Elenka 4 093 Опубліковано: 8 серпня, 2023 Света, хорошая цена, конечнл еще + доставка. Укр.почтой чуть дешевле. Особенно актуален порошок для дачи, села. Да и в квартире актуален. Есть дома скатерть из льна невыбеленного. Сколько помню (лет 40 примерно) скатерть ыла серой. Попалась на глаза в комоде, были пятна невыстируемые, замочила в порошка и чудо, она почти белая, чуть молочного цвета и пятен нет уже многолетних. 5 Дяна, Олька, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 8 серпня, 2023 Лекция про чудо - порошок = кислородный отбеливатель. Это не из интернета! Когда этот порошок появился на продажу в группах, я 1. Тоже его купила 2. После)) изучила состав и действие. Это продавали-/продают на развес в группах. ЭТО ОСНОВА ВСЕХ КИСЛОРОДНЫХ ОТБЕЛИВАТЕОЕЙ! Прихований текст https://klebrig.com.ua/ua/p1007028581-perkarbonat-natriyu-1kg.html?source=merchant_center&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Perf_Max-Turboweb&gclid=Cj0KCQjwrMKmBhCJARIsAHuEAPST_bRrVC6Bcsd__lHbBX4fvUejpknkiyyDQGVbF-nxOd9YERQK7fkaAvgvEALw_wcB Країна походження: Німеччина Торгова марка: ТМ "Клебріг" Відомий як: Персоль / Перкарбонат Натрію / Кисневий відбілювач / Пероксигідрат карбонату натрію Хімічна формула: Na2CO3.1,5H2O2 Кваліфікація: Вищий ґатунок Фасовка: Zip-пакет Маса нетто: 1кг Фракція: Гранульований порошок Хімічна формула: Na2CO3.1,5H2O2 кальцинированная сода +пероксида водорода И В ЭТУ ОСНОВУ для кислородных отбеливателей ЕЩЕ вносят добавки. И не для того, чтобы сделать химическую-химию и не для того, чтобы удешевить -разбавить чудо-порошок! Каждая добавка несет определенную функцию и усиливает-улучшает действие и повышает функционал перкарбонат натрия На примере кислородного отбеливателя Босс разберем что там и зачем. Состав 30%: кислородсодержащий отбеливатель; 15-30%: карбонаты, электролиты; < 5% анионные и неионогенные ПАВ, силикаты, активатор ТАЭД, комплесоутворювачи, оптический отбеливатель, антиресорбенты, ароматизатор. Кислородный отбеливатель - это наш чудо-порошок =сода и перекись. Перкарбонат натрия, состоящий из кристаллов натуральной соды и перекиси водорода. Карбонаты - кальцинированная сода, Кальцинированная сода - смягчает воду - те все лучше отстирывается. Электролиты - многокомпонентные композиции, применяемые в водных р-рах для интенсификации удаления загрязнений тканей, волокон Анионные и неионогенные ПАВ - поверхностно активные вещества, один конец которых заряжен положительно, а другой — отрицательно. Они прикрепляются к загрязненным частицам, обволакивают их и уносят с поверхности вместе с водой. Молекула жира оказывается окруженной молекулами ПАВ и не может осесть обратно на поверхность, с которой её удалили. СИЛИКАТЫ - антивспенивающий агент!!! Активатор ТАЭД - активатор низкотемпературного перекисного отбеливания. Этот сырьевой компонент позволяет достигнуть при низких температурах не только отбеливающего, но и дезинфицирующего и дезодорирующего эффектов Комплесоутворювачи - грубо обезжириватель Антисорбенты - вещества, препятствующие повторному осаждению загрязнителей на очищаемую поверхность ОПТИЧЕСКИЙ ОТБЕЛИВАТЕЛЬ - белая краска . И поэтому для цветного белья не используем. Белое белье станет очень белым - тк покрасится. Но через определенное количество стирок на белье начнут появляться катышки - это сползает краска. Есть тот же БОСС без оптич. отбеливателя. Ароматизаторы - грубо - спирты с запахом. Они так же ГАСЯТ пену и дают аромат. К примеру. В инструкции к ЧУДО-ПОРОШКУ часто пишут - добавьте лимонку, чтобы сработало на низких температурах. А это и есть аналог - Активатор ТАЭД - активатор низкотемпературного перекисного отбеливания. Этот сырьевой компонент позволяет достигнуть при низких температурах не только отбеливающего, но и дезинфицирующего и дезодорирующего эффектов. Чтобы перкарбонат натрия заработал (начали выделятся газики-пузырики), нужен или кипяток или кислота. ВАЖНО! Когда вы сыпете чистый перкарбонат в стиральную машину, вы можете ее испортить. Тк пойдет сильное пенообразование. И поэтому в кислородный отбеливатель добавляют силикаты -антивспенивающий агент. И наличие именно этого агента, определяет использование кислородного отбеливателя - для ручной или машинной стирки. Пена, выходящая через все отверстия стиралки или ПМ- ерунда. Причина не в этом. там механизм выходит из строя. Вот у него как раз про ПМ. Про стиралку есть тоже - но лень искать. Причина та же. И по этой же причине Фейри не льют в ПМ! Если в стиралку к обычному порошку добавить чистый перкарбонат, то гасителя пены порошка может и хватить на двоих..а может не хватить. На Ютубе много восторженных видео, где таблетка или порошок для ПМ творят чудеса. Все отмывают и белье отбеливают. А почему? Это тот же кислородный отбеливатель А вот состав порошка для ПМ Денкмит 5-15% отбеливателя на основе кислорода, менее 5% неионных поверхностно-активных веществ, фосфонатов, поликарбоксилатов, содержит ферменты (амилаза, протеаза), отдушки (лимонен) 1. 5-15% отбеливателя на основе кислорода = чудопорошок 2. менее 5% неионных поверхностно-активных веществ - ПАВ - писала в отбеливателе. Отрывают грязь и жир от поверхности и не дают осесть обратно. 3. Фосфонаты (грубо - природные фосфаты)- смягчают воду, активируют действие ПАВ, сокращает расход моющих средств. Кроме того, фосфонаты участвуют в расщеплении загрязнений и защищают элементы посудомоечных машин от накипи. 4. Поликарбоксилаты - используются в бесфосфатных рецептурах для удаления грязи и нерастворимых неорганических солей, а также для предотвращения образования накипи. Таким образом, они защищают стиральные машины от коррозии во время стирки белья и предотвращают образование пленки на посуде, моющейся в посудомоечной машине. 5. содержит ферменты (амилаза, протеаза) - Для быстрого расщепления загрязнений используются ферменты. Спектр действия: протеаза – остатки белковой пищи, амилаза – крахмал, липаза – жирные пятна. 6. отдушка - содержит спирты - они же ПЕНОГАСИТЕЛИ ну и аромат . Поэтому! Не переплачивайте и не ищите особенный чудо-порошок. Всеми этими свойствами обладает любой кислородный отбеливатель. Тот же Парус или Персоль. Смотрите в магазинах акции и скидки. Тот же порошок для ПМ - сотворит больше чуда! Проверьте)) 1 1 fronya40 та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 8 серпня, 2023 Статья похожа на заказную антирекламу. Мое мнение. Пробовала соду кальцинированную+ перекись. Нет. Не работает так. Я не диллер, просто поделилась. Меня какие-то недолики в жизни напрягали, отмывание занимало время и усилий. Мне нравится эффект и приятно все чистое. За стирку белого в машинке. Я белое там не стираю, сереет. Все что стираю руками, белым остается и без порошка. А вот носочки реально отстирываются. Хлорными отбеливателями не пользуюсь. На цветном пятна отходят, цвет ткани не меняют, но не в кипяток отпускала. Никого не агитирую. Поделилась тем, что самой понравилось. P. S. На работе вилки-ложки помыли, удивились количеству грязи. Тарелочки зажареные отмылись. 5 Дяна, Наташшшка, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 8 серпня, 2023 3 хвилини тому, Elenka сказав: Статья похожа на заказную антирекламу. Лена! ее писала я))) Просто изучила состав и из личного опыта. Я не сказала - чудо-порошок это плохо . Просто подсказала - что это такое и где купить. Сама часто мою все поверхности или отбеливателем или порошком для ПМ 2 1 Lika_N, Наташшшка та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 8 серпня, 2023 6 годин тому, справжня господиня сказав: Оксана, вибач, але я не зовсім поняла, куди ти добавила ото все. Це для прання чи для миття посуду додавала? В мене немає посудомийки. А, ні, є! Марка Вова, вже підстаркувата, але ще робе. Іноді приходиться перемивати вночі, щоб не бачив. Ой.... Ото таке буває, коли написала і перевірила. Додала в ПРАЛКУ! От і зараз пишу, а воно безсоромно виправляє на ото... Вибачте, будь ласочка! Додавала в ПРАЛКУ пігулку ( не капсулу) для посудомийки 1 година тому, Elenka сказав: Статья похожа на заказную антирекламу. Мое мнение. Пробовала соду кальцинированную+ перекись. Нет. Не работает так. Я не диллер, просто поделилась. Меня какие-то недолики в жизни напрягали, отмывание занимало время и усилий. Мне нравится эффект и приятно все чистое. А ти візьми оті, з АТБ, і так само спробуй на посуді. Реально ефект той же, а дешевше!!!! ( я вже не один рік сиділа на тому, що по групам продають, але тепер передумала, забарилася пакетиками з АТБ)) 3 lana19, fronya40 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 8 серпня, 2023 11 хвилину тому, спокусницЯ сказав: А ти візьми оті, з АТБ, і так само спробуй на посуді. Реально ефект той же, а дешевше!!!! ( я вже не один рік сиділа на тому, що по групам продають, але тепер передумала, забарилася пакетиками з АТБ)) Оксан, що взяти з АТБ? я теж хочу, але не розумію. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 8 серпня, 2023 29 хвилин тому, спокусницЯ сказав: Додавала в ПРАЛКУ пігулку Одно слово! ))) А как смысл поменялся! Фраза получила практически медицинский подтекст)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 8 серпня, 2023 38 хвилин тому, fronya40 сказав: що взяти з АТБ? Кислородный отбеливатель 1 година тому, Elenka сказав: Пробовала соду кальцинированную+ перекись. Нет. Не работает так. Так там перекись в порошке. И +пропорции и + наверное это чистая перекись. А в бутылочке - процентный раствор. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 8 серпня, 2023 1 година тому, fronya40 сказав: Оксан, що взяти з АТБ? я теж хочу, але не розумію. Де брати, то вже тобі вирішувати. Але, як на мене, потрібно спробувати усе і вирішити, що тобі підходить. Вперше, цей кисневий відбілвач брала в групі вайбера ( зараз його вартість 135 грн за кг. В АТБ таке є, вага 200 гротже вартість без доставки 100 грн, приблизно. В Аврорі такий А ще, чудово видаляють плями таблетки для посудомийки. Тай взагалі, розведений порошок для посудомийки миє на кухні усе шикарно! ( за це відкриття теж дякую, Свєтіку) Я купила на пробу ось такий некондішен пігулок для посудомийки . Насипаю як порошок, ціна шикарна! Миє гарно ( і оце його я додавала в пральну машинку, для прання плям) https://www.olx.ua/d/obyavlenie/10kg-tabletki-dlya-posudomoyki-nelikvid-poroshok-denkmit-w5-miele-i-dr-IDQ4Xwy.html мені прийшло усе у вигляді порошку, шматочки пігулок маленькі. Зараз на Олх є і ще дешевше, подібний товар. 4 fronya40, Наташшшка, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 8 серпня, 2023 И снова я )) В составе этого пятноудалителя содержится - Оптический отбеливатель Оптический отбеливатель — это не что иное, как люминесцентный краситель. Может содержать хлор! Глубоко проникая в волокна ткани, он поглощает ультрафиолетовый свет, отражая видимое человеческому глазу голубое свечение. В результате создается визуальная иллюзия идеальной белизны, сияющей чистоты ткани. Важно понимать, что оптический отбеливатель не выводит пятна и не делает белье чище. Проявляясь под ультрафиолетовыми солнечными лучами, он лишь маскирует желтизну или сероватый оттенок многократно постиранной белой одежды. Оптический отбеливатель поможет на время вернуть сияющую белизну посеревшему или пожелтевшему в результате многочисленных стирок белью. На время! И так как это краска - она с каждой стиркой накапливается на ткани и потом (скорее всего) начнет облезать, образуя мелкие катышки на ткани. 5 Наташшшка, Олька, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 8 серпня, 2023 Купила отбеливатель розовый в АТБ, испытала. Работает, но слабо, пены мало образует. Взяла чуть пожелтевшую кастрюлька эмалированную. За полчаса не отбелилась, лейка отмылась от легкого налета. Написано в составе окси порошка 30%. Запах отдушки трудно смыть (в кислородном порошке сразу нет) Цена отбеливателя из АТБ 98-102 грн. Тоже не дешево, просто мелкая фасовка. В общем не мое это. На контрасте проигрывает сильно. 4 lana19, fronya40, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 8 серпня, 2023 28 хвилин тому, Elenka сказав: пены мало образует Тк там есть гаситель пены. Можно добавлять в сиралку 1 Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 9 серпня, 2023 У кого такое есть,мИне нужно или кака?)) 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 9 серпня, 2023 Я на кофе подсела,чай сейчас как то мимо все)),и иногда пенку хочУ)),а это капучинатор вечно попадает на глаз. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 9 серпня, 2023 42 хвилини тому, Lika_N сказав: У кого такое есть,мИне нужно или кака?)) У мене є, тільки старий ще ікеївський, йому вже років десять. Річ безумовно класна і потрібна, гаряче молоко на капучіно збиває на відмінно. А от хотіла ним збивати гірчично-медовий соус для салатів - не тягне. Для соусів я знайшла прекрасну ручну механічну збивалку. Зараз знайду своє відео, похвалюся) 3 lana19, Lika_N та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 9 серпня, 2023 У меня тоже такой есть. Молоко нормально взбивает. 2 1 Магда, fronya40 та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 9 серпня, 2023 Я одна без него)))))что ли Сидят,молчат))) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 9 серпня, 2023 22 хвилини тому, Lika_N сказав: Я одна без него)))))что ли Сидят,молчат))) Зараз буду виправлятися, прорекламую ще один корисний ґаджет) Чомусь не можу вставити своє відео, тому ось фото з інтернета. Фірму рекламувати не буду, бо вони відмовилися йти з росії, бачила схожі ноунеми, тримала в руках - наче нічим не відрізняються від фірмового. Головне, як надумаєте брати, не беріть повністю металевий, бо я купила на дачу - геть не якісний, поршень заїдає, з ручки мастило витікає, одне розчарування. Збиваю таким міксером соуси на салати, збиваються до консистенції майонезу за хвилину, яйця на омлет, головне збивати у вузькій посудині, я збиваю в стакані. 20230411_183728.mp4 4 Наташшшка, Олька, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 9 серпня, 2023 Хорошо что про эту насадку сказала,видела где две продают,еще думала,зачем вторая)) Спасибо. 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 10 серпня, 2023 10 годин тому, Lika_N сказав: Я одна без него)))))что ли Сидят,молчат))) Я вчора написала відповідь, а її немає чомусь. В мене такий збиватель десь валяється. Купувала за 20 грн давно, дорогувато було, хотіла збивати омлет, шоб красиво і сучасно. А оказалося, що стара надійна виделочка набагато краще це робить. Молоко не пробувала, треба дістати цю приблуду і зробити. Потім напишу, як в городі буду. 4 fronya40, lana19, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 10 серпня, 2023 16 годин тому, Lika_N сказав: У кого такое есть,мИне нужно или кака?)) я пользуюсь, мне супер 1 Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 10 серпня, 2023 Ще питання задам. А тільки пігулки для посудомийки для чистенького? чи й порошок нормально? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 10 серпня, 2023 Таня! А что ты хочешь отмыть? Состав порошка и таблеток практически одинаковый. В таблетках дополнительно идет соль . Чем больше ЭКО - тем менее эффективно средство в любой форме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 10 серпня, 2023 Коли моя малишня купувала собі першу посудомийку(бо мама в них Єхидна, заставляла посуд мити), то їм дали таблетки, видно, фірмові, бо відмивали все просто суперово. Коли таблетки закінчились, ми купили такі самі - повна какашка виявились! Стали користуватись порошком(+сіль+ ополіскувач), все прекрасно відмивалось. Зараз знову таблетки - приперла від малого(ну, я ж кажу - Єхидна, бо забрала в дитини навіть там) якісь німецькі, наче, геть дешманські, але миють прекрасно. 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 11 серпня, 2023 В 05.08.2023 в 19:12, справжня господиня сказав: Дівчата, напішіть, які зараз самі любимі рецепти консервації робите. Бо в мене вже голова пухне з тим врожаєм. Огірків назакатувала і цілих і салатів стільки, що на два роки наперед хватить. Сьогодні привезла 2 ящика помідор і ящик перцю. Хочеться чогось смачного і нового. Рецептів всяких багато, але в кожной є свої улюблені. Свєтік, якщо ще атуально, то хочу порадити оігрки з гірчицею. Роблю вже багато років Останні роки три не стерилізую, а тричі заливаю. Гірчицю додаю прямо в банку перед останньою заливкою. 5 lana19, fronya40, Справжня господиня та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах