Перейти до вмісту

спокусницЯ

Модераторы
  • Публікації

    3 336
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    98

спокусницЯ last won the day on 17 квітня

спокусницЯ had the most liked content!

Про спокусницЯ

  • Звання
    Координатор
  • День народження 05.04.1974

Контакты

  • Сайт
    https://www.facebook.com/oksana.tort

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Житомирська обл
  • Интересы
    Кондитерка, кулінарія, рукоділля
  • Настоящее имя
    Оксана

Відвідувачі профілю

41 242 перегляду профілю
  1. Наталь, от не вмієш ти як я, в тебе що хлібчик, що садочок, прям мрія перфектоціоніста !!! Розумію, скільки там праці, в кожній пелюсточці.
  2. То ти не бачила мою дачу... третій рік джунглі, усе саме по собі... Не буваємо там зовсім. Але, зелененьке, щей квітне, той чудово! Ото буде мир, чоловік усе скосить і як... продамо усе))))))
  3. спокусницЯ

    Папошник (он же кулич, он же паска)

    Як шкода! Напевно попались дріжджі не айс ( а тут усе солодке, жирне, тому і не усі справляться)
  4. спокусницЯ

    Папошник (он же кулич, он же паска)

    Я в тихенькому шоці! Палич, ВИ МІЙ ГЕРОЙ! Стільки було питань, а в результаті, гарнюні які вийшли! А фраза про те, що "Дуже швидко підходило все" просто мене вибила! В цьому році в мене був рекорд. Замісила тісто, і от від цього моменту, до витягнутої пасочки пройшло 13 годин... Я робила грузинську і цю, так син все ж таки сказав, що ця рулить!
  5. спокусницЯ

    Солона паска з сиром

    Светочка, дякую, за відповідь! Згодна на 100 %
  6. спокусницЯ

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Привіт! Так, проти. Хоча сама по собі, це улюблена глазур. Але, коли доходить діло до останнії пасок, ми її знімаємо і викидаємо, бовіддчуття, що їй вже не добре. Ось цю не робила, але так як воно печеться, думаю краще буде. А я, коли передавала хлопцям, то робила або мокре безе ( йому на пасочках потрібно дати час підсохнути) або звичайний айсинг.
  7. спокусницЯ

    Тісто для піци Пітера Рейнхарта

    Я не вмію ще такого, але оцей розріз бортика... то прям магія! Сподіваюсь, що колись наважусь і я на таку красу! Дякую, Танюша. це дуууже гарно!
  8. спокусницЯ

    Квашана капуста від Справжньої господині

    Цікава технологія. Дякую, що не пожалкувала і поділилась бізнес рецептом, зазвичай це таємниця страшенна!
  9. спокусницЯ

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Мама робила смажені баклажани так. Оці шайбочки смажених баклажан, трішки майонеза з часником, кільце обсмаженного перцю ( це ще потрібно було підібрати перець, який по діаметру підходить!) В ньому смажена морквочка з цибулею, зверху шматочок помідори і знову майонезік з часником. Було гарно, смачно але я на такий садомазо не здатна, тому спростила. На шайбу смаженого баклажана, змащену майонезом з часником, викладаю ложку суміші смаженої моркви, цибулі, грибів, перця + мілко нарізана помідорка. І зелень зверху .
  10. спокусницЯ

    Помідори Ульотні (не консервація)

    )))) ага, ото захотіла зрадити, а й не вийшло, усі дороги ведуть додому!
  11. спокусницЯ

    Помідори Ульотні (не консервація)

    Привіт! Прийшла написати про свою "зраду" ) На сторінках фб, в одній з груп, побачила рецепт квашених помідор, зберегла. Час від часу згадувала, але ніяк не доходили руки. І тут усі зірки зійшлись, готую! І звичайно ж, Свєтіку скидаю посилання, зі словами, зроблю розкажу... А Свєтік мене одразу і питає, невже я не знаю автора цього рецепта, Свєту? Чесно, не знала, а якщо чесно, то і не дивилась хто автор)))) І от Свєтік скидає мені посилання сюди. Тепер я знаю, хто ти, Свєта!)))) Тому принесла тобі подяку, за рецепт! Помідори смачні! ( Бо солоденьке не смачним не може бути!)))
  12. спокусницЯ

    Солов'їна пісня

    Вітаю! Не згодна, кругом люди ( це я про дундуков). Люди, які переживають еволюцію, змінюючи мову спілкування, тому суржик, це нормальна річ, як перехідний період. В нас стільки років винищували усе справжнє, українське, що потрібно не мало часу, щоб хоч щось повернути. І тут від терпіння багато залежить, бо лагідна українізація то краще цькування.
  13. спокусницЯ

    Реліш огірково-гірчичний

    Ингредиенты: Огірки-1кг Цибуля-2 середні шт Перець Болгарський-2 шт Гірчиця Французька зернова - 75г Гірчиця Українська - 75г Цукор-130 гр Сіль-1 ст.л. Куркума-1/2 ч. л. Оцет 6%- 100г Крохмаль будь-який - 1 ст. л. Вода-200мл Метод Овочі нарізаємо на маленькі кубики. Додаємо цукор, сіль, оцет, гірчиці, куркуму. Перемішуємо та залишаємо на 1-3 години щоб овочі пустили сік. Додаємо оцет і тушкуємо на середньому вогні, після закипання, 15 хвилин. Крохмаль розводимо у воді, додаємо в овочі та тушкуємо ще 3-4 хвилин після закипання. Розкладаємо по стерилізованим банкам і закриваємо стерилізованими кришками. Укутуємо. Виходить, приблизно 1,4 л ( закривала в різні маленькі баночки, тому цифра приблизна) Можна їсти ложкою, а можна в бутерброди, шаурму... Україна Житомирська обл Війна росії з Україною День 931
×