона ж нормально перенесе дорогу, я в ПП напишу контактні дані, ОК?
  8. 1 point
    Natali06

    Бенье на закваске

    Наталочка , хотіла тебе притримати))), а ти вже побігла від наших берн‘є до заквасок... Наталочка, якщо дуже хочеш я тобі відправлю своєі. Є в мене нова заквасочка , дві неділі вирощувала, пока мені подобається. Так що? Чи ти поки готуєшся морально?))
  9. 1 point
    Магда

    Бенье на закваске

    Так, всьо, не пускайте мене сюди! Я ж таких помпушок можу з'їсти стільки, скільки їх буде! Пішла читати про закваски!
  10. 1 point
    Natali06

    Бенье на закваске

    Так я стараюсь вас баловать Иннусичка, закваска очень даже дружит с молоком)), и очень даже вкусненькая дружба у них получается)) вся прям такая волдыристая)))
  11. 1 point
    inucya

    Бенье на закваске

    Ух ты, что ты нам принесла! Я уже представляю как я макаю из абрикосовый джем! Наташенька, я думала что закваска не дружит с молоком, но они на срезе прям шикарные!!!
  12. 1 point
    Natali06

    Хала на закваске "Морской конек"

    Наталочка, пора! Якщо думка вже визріла, то пора братися за вирощування закваски. Але ти повинна знати, що заквасочні вироби потребують більше часу для приготування ,ніж дріждьові. Дівчатка, дякую за теплі відгуки!
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×