УкраІнка 6950 Posted August 11, 2023 В 07.08.2023 в 22:24, Elenka сказав: Хозяюшка хочу спросить вас, вы кисдородным отбеливающим порошком пользуетесь? Я его открыла для себя не так давно, вот уже третий килограмм заканчиваю. Мою все что найду)) все чистое и сверкает. Все равно что-то еще хочется довести до совершенства. Последний был такой. Користуюсь давно, років 4-5, мабуть. Навіть не пам'ятаю, звідки про нього дізналася. Відмиває майже все. Навіть золото-срібло ним чистила (просто робила розчин, трохи давала охолонути й кидала туди ланцюжки, сережки і т.ін.). Замовляла з Харкова через чат у Вайбері. Запаси закінчуються, треба поповняти, так що діліться координатами перевірених продавців, будь ласка. 1 Elenka reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
спокусницЯ 6538 Posted August 11, 2023 8 годин тому, УкраІнка сказав: Користуюсь давно, років 4-5, мабуть. Навіть не пам'ятаю, звідки про нього дізналася. Відмиває майже все. Навіть золото-срібло ним чистила (просто робила розчин, трохи давала охолонути й кидала туди ланцюжки, сережки і т.ін.). Замовляла з Харкова через чат у Вайбері. Запаси закінчуються, треба поповняти, так що діліться координатами перевірених продавців, будь ласка. https://invite.viber.com/?g2=AQB5qR0NbgwyLUhOHiYQzsZBN5eUBvRKsvq94LEIs0pIZCBV3gXVONBWb7uHu0CX я тут брала 2 Наташшшка and УкраІнка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
спокусницЯ 6538 Posted August 11, 2023 Дівчата, використала я його на улюбленій футболці чоловіка і отримала рижі плями на хакі, виїло, падлюка. Викреслюю, більш не куплю! 2 Наташшшка and Дяна reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
lana19 20598 Posted August 14, 2023 Перенесла 1 Справжня господиня reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
спокусницЯ 6538 Posted August 15, 2023 В Аврорі акція ( там ще є плямовивідник, такий самий, склад теж той, то він без акції) 3 fronya40, Olima and lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2162 Posted August 16, 2023 (edited) В нас і плямовивідник в Аврорі по акції 119 грн. з 14.08 по 20.08. А що краще з них? Edited August 16, 2023 by Olima Share this post Link to post Share on other sites
спокусницЯ 6538 Posted August 18, 2023 В 16.08.2023 в 12:55, Olima сказав: В нас і плямовивідник в Аврорі по акції 119 грн. з 14.08 по 20.08. А що краще з них? не знаю, але склад на пачках, однаковий))))) 2 lana19 and Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Lika_N 2776 Posted August 19, 2023 Немає в житті спокою))),я вже й роздала і продала,а ні,виявляється ще чогось не вистачає))),потрібно чи ні,потім вирішимо)))))... Хоча на вигляд, ну Дуже потрібна за аж 3 шт-145гр))))) 1 musinka reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3371 Posted August 20, 2023 (edited) Напродавала своїх груш та купила в тій Аврорі отой кисневий відбілювач та кришки для консервації. Сьогодні останній день акций, там багато цікавого! І як помити фасади МДФ на кухні, підкажіть!!! Edited August 20, 2023 by справжня господиня 1 lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
lana19 20598 Posted August 20, 2023 Сделать относительно горячий раствор порошок + вода и фибровой тряпочкой тереть Встречала такие пропорции для фасадов Литр горячей, около 50 градусов, воды в ведро или большую миску. Туда всыпаю отбеливатель, шесть чайных ложечек. 3 Наташшшка, Olima and Справжня господиня reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3371 Posted August 20, 2023 1 година тому, lana19 сказав: Сделать относительно горячий раствор порошок + вода и фибровой тряпочкой тереть Встречала такие пропорции для фасадов Литр горячей, около 50 градусов, воды в ведро или большую миску. Туда всыпаю отбеливатель, шесть чайных ложечек. Т.е. ты сама не пробовала, да, Лана? 1 lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
lana19 20598 Posted August 20, 2023 Я до покупки этого порошка (все купили и я купила)))) мыла порошком для ПМ. Там в составе тоже перекись и сода. Разводила в воде "на глаз". 1 Справжня господиня reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 963 Posted August 21, 2023 Дівчата, киньте, будь ласка, простеньку глазурь якусь. Спекла Анжелин рулетик, крем зробила масло+згущене молоко, а глазурьку щось не придумаю. Є масло, цукор, какао, яйця...Сметани і молока немає. Це в нас сьогодні річниця весілля - 30 років(йомайо, які ми вже старенькі), то Сані буде тортик, а мені Мартінька) 3 Olima, Магда and Дяна reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3371 Posted August 21, 2023 (edited) 1 година тому, Наташшшка сказав: Дівчата, киньте, будь ласка, простеньку глазурь якусь. Спекла Анжелин рулетик, крем зробила масло+згущене молоко, а глазурьку щось не придумаю. Є масло, цукор, какао, яйця...Сметани і молока немає. Це в нас сьогодні річниця весілля - 30 років(йомайо, які ми вже старенькі), то Сані буде тортик, а мені Мартінька) Лови! 7 ст.л. цукру + 3 ст.л. молока + 2 ст.л. какао = варити 3 хвилини добавити 50 г сливочного масла, розмішати застигає швидко! Це в мене глазур на еклери, подобається, смачна. замість молока можеш добавити воду. Edited August 21, 2023 by справжня господиня 7 lana19, musinka, Дяна and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3371 Posted August 21, 2023 Вбийте бота!!! 1 lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 963 Posted August 21, 2023 1 година тому, справжня господиня сказав: Лови! Дякую, Світланка, все вийшло! 2 Справжня господиня and lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2162 Posted August 21, 2023 Наталочка, вітаю твою сім'ю з перлиновим весіллям, дай Бог відмітити разом золоте весілля. Ще молоді, не вигадуй , але час дійсно швидко плине. 3 Наташшшка, Магда and fronya40 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
lana19 20598 Posted August 21, 2023 Наталочка, вітаю! 1 Наташшшка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 963 Posted August 21, 2023 Дякую, дівчатка! Не святкуємо, але по бокальчику вина чи мартіні ввечері вип'ємо. 5 lana19, musinka, Магда and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3371 Posted August 21, 2023 Наталочко, зі родинним святом! І обов*язково фотозвіт. Нічого не знаю, жду фоту. 2 lana19 and Наташшшка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 963 Posted August 21, 2023 44 хвилини тому, справжня господиня сказав: І обов*язково фотозвіт. Нічого не знаю, жду фоту. Ой...Ми вже зжерли з'їли Свекри приїхали, до чайку заточили рулетик, один шматочок залишився - фоткати сиротинушку? Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 963 Posted August 21, 2023 (edited) Світланка, через тебе наречений вигріб по лапкам. Бо заходжу на кухню отой шматочок-сиротинушку сфоткати, а над ним вже Саня з виделочкою стоїть! Видерла, сфоткала і дозволила з'їсти)) В крем додавала соняшникове насіння і шматочки свіжих персиків. Вийшло дуже смачно, покупний торт їсти не захотіли)) На фото пастила з кумберлену+груша, персики-дички, виноград киш-миш. Edited August 21, 2023 by Наташшшка 6 Магда, Дяна, Справжня господиня and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3371 Posted August 21, 2023 45 хвилин тому, Наташшшка сказав: Світланка, через тебе наречений вигріб по лапкам. Бо заходжу на кухню отой шматочок-сиротинушку сфоткати, а над ним вже Саня з виделочкою стоїть! Видерла, сфоткала і дозволила з'їсти)) В крем додавала соняшникове насіння і шматочки свіжих персиків. Вийшло дуже смачно, покупний торт їсти не захотіли)) На фото пастила з кумберлену+груша, персики-дички, виноград киш-миш. Вооот, молодцА! Звіт зачОтний! Навіть рулетик вспіла сфоткати. Все смачне, гарне. Я навіть полізла в гугель подивитися про загадковий кумберленд. Наталя, як глазур на воді, хоч смачна вийшла? 1 Наташшшка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 963 Posted August 21, 2023 27 хвилин тому, справжня господиня сказав: Наталя, як глазур на воді, хоч смачна вийшла? Тааак! А кумберлен - кака, мені парфумами віддає. Не могли визначитись, яке винце відкоркувати. Зупинились на білому. 4 Olima, Магда, fronya40 and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
musinka 1975 Posted August 21, 2023 Ой, а я все проспала! І торжество, і смаколики. Наталка, вітаю з семейним святом вас с чоловіком! У нас теж була дата, правда не кругленька. 19 серпня було 43 роки нашого подружнього життя. Но зовсім не відзначали. І так настрою зовсім немає, а тут ще та трагічна подія в цей день зовсім все зіпсувала. 3 1 lana19, Olima, Дяна and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites