УкраІнка 6 950 Опубліковано: 11 серпня, 2023 В 07.08.2023 в 22:24, Elenka сказав: Хозяюшка хочу спросить вас, вы кисдородным отбеливающим порошком пользуетесь? Я его открыла для себя не так давно, вот уже третий килограмм заканчиваю. Мою все что найду)) все чистое и сверкает. Все равно что-то еще хочется довести до совершенства. Последний был такой. Користуюсь давно, років 4-5, мабуть. Навіть не пам'ятаю, звідки про нього дізналася. Відмиває майже все. Навіть золото-срібло ним чистила (просто робила розчин, трохи давала охолонути й кидала туди ланцюжки, сережки і т.ін.). Замовляла з Харкова через чат у Вайбері. Запаси закінчуються, треба поповняти, так що діліться координатами перевірених продавців, будь ласка. 1 Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 11 серпня, 2023 8 годин тому, УкраІнка сказав: Користуюсь давно, років 4-5, мабуть. Навіть не пам'ятаю, звідки про нього дізналася. Відмиває майже все. Навіть золото-срібло ним чистила (просто робила розчин, трохи давала охолонути й кидала туди ланцюжки, сережки і т.ін.). Замовляла з Харкова через чат у Вайбері. Запаси закінчуються, треба поповняти, так що діліться координатами перевірених продавців, будь ласка. https://invite.viber.com/?g2=AQB5qR0NbgwyLUhOHiYQzsZBN5eUBvRKsvq94LEIs0pIZCBV3gXVONBWb7uHu0CX я тут брала 2 Наташшшка та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 11 серпня, 2023 Дівчата, використала я його на улюбленій футболці чоловіка і отримала рижі плями на хакі, виїло, падлюка. Викреслюю, більш не куплю! 2 Дяна та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 14 серпня, 2023 Перенесла 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 15 серпня, 2023 В Аврорі акція ( там ще є плямовивідник, такий самий, склад теж той, то він без акції) 3 fronya40, lana19 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 16 серпня, 2023 (змінено) В нас і плямовивідник в Аврорі по акції 119 грн. з 14.08 по 20.08. А що краще з них? Змінено 16 серпня, 2023 користувачем Olima Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 18 серпня, 2023 В 16.08.2023 в 12:55, Olima сказав: В нас і плямовивідник в Аврорі по акції 119 грн. з 14.08 по 20.08. А що краще з них? не знаю, але склад на пачках, однаковий))))) 2 lana19 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 19 серпня, 2023 Немає в житті спокою))),я вже й роздала і продала,а ні,виявляється ще чогось не вистачає))),потрібно чи ні,потім вирішимо)))))... Хоча на вигляд, ну Дуже потрібна за аж 3 шт-145гр))))) 1 musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 20 серпня, 2023 (змінено) Напродавала своїх груш та купила в тій Аврорі отой кисневий відбілювач та кришки для консервації. Сьогодні останній день акций, там багато цікавого! І як помити фасади МДФ на кухні, підкажіть!!! Змінено 20 серпня, 2023 користувачем справжня господиня 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 20 серпня, 2023 Сделать относительно горячий раствор порошок + вода и фибровой тряпочкой тереть Встречала такие пропорции для фасадов Литр горячей, около 50 градусов, воды в ведро или большую миску. Туда всыпаю отбеливатель, шесть чайных ложечек. 3 Справжня господиня, Наташшшка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 20 серпня, 2023 1 година тому, lana19 сказав: Сделать относительно горячий раствор порошок + вода и фибровой тряпочкой тереть Встречала такие пропорции для фасадов Литр горячей, около 50 градусов, воды в ведро или большую миску. Туда всыпаю отбеливатель, шесть чайных ложечек. Т.е. ты сама не пробовала, да, Лана? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 20 серпня, 2023 Я до покупки этого порошка (все купили и я купила)))) мыла порошком для ПМ. Там в составе тоже перекись и сода. Разводила в воде "на глаз". 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 21 серпня, 2023 Дівчата, киньте, будь ласка, простеньку глазурь якусь. Спекла Анжелин рулетик, крем зробила масло+згущене молоко, а глазурьку щось не придумаю. Є масло, цукор, какао, яйця...Сметани і молока немає. Це в нас сьогодні річниця весілля - 30 років(йомайо, які ми вже старенькі), то Сані буде тортик, а мені Мартінька) 3 Дяна, Olima та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 21 серпня, 2023 (змінено) 1 година тому, Наташшшка сказав: Дівчата, киньте, будь ласка, простеньку глазурь якусь. Спекла Анжелин рулетик, крем зробила масло+згущене молоко, а глазурьку щось не придумаю. Є масло, цукор, какао, яйця...Сметани і молока немає. Це в нас сьогодні річниця весілля - 30 років(йомайо, які ми вже старенькі), то Сані буде тортик, а мені Мартінька) Лови! 7 ст.л. цукру + 3 ст.л. молока + 2 ст.л. какао = варити 3 хвилини добавити 50 г сливочного масла, розмішати застигає швидко! Це в мене глазур на еклери, подобається, смачна. замість молока можеш добавити воду. Змінено 21 серпня, 2023 користувачем справжня господиня 7 musinka, Магда, Olima та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 21 серпня, 2023 Вбийте бота!!! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 21 серпня, 2023 1 година тому, справжня господиня сказав: Лови! Дякую, Світланка, все вийшло! 2 lana19 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 21 серпня, 2023 Наталочка, вітаю твою сім'ю з перлиновим весіллям, дай Бог відмітити разом золоте весілля. Ще молоді, не вигадуй , але час дійсно швидко плине. 3 Наташшшка, Магда та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 21 серпня, 2023 Наталочка, вітаю! 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 21 серпня, 2023 Дякую, дівчатка! Не святкуємо, але по бокальчику вина чи мартіні ввечері вип'ємо. 5 fronya40, Магда, musinka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 21 серпня, 2023 Наталочко, зі родинним святом! І обов*язково фотозвіт. Нічого не знаю, жду фоту. 2 Наташшшка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 21 серпня, 2023 44 хвилини тому, справжня господиня сказав: І обов*язково фотозвіт. Нічого не знаю, жду фоту. Ой...Ми вже зжерли з'їли Свекри приїхали, до чайку заточили рулетик, один шматочок залишився - фоткати сиротинушку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 21 серпня, 2023 (змінено) Світланка, через тебе наречений вигріб по лапкам. Бо заходжу на кухню отой шматочок-сиротинушку сфоткати, а над ним вже Саня з виделочкою стоїть! Видерла, сфоткала і дозволила з'їсти)) В крем додавала соняшникове насіння і шматочки свіжих персиків. Вийшло дуже смачно, покупний торт їсти не захотіли)) На фото пастила з кумберлену+груша, персики-дички, виноград киш-миш. Змінено 21 серпня, 2023 користувачем Наташшшка 6 lana19, Olima, Магда та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 21 серпня, 2023 45 хвилин тому, Наташшшка сказав: Світланка, через тебе наречений вигріб по лапкам. Бо заходжу на кухню отой шматочок-сиротинушку сфоткати, а над ним вже Саня з виделочкою стоїть! Видерла, сфоткала і дозволила з'їсти)) В крем додавала соняшникове насіння і шматочки свіжих персиків. Вийшло дуже смачно, покупний торт їсти не захотіли)) На фото пастила з кумберлену+груша, персики-дички, виноград киш-миш. Вооот, молодцА! Звіт зачОтний! Навіть рулетик вспіла сфоткати. Все смачне, гарне. Я навіть полізла в гугель подивитися про загадковий кумберленд. Наталя, як глазур на воді, хоч смачна вийшла? 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 21 серпня, 2023 27 хвилин тому, справжня господиня сказав: Наталя, як глазур на воді, хоч смачна вийшла? Тааак! А кумберлен - кака, мені парфумами віддає. Не могли визначитись, яке винце відкоркувати. Зупинились на білому. 4 Olima, Дяна, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 21 серпня, 2023 Ой, а я все проспала! І торжество, і смаколики. Наталка, вітаю з семейним святом вас с чоловіком! У нас теж була дата, правда не кругленька. 19 серпня було 43 роки нашого подружнього життя. Но зовсім не відзначали. І так настрою зовсім немає, а тут ще та трагічна подія в цей день зовсім все зіпсувала. 3 1 Olima, Магда, Дяна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах