Akvarel 861 Опубліковано: 12 січня, 2017 Таня в мене теж такі є рушники є, гарні махрові, а ніц не витирають.Я ними в сауні замотуюся замість простиньки. 2 Miloviza та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 12 січня, 2017 Тань, такі скляні , тільки маленькі, використовуються з ритуальною метою, їх купують і пов'язують на руку, коли труну виносять... 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 12 січня, 2017 @inucya,Инночка, у нас в семье на Рождество всегда выпекался "богатый" штрудель (так он у нас назывался), на самом деле рулет - тесто дрожжевое, сдобное. А начинка - тертый мак с изюмом и медом. Так пекла еще моя прабабушка, а она была коренная киевлянка. 4 Olima, fronya40, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 12 січня, 2017 А вот как при покупке можно определить, будет полотенце нормальным или "стеклянным"? На этикетке, как правило, пишут, что это хлопок, хлопок и еще раз хлопок. ))) Я их наощупь определяю. Они такие скользко-синтетические, тогда как хорошее махровое мягкое/твердое/жесткое но ничуть не скользкое и не хрустит под пальцами.. Не знаю, доступно ли объяснила, тяжело описывать ощущения))) 5 Явдоха, Lika_N, УкраІнка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 12 січня, 2017 Танюш, я такой рулет люблю :vkusno 1: , а в школе как они его резать будут, а может что то порционное- какие то печенья, не? 1 Явдоха reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 12 січня, 2017 в сауні а я ні разу в сауні/бані не була як там? дійсно класно, що всі туди ганяють компаніями?? 2 Фрезия та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 12 січня, 2017 @AlenaT, ну ты и сказала.... У меня большое махровое полотенце, как половина простыни.... Для бани вряд ли подойдет, я так думаю... Вот может банки с консервацией укутывать или в качестве подстилки на пляж детям. 3 inucya, fronya40 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 12 січня, 2017 подстилки на пляж детям. отличное решение!! Вспомнила, что у меня такая целая махровая простыня есть. Ею даже укрываться неудобно, скользит, сползает, ничего не греет. А вот на пляж брали - прекрасно, не особо намокает, соответственно, не очень к ней пристает пляжный песок!! Встал, труснул, сложил в сумку и домой без мороки)) 4 Явдоха, valuhka, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 12 січня, 2017 @inucya,Инночка, так можно не два больших рулета испечь. Можно же много пирожков налепить... 3 inucya, fronya40 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 12 січня, 2017 Вот, Танечка, это у же ближе к делу! Так наверно и сделаю! 3 fronya40, Явдоха та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 12 січня, 2017 @inucya, з інтернету зараз прочитала, що й вергуни, пампухи (пончики) роблять на РІздво. Й печиво горіхове. Все зараз можна))) 3 Алцьона, fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 12 січня, 2017 @Алцёна,кому как... Если не была, то ничего не потеряла. Общественные бани - не бани, а помывочные. Никакого удовольствия, одно стеснение. За всю свою жизнь только два раза получила огромное удовольствие от бани. Один раз на Алтае у друга, второй раз (как не смешно) в Сочи у слепого банщика. 2 Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 12 січня, 2017 Про рушники, які не рушники. Я теж і консервацію замотую, й котам своїм підстилаю, й пов"язушки свої сушу. 2 Olima та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 12 січня, 2017 Дівчата біжу по доню в садік, про сауну розкажу вечером, у нас тут така класнюча є, бомба. 5 lana19, fronya40, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 12 січня, 2017 про сауну розкажу вечером, у нас тут така класнюча є, бомба. такий анонс багатообіцяючий, а ще як все дослухаємо, то прилетимо туди до вас у бомбезну сауну 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 12 січня, 2017 @Явдоха, У меня тоже такие есть. Просто лежат, иногда котам подстилаю в переноску, чтоб теплее было. По другому не нашла как его использовать((( 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 12 січня, 2017 А я увязалась за мужем сегодня в магазин. Приехала домой с новой стеклянной салатницей и сеткой от разбрызгивания для сковородок. Нужно оно мне будет или нет, не знаю. Но радости у меня полные штанишки! 11 Vilapo, Lika_N, Kira та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 12 січня, 2017 @SanaT,Неплохо так увязалась Поздравляшки!!! Ну на посуде я помешана, как по мне - так не бывает лишней)) А сетка, думаю, очень нужная вещь . Сказала я, поглядев на обляпанную вытяжку и стенку возле плиты 5 inucya, Olima, Kira та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 090 Опубліковано: 12 січня, 2017 Танечка Явдоха, Так теперь общественных бань почти и нету. У нас только частные. Аллусик, если у вас есть хорошая, то обязательно сходи! Даже запах сауны и то нужно вдохнуть))) Мы периодически ходим. Не часто, но все же)) и еще самый класс после парилки на улицу... Эх, красота!)) 6 Grypana, inucya, Vilapo та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 181 Опубліковано: 12 січня, 2017 Девочки, всем привет Про рушники, які не рушники. Я й пов"язушки свої сушу. Наташа, а что такое пов"язушки? 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 12 січня, 2017 Думаю, так Наташа "обозвала" свои вязаные изделия ))) 3 Алцьона, Grypana та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 12 січня, 2017 Так от про сауну. Сауна приватна. Парилка там не дуже велика, зате величезний басеін. Любителі можуть поплавати. Ну це стандартно як у всіх саунах. А фішка цієі сауни на вулиці, метрів так 50 від парілки є два чани. Один з крижаною водою , а інший з досить теплою яка парує. Сидиш собі в мороз на вулиці в чані, сніжок падає...ляпота. 13 fronya40, Natali06, mylik.sv та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 181 Опубліковано: 12 січня, 2017 Вот я дурында, решила, что это какое-то навороченное блюдо из ягод или ещё из чего сушится на таком полотенце 4 Grypana, lana19, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 12 січня, 2017 тихо.. я не люблю сауну.. только как погреться( согреться), муж фанат.. в квартире сделал.. сам париться:)) я сделала из нее шкаф.. в перерывах складываю.. все что бы под руками не болталось.. и вещи лишние:))) 8 Miloviza, fronya40, Olima та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 12 січня, 2017 Галя, яка красаааа!!! І я туди хочу!!!! Хлопців би повикидала і пірнула! 6 Olima, inucya, Алцьона та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах