Jump to content
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

В 07.08.2023 в 22:24, Elenka сказав:

Хозяюшка   хочу спросить вас,  вы кисдородным отбеливающим порошком пользуетесь? 

Я его открыла для себя не так давно,  вот уже третий килограмм заканчиваю.  Мою все что найду))  все чистое и сверкает. Все равно что-то еще хочется довести до совершенства. 

Последний был такой. 

Користуюсь давно, років 4-5, мабуть. Навіть не пам'ятаю, звідки про нього дізналася. :girl_184: Відмиває майже все. Навіть золото-срібло ним чистила (просто робила розчин, трохи давала охолонути й кидала туди ланцюжки, сережки і т.ін.).

Замовляла з Харкова через чат у Вайбері. Запаси закінчуються, треба поповняти, так що діліться координатами перевірених продавців, будь ласка.

8 годин тому, УкраІнка сказав:

Користуюсь давно, років 4-5, мабуть. Навіть не пам'ятаю, звідки про нього дізналася. :girl_184: Відмиває майже все. Навіть золото-срібло ним чистила (просто робила розчин, трохи давала охолонути й кидала туди ланцюжки, сережки і т.ін.).

Замовляла з Харкова через чат у Вайбері. Запаси закінчуються, треба поповняти, так що діліться координатами перевірених продавців, будь ласка.

https://invite.viber.com/?g2=AQB5qR0NbgwyLUhOHiYQzsZBN5eUBvRKsvq94LEIs0pIZCBV3gXVONBWb7uHu0CX

я тут брала 

Screenshot_2023-08-08-03-00-52-736_com.android.chrome.jpg

Дівчата, використала я його на   улюбленій футболці чоловіка  і отримала   рижі плями на  хакі, виїло, падлюка. Викреслюю, більш не куплю! 

В нас і плямовивідник в Аврорі по акції 119 грн. з 14.08 по 20.08.

А що краще з них?

Edited by Olima

В 16.08.2023 в 12:55, Olima сказав:

В нас і плямовивідник в Аврорі по акції 119 грн. з 14.08 по 20.08.

А що краще з них?

не знаю, але склад на пачках, однаковий))))) 

Немає в житті спокою))),я вже й роздала і продала,а ні,виявляється ще чогось не вистачає))),потрібно чи ні,потім вирішимо)))))...
Хоча на вигляд, ну Дуже потрібна
за аж 3 шт-145гр)))))

IMG_20230819_105154.thumb.jpg.0263a788d59ace91378a93a7de6bc05e.jpg

Напродавала своїх груш та купила в тій Аврорі отой кисневий відбілювач та кришки для консервації. Сьогодні останній день акций, там багато цікавого!

І як помити фасади МДФ на кухні, підкажіть!!!

Edited by справжня господиня

Сделать  относительно горячий раствор  порошок + вода и фибровой тряпочкой тереть

Встречала такие пропорции для фасадов

Литр горячей, около 50 градусов, воды в ведро или большую миску. Туда всыпаю отбеливатель, шесть чайных ложечек. 

1 година тому, lana19 сказав:

Сделать  относительно горячий раствор  порошок + вода и фибровой тряпочкой тереть

Встречала такие пропорции для фасадов

Литр горячей, около 50 градусов, воды в ведро или большую миску. Туда всыпаю отбеливатель, шесть чайных ложечек. 

Т.е. ты сама не пробовала, да, Лана? 

Я до покупки этого порошка (все купили и я купила))))  мыла порошком для ПМ.  Там в составе тоже перекись и сода. Разводила в воде  "на глаз". 

Дівчата, киньте, будь ласка, простеньку глазурь якусь. Спекла Анжелин рулетик, крем зробила масло+згущене молоко, а глазурьку щось не придумаю. Є масло, цукор, какао, яйця...Сметани і молока немає.

Це в нас сьогодні річниця весілля - 30 років(йомайо, які ми вже старенькі:girl_haha:), то Сані буде тортик, а мені Мартінька)

1 година тому, Наташшшка сказав:

Дівчата, киньте, будь ласка, простеньку глазурь якусь. Спекла Анжелин рулетик, крем зробила масло+згущене молоко, а глазурьку щось не придумаю. Є масло, цукор, какао, яйця...Сметани і молока немає.

Це в нас сьогодні річниця весілля - 30 років(йомайо, які ми вже старенькі:girl_haha:), то Сані буде тортик, а мені Мартінька)

Лови!

7 ст.л. цукру + 3 ст.л. молока + 2 ст.л. какао = варити 3 хвилини

добавити 50 г сливочного масла, розмішати

застигає швидко!

Це в мене глазур на еклери, подобається, смачна.

замість молока можеш добавити воду.

Edited by справжня господиня

Наталочка, вітаю твою сім'ю з перлиновим весіллям, дай Бог відмітити разом золоте весілля. Ще молоді, не вигадуй :girl_yes:, але час дійсно швидко плине.

301.jpg

Наталочко, зі родинним святом! І обов*язково фотозвіт. Нічого не знаю, жду фоту.

44 хвилини тому, справжня господиня сказав:

І обов*язково фотозвіт. Нічого не знаю, жду фоту.

Ой...Ми вже зжерли з'їли:oops: Свекри приїхали, до чайку заточили рулетик, один шматочок залишився - фоткати сиротинушку?

Світланка, через тебе наречений вигріб по лапкам. Бо заходжу на кухню отой шматочок-сиротинушку сфоткати, а над ним вже Саня з виделочкою стоїть! Видерла, сфоткала і дозволила з'їсти))

В крем додавала соняшникове насіння і шматочки свіжих персиків. Вийшло дуже смачно, покупний торт їсти не захотіли))

На фото пастила з кумберлену+груша, персики-дички, виноград киш-миш.

IMG_20230821_192353.jpg

Edited by Наташшшка

45 хвилин тому, Наташшшка сказав:

Світланка, через тебе наречений вигріб по лапкам. Бо заходжу на кухню отой шматочок-сиротинушку сфоткати, а над ним вже Саня з виделочкою стоїть! Видерла, сфоткала і дозволила з'їсти))

В крем додавала соняшникове насіння і шматочки свіжих персиків. Вийшло дуже смачно, покупний торт їсти не захотіли))

На фото пастила з кумберлену+груша, персики-дички, виноград киш-миш.

IMG_20230821_192353.jpg

Вооот, молодцА! Звіт зачОтний! Навіть рулетик вспіла сфоткати. Все смачне, гарне. Я навіть полізла в гугель подивитися про загадковий кумберленд.

Наталя, як глазур на воді, хоч смачна вийшла?

27 хвилин тому, справжня господиня сказав:

Наталя, як глазур на воді, хоч смачна вийшла?

Тааак! 

А кумберлен - кака, мені парфумами віддає.

Не могли визначитись, яке винце відкоркувати. Зупинились на білому.

зображення_viber_2023-08-21_20-43-55-312.jpg

зображення_viber_2023-08-21_20-43-55-557.jpg

Ой, а я все проспала!  І торжество, і смаколики. 

Наталка, вітаю з семейним святом вас с чоловіком:flowerss:!

У нас теж була дата, правда  не кругленька. 19 серпня було 43 роки нашого подружнього життя. Но зовсім не відзначали. І так настрою зовсім немає, а тут ще та трагічна   подія в цей день зовсім все  зіпсувала.