Перейти до вмісту
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

Свєтік, та ти  і зараз  повна енергіі! Скільки всього готуєш!   А тортик прямо смакота!
А я останнім часом не можу себе заставити готувати(  Ще нарослини мене хватає, а на щось інше взагалі енергіі не має… 

8 годин тому, Olima сказав:

Ех, цю коробочку та до мене би відправити:JC_cupidboy:.

Олю , не будь жадіною! Тобі половинка в мені половинка.  Я теж такого тортика хочу!)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 години тому, Natali06 сказав:

Свєтік, та ти  і зараз  повна енергіі! Скільки всього готуєш!   А тортик прямо смакота!
А я останнім часом не можу себе заставити готувати(  Ще нарослини мене хватає, а на щось інше взагалі енергіі не має… 

Ох, дівчата, де ті сили брати, я не знаю.  Останнім часом я як повітряна кулька, з якою випустили повітря. Запустила геть усі домашні справи. Вистачає мене на найпростіші і найшвидші страви, але стараюся хоч їх красиво падати, сервірую кожного разу стіл як на свято. А, ще квіти регулярно купую, роблю малесенькі букетики на стіл. Здорово додали сил новини в минулу суботу, але всі вони були витрачені на цілодобовий перегляд новин та емоційне обговорення такої неймовірної операції наших воїнів.

2 години тому, Natali06 сказав:

Олю , не будь жадіною! Тобі половинка в мені половинка.  Я теж такого тортика хочу!)

Але сил поборотися за третину тортика у мене вистачить :smilie_essen:

Поділитися повідомленням

Ой, дівчата, та я згодна хоч кожній по цілому торту спекти, коли будемо святкувати Перемогу! 

Сьогодні всіма отіми зрізаними боковушками з торту пригостила свою хазяйку з роботи, там чималенька коробочка вийшла. Вона радіє, любить мої пригощання. Каже, що від мене згодна їсти хоч пиріжки з гірким перцем!:girl_haha: Подарувала мені пакунок кави Маккофе арабіка на 280 г. Я тепер буду пити свою єдину чашку кави зі сливками на роботі, а не вдома. 

Отака змучена сиджу на роботі. По хорошому треба б було сьогодні ще поспати цілий день.

20250608_113845.thumb.jpg.f7263b756f594d6e1c1e3d924a9e2966.jpg

Поділитися повідомленням

:0_7c3c0_501ab3e1_S:А де видно, що ти змучена? Красуня наша!  Ще й наш енерджайзер! 

Поділитися повідомленням

В 08.06.2025 в 13:09, Natali06 сказав:

:0_7c3c0_501ab3e1_S:А де видно, що ти змучена? Красуня наша!  Ще й наш енерджайзер! 

От сьогодні на роботі, вже не змучена, виспалася сьогодні, погода гарна.

20250614_105131.thumb.jpg.d3884d89e16062f196a19f506d85a035.jpg

Поділитися повідомленням

Свєтік, ти нас  заставиш, прихорошитися), бо хіба з тобою зрівнятися?Ти і  змучена красуня , а як виспалась то геть королева! 

Поділитися повідомленням

16 годин тому, Natali06 сказавши:

Свєтік, ти нас змусиш, прихорошитися),

Ех, тут хоч би не здохнути(

Вчора тиск впав нижче плінтуса.

Але нічого, сьогодні знову жива)

Змінено користувачем Наташшшка

Поділитися повідомленням

В 15.06.2025 в 14:24, Наташшшка сказав:

Ех, тут хоч би не здохнути(

Вчора тиск впав нижче плінтуса.

Але нічого, сьогодні знову жива)

Наталю, я не знаю, яка в тебе причина в низькому тиску, напишу про себе. Я все життя потерпаю від своїх судин, то в мене мігрень, то в мене приступи високого, то низького тиску. Я багато разів зверталася до лікарів, обстежували, але точної причини таких збоїв не знаходять. Чи то не до кінця обстежують, чи то такі лікарі мені траплялися...

І от 2,5 роки тому моя сімейна лікарка направила мене до кардіолога. Він мене знов обстежив і призначив купу ліків, які я пропила півроку. Знов до нього прийшла, він сказав можна вже не пити оте все, тільки одні ліки обов*язкові. Ото я так і п*ю все те время. За ці 2,5 роки в мене зникли мої приступи тиску. Раніше і як понервую, і як погода, і як ще щось неясне - в мене приступи на 2-4 доби, Вова уколи ставить, пілюлі ковтаю, жити не хочу!!!! А зараз ТТТ все налагодилося, шприци з ампулами лежать в шухлядці незаймані.

Прихований текст

Я п*ю ванлерк 5 мг ввечері і бісопролол 5 мг зранку - все раз на добу. Зараз ще добавила магнікор 75 мг раз на добу, бо в мене варікоз, влітку завжди пропиваю.

Поділитися повідомленням

В 17.06.2025 в 10:01, Справжня господиня сказав:

Наталю, я не знаю, яка в тебе причина в низькому тиску

Я теж не знаю, на жаль. Була в кардіолога в минулому році, бо вже зовсім погано стало. Аритмія, яка не лікується, якась там дірка в серці, якої бути не повинно, але, наче, не смертельна. Сказали, що нервувати не можна, ніякх стресів і перевантажень - ага, ага, яким чином? Ліки призачили, полегшення не відчула, то більше і не їздила. Якось так.

Світланка, підкажи якийсь смачний тортик на ювілей? Не медяник і не коричневий. Нічого готувати не буду і не хочу. Спечу тортик маленький і все. Але хочеться якийсь новий.

Поділитися повідомленням

Наталочко, я ж не знаю, який тортик для тебе новий. От я Вові на дн пекла Бостонський торт, дуже смачний попри вдану простоту. Можеш спекти Воздушный Сникерс, не знаю, чи є в нас такий. Він невеликий і не складний, але дуже смачний і трохи солодкий (за це його полюбляють всі чоловіки). 

Я зараз на роботі, більш нічого в голову не лізе.

Поділитися повідомленням

Дякую, Світланка. Мені всі нові) Я не дуже по тортам)

Не знаходжу Бостонського в нас. І Снікерса нема:0326: Чи я якось не так шукаю?

Поділитися повідомленням

53 хвилини тому, Наташшшка сказав:

Дякую, Світланка. Мені всі нові) Я не дуже по тортам)

Не знаходжу Бостонського в нас. І Снікерса нема:0326: Чи я якось не так шукаю?

Чомусь не можу дати посилання, набери в пошуку Торт Бостонський, автор vilapo.

А мого Снікерса тут немає, ніхто його не викладав. Треба зробити і викласти. Дуже смачний торт і робити нескладно.

Поділитися повідомленням

В 08.06.2025 в 10:54, Справжня господиня сказав:

Ой, дівчата, та я згодна хоч кожній по цілому торту спекти, коли будемо святкувати Перемогу! 

Сьогодні всіма отіми зрізаними боковушками з торту пригостила свою хазяйку з роботи, там чималенька коробочка вийшла. Вона радіє, любить мої пригощання. Каже, що від мене згодна їсти хоч пиріжки з гірким перцем!:girl_haha: Подарувала мені пакунок кави Маккофе арабіка на 280 г. Я тепер буду пити свою єдину чашку кави зі сливками на роботі, а не вдома. 

Отака змучена сиджу на роботі. По хорошому треба б було сьогодні ще поспати цілий день.

20250608_113845.thumb.jpg.f7263b756f594d6e1c1e3d924a9e2966.jpg

Светуля, так , я одразу до тебе, теж з тортами,обнімашками. ...П.С на фото красуня, Фея.

Поділитися повідомленням

Я бостонський часто печу. І хочу снікерса. Светт, викладуй вже.

Поділитися повідомленням

6 хвилин тому, fronya40 сказав:

Я бостонський часто печу. І хочу снікерса. Светт, викладуй вже.

Таня, привіт! Ні, Снікерс мені не на часі, на наступній неділі буду знов пекти Тропіканку, половину собі і половину пригощу свою начальницю. А Снікерс обіцяю викласти, якщо знайду свої старі фотки.

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз