Natali06 18 205 Опубліковано: 8 червня Свєтік, та ти і зараз повна енергіі! Скільки всього готуєш! А тортик прямо смакота! А я останнім часом не можу себе заставити готувати( Ще нарослини мене хватає, а на щось інше взагалі енергіі не має… 8 годин тому, Olima сказав: Ех, цю коробочку та до мене би відправити. Олю , не будь жадіною! Тобі половинка в мені половинка. Я теж такого тортика хочу!) 4 Lika_N, Магда, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 317 Опубліковано: 8 червня 2 години тому, Natali06 сказав: Свєтік, та ти і зараз повна енергіі! Скільки всього готуєш! А тортик прямо смакота! А я останнім часом не можу себе заставити готувати( Ще нарослини мене хватає, а на щось інше взагалі енергіі не має… Ох, дівчата, де ті сили брати, я не знаю. Останнім часом я як повітряна кулька, з якою випустили повітря. Запустила геть усі домашні справи. Вистачає мене на найпростіші і найшвидші страви, але стараюся хоч їх красиво падати, сервірую кожного разу стіл як на свято. А, ще квіти регулярно купую, роблю малесенькі букетики на стіл. Здорово додали сил новини в минулу суботу, але всі вони були витрачені на цілодобовий перегляд новин та емоційне обговорення такої неймовірної операції наших воїнів. 2 години тому, Natali06 сказав: Олю , не будь жадіною! Тобі половинка в мені половинка. Я теж такого тортика хочу!) Але сил поборотися за третину тортика у мене вистачить 4 Natali06, Наташшшка, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 709 Опубліковано: 8 червня Ой, дівчата, та я згодна хоч кожній по цілому торту спекти, коли будемо святкувати Перемогу! Сьогодні всіма отіми зрізаними боковушками з торту пригостила свою хазяйку з роботи, там чималенька коробочка вийшла. Вона радіє, любить мої пригощання. Каже, що від мене згодна їсти хоч пиріжки з гірким перцем! Подарувала мені пакунок кави Маккофе арабіка на 280 г. Я тепер буду пити свою єдину чашку кави зі сливками на роботі, а не вдома. Отака змучена сиджу на роботі. По хорошому треба б було сьогодні ще поспати цілий день. 7 Natali06, Olima, Дяна та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 205 Опубліковано: 8 червня А де видно, що ти змучена? Красуня наша! Ще й наш енерджайзер! 5 Olima, Наташшшка, Дяна та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 709 Опубліковано: 14 червня В 08.06.2025 в 13:09, Natali06 сказав: А де видно, що ти змучена? Красуня наша! Ще й наш енерджайзер! От сьогодні на роботі, вже не змучена, виспалася сьогодні, погода гарна. 5 1 Natali06, РАДУШКА, fronya40 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 205 Опубліковано: 14 червня Свєтік, ти нас заставиш, прихорошитися), бо хіба з тобою зрівнятися?Ти і змучена красуня , а як виспалась то геть королева! 3 1 Olima, Lika_N, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 038 Опубліковано: Воскресенье в 11:24 (змінено) 16 годин тому, Natali06 сказавши: Свєтік, ти нас змусиш, прихорошитися), Ех, тут хоч би не здохнути( Вчора тиск впав нижче плінтуса. Але нічого, сьогодні знову жива) Змінено Воскресенье в 11:25 користувачем Наташшшка 1 1 Справжня господиня та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 709 Опубліковано: Вторник в 07:01 В 15.06.2025 в 14:24, Наташшшка сказав: Ех, тут хоч би не здохнути( Вчора тиск впав нижче плінтуса. Але нічого, сьогодні знову жива) Наталю, я не знаю, яка в тебе причина в низькому тиску, напишу про себе. Я все життя потерпаю від своїх судин, то в мене мігрень, то в мене приступи високого, то низького тиску. Я багато разів зверталася до лікарів, обстежували, але точної причини таких збоїв не знаходять. Чи то не до кінця обстежують, чи то такі лікарі мені траплялися... І от 2,5 роки тому моя сімейна лікарка направила мене до кардіолога. Він мене знов обстежив і призначив купу ліків, які я пропила півроку. Знов до нього прийшла, він сказав можна вже не пити оте все, тільки одні ліки обов*язкові. Ото я так і п*ю все те время. За ці 2,5 роки в мене зникли мої приступи тиску. Раніше і як понервую, і як погода, і як ще щось неясне - в мене приступи на 2-4 доби, Вова уколи ставить, пілюлі ковтаю, жити не хочу!!!! А зараз ТТТ все налагодилося, шприци з ампулами лежать в шухлядці незаймані. Прихований текст Я п*ю ванлерк 5 мг ввечері і бісопролол 5 мг зранку - все раз на добу. Зараз ще добавила магнікор 75 мг раз на добу, бо в мене варікоз, влітку завжди пропиваю. 3 Магда, Наташшшка та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 038 Опубліковано: 8 годин назад В 17.06.2025 в 10:01, Справжня господиня сказав: Наталю, я не знаю, яка в тебе причина в низькому тиску Я теж не знаю, на жаль. Була в кардіолога в минулому році, бо вже зовсім погано стало. Аритмія, яка не лікується, якась там дірка в серці, якої бути не повинно, але, наче, не смертельна. Сказали, що нервувати не можна, ніякх стресів і перевантажень - ага, ага, яким чином? Ліки призачили, полегшення не відчула, то більше і не їздила. Якось так. Світланка, підкажи якийсь смачний тортик на ювілей? Не медяник і не коричневий. Нічого готувати не буду і не хочу. Спечу тортик маленький і все. Але хочеться якийсь новий. 4 Магда, Lika_N, РАДУШКА та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 709 Опубліковано: 7 годин назад Наталочко, я ж не знаю, який тортик для тебе новий. От я Вові на дн пекла Бостонський торт, дуже смачний попри вдану простоту. Можеш спекти Воздушный Сникерс, не знаю, чи є в нас такий. Він невеликий і не складний, але дуже смачний і трохи солодкий (за це його полюбляють всі чоловіки). Я зараз на роботі, більш нічого в голову не лізе. 3 fronya40, Наташшшка та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 038 Опубліковано: 6 годин назад Дякую, Світланка. Мені всі нові) Я не дуже по тортам) Не знаходжу Бостонського в нас. І Снікерса нема Чи я якось не так шукаю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 709 Опубліковано: 5 годин назад 53 хвилини тому, Наташшшка сказав: Дякую, Світланка. Мені всі нові) Я не дуже по тортам) Не знаходжу Бостонського в нас. І Снікерса нема Чи я якось не так шукаю? Чомусь не можу дати посилання, набери в пошуку Торт Бостонський, автор vilapo. А мого Снікерса тут немає, ніхто його не викладав. Треба зробити і викласти. Дуже смачний торт і робити нескладно. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 940 Опубліковано: 4 години назад В 08.06.2025 в 10:54, Справжня господиня сказав: Ой, дівчата, та я згодна хоч кожній по цілому торту спекти, коли будемо святкувати Перемогу! Сьогодні всіма отіми зрізаними боковушками з торту пригостила свою хазяйку з роботи, там чималенька коробочка вийшла. Вона радіє, любить мої пригощання. Каже, що від мене згодна їсти хоч пиріжки з гірким перцем! Подарувала мені пакунок кави Маккофе арабіка на 280 г. Я тепер буду пити свою єдину чашку кави зі сливками на роботі, а не вдома. Отака змучена сиджу на роботі. По хорошому треба б було сьогодні ще поспати цілий день. Светуля, так , я одразу до тебе, теж з тортами,обнімашками. ...П.С на фото красуня, Фея. 2 Справжня господиня та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 940 Опубліковано: 4 години назад Я бостонський часто печу. І хочу снікерса. Светт, викладуй вже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 709 Опубліковано: 4 години назад 6 хвилин тому, fronya40 сказав: Я бостонський часто печу. І хочу снікерса. Светт, викладуй вже. Таня, привіт! Ні, Снікерс мені не на часі, на наступній неділі буду знов пекти Тропіканку, половину собі і половину пригощу свою начальницю. А Снікерс обіцяю викласти, якщо знайду свої старі фотки. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 940 Опубліковано: 3 години назад 52 хвилини тому, Справжня господиня сказав: Таня, привіт! Ні, Снікерс мені не на часі, на наступній неділі буду знов пекти Тропіканку, половину собі і половину пригощу свою начальницю. А Снікерс обіцяю викласти, якщо знайду свої старі фотки. і Тропіканку виставиш? це з заварного тіста? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 940 Опубліковано: 3 години назад я пам'ятаю у нас в Дніпрі Тропіканку торт. Я його намагалась в ті роки повторити. вже не пам'ятаю де він продався, мабудь в Фантазії? це був шедевр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 709 Опубліковано: 2 години назад 1 година тому, fronya40 сказав: я пам'ятаю у нас в Дніпрі Тропіканку торт. Я його намагалась в ті роки повторити. вже не пам'ятаю де він продався, мабудь в Фантазії? це був шедевр. Так, в Фантазії, там його створили і він досі є візитівкою Дніпра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах