Veronka 2 368 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Мариша, выздоравливай поскорей и больше не болей!!!!! 3 lana19, Natali06 та Twist reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пампушка 1 043 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Мариночка, желаю, чтоб все болячки улетучились и ты снова была с нами, мы все тебя ждем, выздоравливай быстрее 2 Twist та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlanaur 644 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Мариша, выздоравливай быстрей! Крепкого тебе здоровья! Возвращайся к нам! 2 lana19 та Twist reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
naataa 183 Опубліковано: 18 квітня, 2015 Девочки, бокс, наш Усик сделал россиянина Князева !!!! 11 fronya40, lissaKi, Люлёк та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 18 квітня, 2015 Наши парни самые сильные!!! 5 naataa, Elenka, Пампушка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 18 квітня, 2015 Усик - красава! Есть еще хорошая новость. Украинец Олег Прошак выиграл золотую медаль чемпионата Европы по тяжелой атлетике, который проходил в Тбилиси. Второе место у грузина Ираклия Турманидзе, третий – россиянин Чингиз Могушков. 12 Люлёк, Сусля, Elenka та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 20 квітня, 2015 Девочки, привет! Спасибо большое за поддержку и теплые слова! Я потихоньку выздоравливаю. Теперь буду постоянно носить очки. А остальное уже в норме. Так что вливаюсь в обычную жизнь. 16 Izvarina, natamylove, Natali06 та 13 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 20 квітня, 2015 Маришенька, солнышко, я очень рада тебя видеть снова с нами 1 Twist reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 20 квітня, 2015 Мариш-выздоравливай. А по поводу очков- пусть это будет твоей самой большой проблемой в жизни 2 lissaKi та Twist reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 20 квітня, 2015 Маришка, с выздоровлением!!! :-) 1 Twist reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 20 квітня, 2015 Теперь буду постоянно носить очкиЯ в очках уже лет 15.На улицу без них,а дома не снимаю.Это не самое страшное,что может быть.Не болей! 2 Twist та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 20 квітня, 2015 Мариночка Twist, будь здоровой!!! 1 Twist reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 20 квітня, 2015 Маришенька, рада тебя снова видеть! 1 Twist reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 25 квітня, 2015 Ха! Отправила код с упаковки семечек " хомка" Получила 5 гривен на счёт ))) 9 mylik.sv, lissaKi, lana19 та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 25 квітня, 2015 Девочки, мне с кенвудшопа пришел код на скидку 25% на всю технику с 27 по 30.04.2015, может кому нужно? 4 Natali06, lissaKi, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 квітня, 2015 Ха! Отправила код с упаковки семечек " хомка" Получила 5 гривен на счёт ))) а смс-ка во сколько обошлась? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 25 квітня, 2015 Вот я чуча! Счет то я и не проверила Пойду посмотрю на упаковке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 25 квітня, 2015 Вот и я вчера нашла Нордик(овсяный) но как то ценник меня немного выбил.. около 40гр(это я в новусе видела)еще м-ц назад 27платила. там еще чай смотрела тоже как то ценник 60гр.Стояла и думала, или цена или штрих код:))) 1 valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 25 квітня, 2015 У нас овсянка нордик ещё месяц назад была в Сильпо по 47 гривен. Новуса у нас нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 25 квітня, 2015 Анюта, это я жила на старых запасах.. а теперь нужно покупать... наверное нужно мужа на первое время посылать:)))..может он более моральна готов к ценам)), меня они еще пугаюТь:)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 квітня, 2015 Форумчане! Просыпайтесь! В 6.00 бой В. Кличко! Болеем всей Украиной!! 4 Izvarina, Люлёк, Дяна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 26 квітня, 2015 Спасибо! Мы с мужем смотрели. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 квітня, 2015 И как?? Я то проспала(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 26 квітня, 2015 Кличко победил 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 квітня, 2015 Я так и думала)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах