спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 28 квітня, 2023 43 хвилини тому, musinka сказав: Никак не могла убрать эту цитату,которая появилась у меня ещё вчера и я не могла написать свой текст. Не нашла ничего другого, чтобы ее просто отправит.Светик, если можно, убери этот бессмысленный текст Дівчата, ділюсь. Коли нажимаєте Відповісти і у віконці у вас стара цитата чи взагалі старий пост ваш, нажимайте на хрестик знизу, він навпроти англійського, не зрозумілого мені тексту))) відео зараз загружу VID_20230428_151310.mp4 30 хвилин тому, справжня господиня сказав: В мене, доречі, теж старі цитати вискакують, коли щось хочу написати. Форум глючить трохи. це, може і не глюк, а дуже гарна функція. Як світло пропадало, бувало пишу відповідь, хлоп, інет пропав, от же, думаю, що і все написане пропало. Але ні, заходиш потім, нажимаєш відповісти, а форум тобі усе написане і не відправлене видає. Дуже раділа, що він так вміє. 1 2 lana19, Справжня господиня та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 28 квітня, 2023 4 години тому, musinka сказав: Таня, я и правда тебя не поняла. Для меня ещё с детства повелось - сыр это сыр, а творог это творог. Поэтому я и подумала что тебе нужен кисломолочный сыр Творог я делаю просто в банке. Вот такую банку с кисляком я опускаю в кастрюлю с водой и довожу до кипения. Но стараюсь не кипятить, выключ огонь . Еслисывооотка не отделилась то держу банку до частичногоо стывания воды. Могу так несколько раз повторить прогревать Когда кисляк раслоится, тогда выливаю на марлю и узелок подвешиваю. У меня тоже так - творог и сыр, но я же писала українською мовою. Ага, я раньше тоже так делала творог в банке. Но часто перетапливала. А я люблю творг "живой". В мультиварке у меня был идеальный. Потому что строго по времени и определенной температере. В любом случае спасибочки) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 квітня, 2023 В 27.04.2023 в 19:15, Natali06 сказав: картоплю не досадили((( Ми ще і не починали. Холодно, вітер скажений і крижаний. Помідори на вікні скоро і на пенсію підуть, не дочекавшись городу( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 квітня, 2023 В 28.04.2023 в 10:31, Живчик сказав: йок Ох, що за турецьке слівце? Я сир роблю без мульті. У водяній бані. Так наче незаморочливо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 30 квітня, 2023 12 години тому, Алцьона сказав: Ох, що за турецьке слівце? Я сир роблю без мульті. У водяній бані. Так наче незаморочливо. Аха-ха)) Йок, то означає - немає. Вище я писала, що на водяній бані не вгадаєш. Можу перетопити. А я дуже прискітлива. Мені сир (творог) потрібний "живий". Алена, чому ти мені вліпила злий смайлик? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 30 квітня, 2023 4 години тому, Живчик сказав: чому ти мені вліпила злий смайлик? Ледве знайшла той смайлик. Сорі. Уявлення не маю, чому він втулився. Підозрюю, що я тицьнула двічі, а сторінка ще не догрузилась і попала не туди. Виправила 4 години тому, Живчик сказав: Аха-ха)) Йок, то означає - немає. То ми з турками маємо спільне)) Там "йок" - не, ні. 1 Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pitochka 3 334 Опубліковано: 1 травня, 2023 Добрий ранок! Дівчата, а підкажіть, чи є у кого в Борисполі знайомі кондитери, які роблять фігурки з мастики? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 2 травня, 2023 Алла, для тебе персонально))) і для всіх зробила рецепт смачного печива 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 6 травня, 2023 В 28.04.2023 в 15:40, спокусницЯ сказав: Дівчата, ділюсь. Коли нажимаєте Відповісти і у віконці у вас стара цитата чи взагалі старий пост ваш, нажимайте на хрестик знизу, він навпроти англійського, не зрозумілого мені тексту))) відео зараз загружу VID_20230428_151310.mp4 це, може і не глюк, а дуже гарна функція. Як світло пропадало, бувало пишу відповідь, хлоп, інет пропав, от же, думаю, що і все написане пропало. Але ні, заходиш потім, нажимаєш відповісти, а форум тобі усе написане і не відправлене видає. Дуже раділа, що він так вміє. Я зробив переклад того англійського тексту та переклав кнопку очистит редактор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 7 травня, 2023 В 06.05.2023 в 13:54, Toxa сказав: Я зробив переклад того англійського тексту та переклав кнопку очистит редактор. Дякую! Для "темних" саме оно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 8 травня, 2023 (змінено) Були на дачі, зараз як раз там ростуть мої улюблені гриби "рядовка майская". Ми їх на дачах збираємо років 30, дуже смачні гриби! В позапрошлому році травень був холодний і дощовий, тому грибів було море! Отакий врожай збирала за 1,5 години, три 5-літрових відерця. І так майже кожен день! 1-2 відерця. Можна було б і більше, але не встигала переробити, та й банок вже обмаль було. Ми ті гриби їли довго, останню баночку з*їли 1 лютого на Вовин ДН. В прошлому році було сухо, майже без дощів в травні, тому нічого не змогла закатати. Зараз змогла трошки зібрати, вчора вдома закрила дві 0,5 баночки і трохи на закусь осталося. А оце чудо в мене виросло вперше В цьому році отакі гриби з*явилися на дачах, раніше їх не було. То чи сморчок, чи строчок, не знаю. Змінено 8 травня, 2023 користувачем справжня господиня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 12 травня, 2023 Ми знов на дачі! Вивізла сьогодні всю розсаду, заставила всю машину і ще на руках тримала. Все жалілася, що в мене місця нема її вирощувать, а наросло ... мама дорогая! Пішла вчора на базар подивитися що почому, в мене був некультурний шок і в роті самі матюки. Розсада ПО 10 (десять!) ГРИВЕНЬ ШТУКА!!!!!! ВСЕ ПО ДЕСЯТЬ!!!! А малесенькі помідорки заввишки 5-7 см по 5 грн штука! Чи всі посказилися разом, чи що? Зараз полежу, бо жарко на сонці, потім піду висаджувати. 3 Lika_N, lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 12 травня, 2023 Света, дорогая у вас рассада. Сегодня с соседкой разговаривала, она с базара приехала. Говорит что за 12 корней 30 грн просят. Рассады много. Не знаю, я сама не видела, это ее слова. Я очень удивилась, потому что неделю назад говорили что за 12 корней просили 60 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 13 травня, 2023 Сьогодні вранці ходила на базарчик наш дачний. Купила творог, сметану і сироватку. Продавали і розсаду, ціни приємно вразили. За помідори висотою десь 25 см просили по 5 грн, зовсім маленькі (перші справжні листочки) по 1,50 грн. Перець по 7 грн. Я поки що висаджую свою розсадку, потім вже буду дивитися по вільному місцю. Може трохи докуплю помідорів, а може краще синіх посажу. Вова знов кричить про кабачки, щоб натикала на всі вільні і не вільні місця))))) а в мене кабачкі в касетах посходили і їх там штук зо 30. Але нам все мало))))) Погода в нас наладилася, зараз 23 градуса і сонечко. Солов*ї тьохкають як дурні, сірень квітне і пахне, в мене ще нарциси квітнуть і пахнуть, в сусідки розпустився древовідний піон і пахне... ЯКА КРАСА НАВКРУГИ!!!!!! Якби не літаки над головами, літають постійно і самі знищувачі... туди літять в Неліну сторону. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 13 травня, 2023 Я теж висаджую розсаду. За 2 дні весь свій перец висадила, 50 лунок. Де по одному корню, де по 2. Це не ра[****] той розсади, що я до холодів висадила, там 25 коренів перцю. Мені осталось одні сині посадить, і гарбузи , кабачки посіяти. Гарбуз тільки замочила сім'я. Кабачки не проращую, так сім. Зараз відпочинь і треба ще за ставить себе піднятися і піти буряке посіять. Там де раніше сіяли, вже повсходили. А вот о гірки не прокльовуются, мабудь замерзли. Помідори трошки розсади прийдеться докупить, кущів мабуть 20. Своєї мало, ще і капустянка жре. Вчьора розстались з старою абрикосою. Спиляли повністю дерево. Толку від неї вже не буде, суха стояла. Осталось у нас одне молоде деревце, маленьке. І оно навесні дуже гарно заквітло, но.... ні одній абрикоски не буде. Знову год без абрикосів, вишень зовсім мало, черешня теж змерзла. Знищувачів в нашій стороні не наблюдаю зовсім. Тільки бахи чую, відльоти. Мабудь наші хлопці без вихідних працюють, насипають русні так щоб не замало їм було. Ніч хоть і в тревоге пройшла, усю нічь мопіки через нас летіли. Но я нічого не чула, спала як немовля. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 13 травня, 2023 Неля, я коли посадила свою розсаду капусти, то через неділю пролила під корінь Актарою. Це буде діяти цілий місяць, і тепер мою капусту нічого не жере ні зверху ні знизу. А редиску вже ота блошка почала дірки робити, а капусту не трогає. Пролій помідори актарою по 50-100 мл під кущ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 13 травня, 2023 Я пролила тільки свої помідори кальцівой селітрой, щоб трохи отямилась от тієї холодної погоди і дощів.А от капустянки взяла препарат, но ще не закапувала ці гранули. Гранули у меня хорошо роблять свою справу. Просто нпдо докупить помідорів, висадити і тоді г ранули розкидати. На все часу не хватає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 16 травня, 2023 Все повисаджувала, що було, і ще місця вільного повно. Ми зараз приїхали в город по справах, завтра подивлюся на нашому базарі шо почом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наталия63 104 Опубліковано: 16 травня, 2023 Дівчатка, доброго вечора! Ви, напевно, загубили мене... Я за вас завжди згадую. Трохи вийшла зі строю. Ще в квітні моя нервова система дала збій, отримала кризу. Лікар зразу казала лягати в лікарню, та куди ж? На ДН бути в лікарні??? Та ще й на ювілей... Призначила мені пігулки, я їх пила, відсвяткувала ДН і ... все ж потрапила в лікарню. Ставили крапельниці, робили різні процедури... Зараз я вже в строю, але нервова система бажає кращого. Заспокійливе не допомагає. Але ж, Слава Богу, на роботу хожу. Пенсію ніяк не оформлю. Ніяк не отримаю довідку про з/плату...архіви вивезли з нашого міста і отримати довідку з УВС ціла проблема. А мені вона край потрібна, мені прорахували пенсію без цієї довідки, а там.... мінімум... дуже прикро...працювала як каторжна, а в результаті... пшик. Надія, що з/плата в УВС була трохи більша, може це якось вплине. Хлібчик печу, як завжди. Сьогодні пекла кекс на білках. Хочу показати, але не знаю, чи скумекаю... зараз спробую. 2 цифра та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 16 травня, 2023 Наташа! Привет! Швидше одужуй і приходь у норму! З минувшим днем народження! Перемоги здоров'я та виконання всіх бажань! Очень красивая выпечка! Давай рецептами оформим! Чтобы не было сложно, пиши тут, а я все остальное сделаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 17 травня, 2023 Дівчата, ви все знаєте - куди прилаштувати упаковку тофу? В інеті є, звичайно, рецепти з ним, але хотілося б перевіреного і смачного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 153 Опубліковано: 17 травня, 2023 Дівчата, розпочався сезон мошкарні, то хочу нагадати, що проти неї не погано працює ванілін. Ми сьогодні були у саду, то бризкалися ванилином, то трохи ще щось зробили, а сусідка, яка приїхала раніше нас, не витримала і поїхала відразу додому. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наталия63 104 Опубліковано: 17 травня, 2023 22 години тому, lana19 сказав: З минувшим днем народження! Перемоги здоров'я та виконання всіх бажань! Очень красивая выпечка! Давай рецептами оформим! Дякую!!! Це хлібчик на заквасці. А кекс - на залишках яєчних білків. Вони в мене стояли в холодильнику ще з Пасхи!!! Чоловік хотів викинути, я не дала. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 17 травня, 2023 Мені на дачі з моїми комарями треба натиратися тим ваніліном і ще ложкою їсти, щоб можна було на вулиці сидіти. Краще ніж натиратися якимось спец. засобом нічого не існує. На 4-6 годин хватає, як раз на весь вечір. Натусік, яєчні білки чудово заморожуються і потім як свіжі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 17 травня, 2023 2 години тому, Наташшшка сказав: уди прилаштувати упаковку тофу? Маринованный тофу - тоже Анжела Тофу 300 г. Соус терияки 3 ст. л. Мед 3 ст. л. Соевый соус 2 ст. л. Уксус бальзамик 6% 2 ст. л. Чеснок натертый 1 ст. л. В посуду отмерить все ингредиенты. Размешать до однородности. Тофу порезать крупным кубиком. Положить тофу в маринад. Аккуратно перемешать. Накрыть и оставить мариноваться на несколько часов в холодильнике. При подаче можно посыпать кунжутом и зеленым луком. 3 ВЕГАНСКАЯ ФЕТА Ингредиенты: Вода – 500мл. Соль – 5г. Тофу – 500г. Оливковое масло – 250мл. Подсолнечное масло – 250мл. Красный винный уксус – 125мл. Сушёный орегано – 2г. Сахар – 10г. Хлопья чили – 1г. Чеснок – 1 зубчик Красный лук – 1шт. Чёрный перец Приготовление: Готовим рассол из воды и соли и засаливаем в нём тофу не менее 12 часов. Процеживаем и выкладываем тофу под пресс между двумя полотенцами. Убираем в холодильник на 1 час. Нарезаем кубиком под размер феты. Чеснок мелко рубим, красный лук режем тонкими полукольцами. Смешиваем кубики тофу с остальными ингредиентами в банке. Оставляем, закрыв крышкой, промариноваться в холодильнике на сутки. Куда используем: - В составе греческого салата с помидорами, огурцами и петрушкой - В блюдах с компонентами баклажана, граната и тахини Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах