lana19 20 605 Опубліковано: 26 лютого, 2022 россия ведет войну даже на Кулинарных форумах. На эти "лучики добра", от таких как Броніслава, есть только один ответ - 3 1 Olima, Elenka, lesik_l_01 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Броніслава 0 Опубліковано: 12 квітня, 2022 22 часа назад, lana19 сказал: Мы не удаляем посты и не искажаем их смысл Навіщо ви це кажете?Віт не зміг тут написати повідомлення.Я не згодна з Вітом,але не потрібно обманювати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 12 квітня, 2022 Вит не смог написать? Удивительно. Может врет Вит? Хотите - напишите тут за него. Не смогнаписать и убрали пост - это разные вещи. А скрин есть того - что он не смог? 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Броніслава 0 Опубліковано: 12 квітня, 2022 Він сам говорив, може і брехав Дівчата зараз повертатися в Україну рано?Ми помилилися,не треба було переходити кордон..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 12 квітня, 2022 Спросите об этом у путина. Он лучше знает. 4 lesik_l_01, irysska, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 12 квітня, 2022 @Магда, і після тих преступних діянь з'являється якась Броніслава . Відкіля цей троль? Вся Україна зараз у траурі і плаче. За триколор зараз митєво голову відібьють. що з дітьми робили ваші прокляті гниди? Ви не люди. Ви сатаністи. Без душі, без серця. 6 Natali06, Магда, lesik_l_01 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 12 квітня, 2022 5 минут назад, fronya40 сказал: Броніслава с триколором Это Флаг Нидерландов. Но это в данном случае не важно. Смысл понятен. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 12 квітня, 2022 1 час назад, lana19 сказал: Это Флаг Нидерландов. Но это в данном случае не важно. Смысл понятен. ))))) арка "дружби" українського і російського народів. 3 lana19, Фрекен Бок та Пампушка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Броніслава 0 Опубліковано: 13 квітня, 2022 Дівчатка,ми хочемо з Голандії повернутися до Німечини,тут умови дуже погані Дівчата,поділіться зі своїми чоловіками та синами цим відео.Хлопець- киянин дає цінні поради,як втекти від мобілізації та зберегти своє життя - Ссылка на видео удалена!!! - Администратор. Броніслава - незнание Законов Украины не освобождает от ответственности за их несоблюдение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 13 квітня, 2022 Пані @Броніслава( чи пан?) бажано розміщувати подібні відео на руських сайтах та форумах. Для того, щоб іхні чоловіки не ставали добривом на украінській землі. 5 1 Фрекен Бок, УкраІнка, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 558 Опубліковано: 13 квітня, 2022 Наши мужики из-за границы в Украину толпами возвращались, чтоб воевать. Наташа, что это за недоразумение здесь завелось? Это троль какой-то? 4 1 lesik_l_01, lana19, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Броніслава 0 Опубліковано: 13 квітня, 2022 Танечка,навіщо ви обзиваєтеся?У цей лихоліття необхідно тепло сердець і повнота доброти.....Давайте з любов'ю зустрічати кожен свій день Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 13 квітня, 2022 23 часа назад, lana19 сказал: Мы не удаляем посты и не искажаем их смысл Таня! Это Броніслава после этих моих слов появилось. Провоцирует... 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Броніслава 0 Опубліковано: 13 квітня, 2022 Лано, я тебе підтримую,дякую що запросила на сайт,не треба зараз вносити смуту....Дівчатка я вас люблю....все буде добре Слава Ісусу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 13 квітня, 2022 @Броніслава якщо вам погано в Нідерландах, і в Німеччині буде погано. Вам добре буде в Рашастані. Їдьте туди. І якщо всі втечуть, то хто нас буде захищати? Якщо такі думки- навіщо сидіть у Європі ? Кацапія з радістю вас заберуть. 4 1 Elenka, Olima, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Броніслава 0 Опубліковано: 13 квітня, 2022 (змінено) У Німеччині зараз дають окремі кімнати,а не у загальному спортзалі Змінено 13 квітня, 2022 користувачем Броніслава Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 13 квітня, 2022 Броніслава! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Броніслава 0 Опубліковано: 13 квітня, 2022 Лано!Наразі сильно йдуть інформаційні бої.нам треба триматися разом і випромінювати любов та співчуття Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 13 квітня, 2022 Для тех, кто не понял 3 Lika_N, fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 13 квітня, 2022 5 часов назад, Фрекен Бок сказал: . Наташа, что это за недоразумение здесь завелось? Это троль какой-то? Таню, то напевно сам шеф до нас завітав) тільки чомусь в жіноче платтячко одягнувся))) мабуть йому його стадо овець дуже надоііло))) 8 Olima, Elenka, Фрекен Бок та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Броніслава 0 Опубліковано: 13 квітня, 2022 7 часов назад, lana19 сказал: Для тех, кто не понял Мир і душевний спокій назавжди в наших серцях.Ми дуже багато пережили....Дівчатка давайте заспокоїмося і забудемо про все погане Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 13 квітня, 2022 Хотели забанить, как хейтера. Но потом решили, что не будем этого делать. Броніслава - это показательный пример всей ссученной сущности российских настоящих и он-лайн вояк и их президента. Добить физически и морально Украину и украинцев под гуманным предлогом. И ведь на форуме, все как в жизни. Ушли от них и не вспоминали все это время. А они все лезут и лезут...И нас потом обвиняют, что это мы решили напасть. Не получится у вас ничего! Когда я читаю таких, как Броніслава, я еще больше ХОЧУ И ВЕРЮ в то, что Украина отстоит свою территорию и ПОБЕДИТ в этой войне! Бессмысленно комментировать посты этого "дружелюбного" российского Броніслава . Ругаться матом плохо, я знаю. Но с этими только так. И скажу за всех нас еще раз...Может дойдет наконец-то? 9 inucya, irysska, fronya40 та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Броніслава 0 Опубліковано: 13 квітня, 2022 3 часа назад, lana19 сказал: Хотели забанить, как хейтера. Но потом решили, что не будем этого делать... Лана ти зовсім не так зрозуміла.Я тільки прошу припинити ненависть та злість.потім- цей плакат про російський корабель?Наша перемога близько і давайте її зустрінемо зі світлим спокійним обличчям та радісною посмішкою.......без ненависті та нецензурної лайки посміхайтеся дівчини і моліться Слава Ісусу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 432 Опубліковано: 14 квітня, 2022 Ой, здається, я знаю "цю" Броню 3 1 lana19, Natali06, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 14 квітня, 2022 Аню, відкривайте « явки і паролі»!)) Чекаємо! 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах