musinka 1 977 Опубліковано: 30 червня, 2023 (змінено) В 26.06.2023 в 12:35, musinka сказав: Трави не багато, грядки чисті і це радує, поки справляють з нею Пораділа одна, похвалилася. А на другий день пішла до огороду помідори подвязати після дощу, і в непритомність мала не гепнулась. Ділянка с кабачками (ті що піздно посадила, там ще і петрушки є трохи, бурячки і мангольд, уся заросла травой. Пів дня лазила навколішки:виривала, сапала і розпушувала земельку. Дощі рясно пройшли, травка не забарилась, таке враження що на очах зростає. У нас теж дощі пройшли. Не скажу що заливає, но помірковано, через день проливає. В 26.06.2023 в 22:05, Наташшшка сказав: Я завжди буряк розсажую...прекрасно вдається Дякую . Прочитала і пішла тоді траву дерти. А там бурячки рясно повсходили. Так би вирвала і їх і забула. А потім вспомнила Наталку і давай їх розсаджувати. Особо не сподівалась на успіх, но дощь пройшов і сьогодні дивилась, листочки піднялись. Щось може буде! Света, а чем бригада от фітофтора? Я вчора магнікуром обприскувала. Но у мене всього 1 пакетів був, на 5 л. А для мене це мало, побрискала не обільно, ще вночі і дощік пролив. Сьогодні думаю мабуть надо знов обприскати. Думаю содой с уксусом і купоросом попробовать.. Сремскі огірки в мене є, теж на палетке, розовенькі,польські кажется. Вже третій чи четвертий рік пачку тягаю. Не скажу що я в захваті від них. Зараз 4 кущіка ціх огірків у мене самі слабкіші. Но і посаджені вони у мене останніми в рядах. Там багато тіні от голля яблуні і куща смородини. Но на усіх других огірках вже маленькі огірочкі, а ці ніяк на 4 лист очок не витягають. І в ті роки вони у мене успіху не мали, погано всходили. А за тиковку Цукерка дякую, мабудь надо взять на той рік. У мене в тому році дуже рясно тикви всходили, до весни з тиквою була. А в цьому році щось не дуже. Пересівала насіння, мало взійшло і ще зовсім маленькі . Но сіяла своє старе насіння, понадіялась що добре воно.., Знов на дощ затягує. Пішла остатки ч.смородини обірвав , і мабудь малину, якщо встигну. Це вчьорашня малина, велика як мій мезинец попадаються. А назва її Гордість росії Змінено 30 червня, 2023 користувачем musinka 5 Olima, Дяна, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 636 Опубліковано: 30 червня, 2023 Неля, малина красава! А в мене ніяк не хоче рости, вся пропадає, скільки не саджу. І місце міняла, і сорти - не хоче. Від фітофтори я ще не оброблювала, вона ж в серпні буває. І я жодного разу в себе на городі її не бачила. Брискати буду фітоспорином кожну неділю або довше. А магнікур же від іншого, чи він і від фіти працює? І строк очікування в нього 20 днів. Це тільки дуже зелені помідори можна, а рожеві та всякі огірки-перці я б побоялася. Огірки я сажаю тільки в тіні, в мене здоровезна яблуня Слава победителям дає добру тінь. Там сонце буває тільки вранці та після 5 вечора, в саме пекло огірки в тіні. Раніше саджала їх на саме сонце, та врожай горів і все пеклося. Потім сусідка порадила і стали вони в мені рости. Правда, один ряд останній весь на сонці получається, я його притіняю старою гардиною. І от цей Сремський в мене добрий, підливаю іноді селітрою та гуматом призкаю. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 294 Опубліковано: 1 липня, 2023 В 26.06.2023 в 22:02, Наташшшка сказав: І мені, і мені фото! Сьогоднішня спроба висадити батат теж не увінчалась успіхом, то може подивлюсь на фото і третя спроба буде вдалою))) Дівчата, квіти красивущі в вас! Аж запахло в хаті. Дякую! Ось, сьогодні сфоткала. У мене його не багато, по-первах садила у три рази длінішу смугу, а тепер трохи, щоб було. У нас дощі кожного дня йдуть, треба цибулю вибирати, а вона мокра, полуниця теж розлазиться і не смачна від дощів. Помідори сьогодні побризкала о шостій ввечері, а зараз у 10 знов дощ. 5 Справжня господиня, Natali06, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 636 Опубліковано: 3 липня, 2023 Вчора їздили за врожаєм та треба було поприскати огірки. Ось наросло за 3 дні. Два кіло огірків та 3.8 кг кабачків. У Вови сьогодні праздник - кабачковий день! А я пішла в банки врожай сувати... 4 Дяна, цифра, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 636 Опубліковано: 3 липня, 2023 Все вже в банках! оладки кабачкові жаряться. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 636 Опубліковано: 6 липня, 2023 (змінено) Знов приїхали з дачі, їздили поливати вчора. Привезла огірочків зо 2 кіла та кабачочків з патисончиками 2,5 кг. Щаз по банках піде. І оттакий в мене часник, просто витягнула для консервації, копати ще ранувато. Змінено 6 липня, 2023 користувачем справжня господиня 5 Наташшшка, цифра, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 294 Опубліковано: 6 липня, 2023 А ми вчора нарвали 1,2 кг лохини, 1,5 кг полуниці. Майже всю вибрала цибулю, що садила на зиму. І коту на радість нарвали гороху, так не дивуйтеся мій кіт шаленіє від гороху. Навіть, коли я трохи раніше зірвала 3 штучки першого гороху, то нікому не дала, а відвезла коту . Гурків ще не має, можливо перші зірву на вихідні, а кабачки вже повним ходом І ось один із моїх лілейників. 7 Дяна, Магда, lana19 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 028 Опубліковано: 6 липня, 2023 В моєму бур'яні розцвіла жоржинка, що я з Відня притягла 6 Natali06, inucya, Магда та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 636 Опубліковано: 27 липня, 2023 Осьтакі патисончики мене дуже радують. Ну просто як іграшки, дуже яскраво-жовті, блискучі, на довгій ніжці. Великі не ростуть, найбільші десь 7 см. Сорт ЯНТАР від Профнасіння, пакетик десь 7-8 грн був на 10 семок. Нажаль, на фото не видно зворушливих волосінь, що їжачком по всьому патисончику і хвостику. 7 inucya, Дяна, цифра та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 294 Опубліковано: 27 липня, 2023 Світлана, дуже гарний врожай. А що ти з ними робиш? У нас вони якось не пішли. А у нас сьогодні вночі таке бушувало, що жах, одне втішало, що не йо...на русня. По місту дуже багато дерев з корінням повиворачувало, таке в нашому місті вперше на моїй пам'яті. Ну було, але щоб у кожному дворі по 3-4 дерева такого не було ще. Чоловік поїхав у сад з ранку, боявся, що може сусідська береза завалилася на наш дім, але все нормально, тільки кукурудза полягла, яка з попереднього разу залишилася не підв'язоною. Перед цим, 7 липня також був буревій, але трохи менший, то кукурудза вся лежала, то ми її піднимали і підв'язували, так в цей раз її це і врятувало. Трохи малої, що не підв'язували, полягло, але толку з неї всеодно б не було, то не жалко. У мене в цьому році дуже гарна цибуля, вже вибрана і посушена, треба їхати та чистити її, а часу немає. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 294 Опубліковано: 28 липня, 2023 В 30.01.2023 в 12:25, Наташшшка сказав: Ок. Рецепт напишу трохи пізніше. А насіння в мене багато, можу підкинути. Халапешки є червоні, жовті, фіолетові і білі. Наташа, трохи пізніше вже настало . Треба рецепт , бо заглянула я на два дальніх кущика перцю, а там вже висять халапенюшки може десятки два. Вони ще зелені, але десь читала, що вони краще смакують зеленими, не треба їх доводити до по червоніння. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 651 Опубліковано: 28 липня, 2023 Девочки! А такой маленький острый перец-клубничка кто-то из вас выращивает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 281 Опубліковано: 28 липня, 2023 6 годин тому, lana19 сказав: Девочки! А такой маленький острый перец-клубничка кто-то из вас выращивает? Лана, чомусь не бачу картинки, а ґуґл не розуміє що я від нього хочу( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 281 Опубліковано: 28 липня, 2023 А ще, раз тут згадали про перчики, скажіть, будь ласочка, отой кімнатний перчик в горщику - він їстівний, чи тільки декоративний? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 294 Опубліковано: 28 липня, 2023 4 години тому, Магда сказав: Лана, чомусь не бачу картинки, а ґуґл не розуміє що я від нього хочу( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 651 Опубліковано: 28 липня, 2023 4 години тому, Магда сказав: Лана, чомусь не бачу картинки, а ґуґл не розуміє що я від нього хочу( Картинка может большая. 2 Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 281 Опубліковано: 28 липня, 2023 Ухти, який гарний! Не бачила раніше такого 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 651 Опубліковано: 28 липня, 2023 Такой перчик часто фаршируют Филадельфией. Очень вкусно. Я такой польский консервированный ела . 2 Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 636 Опубліковано: 29 липня, 2023 Був і в нас позавчора проти ночі і вчора зранку армагедець!!! Я таке небо бачила вперше, щоб навкруги скільки око бачить одномоментно були блискавки через хмари! Навіть даже не блискавки, а зарниці, бо спалахувало ну дуже яскраво и дуже красиво! І грім хвилин на 5-7 безперервно переливами! І дощщара з вітром! Я думала, що в нас на дачі дах улетить і молила бога, щоб без граду. Бог милував, а в Дніпрі пройшов полосою, на частному секторі побив і будинки і городину. А вчора цілий день дощ до вечора. Сьогодні ледь повзала по городу в галошах по тій грязюці, збирала врожай. Помідори кущи поваляло, але не зламало, огірки на шпалері встояли, яблук і груш набило... Зато всі живі здорові і це головне! 3 1 lana19, inucya, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 028 Опубліковано: 29 липня, 2023 В 28.07.2023 в 09:53, Olima сказав: Наташа, трохи пізніше вже настало Тут я Нас трохи потріпало...Світло дали вчора ввечері, інет ось тільки що) Miloviza, Оленка, ми сусіди, в вас там як? Мої Халапешунчики Вибрала два відра. Завтра буду закривати. 3 Olima, Магда та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 636 Опубліковано: 29 липня, 2023 Наташшшка, оце врожай! То ж скільки кущів в тебе, що стільки наросло перцю? Я колись закривала кружальцями гострий перець, добре, що мало. Даже одну баночку 0,2 л не доїли, потім в сина майже рік стояла, поки я сама не викинула. Потім закривала цілий гострий перець з медом та оцтом, рецепт з того форуму з декільками сторінками захоплень смаком. Відкрили взимку, пів-перчини скуштували... кінець зрозуміли? Єдине, що я змогла їсти, то джем з перцю. Вова не їв, а мені смакувало. І синові дуже сподобалося. Но варила роки три, потім чогось перестала. І як ви ото їсте.... 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 651 Опубліковано: 29 липня, 2023 Наташа! Я такого фиолетового- черного ? перца никогда не видела! А по вкусу - сильно острый? 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 028 Опубліковано: 29 липня, 2023 (змінено) 33 хвилини тому, справжня господиня сказав: І як ви ото їсте Ти знаєш, ми гостре теж не дуже любимо. А от саме халапеньо подобається - він м'ясистий, смачний і Сковілів не дуже багато, особливо в тех стиглості. Ну і плюс солодкий перець і цибулька - ще гостроту "розводить" Від насіння чищу, щоб менш гострий. Ще з цукром його роблю, як джем, теж смачно. Кущів не знаю скільки, треба рахувати) Але точно більше ніж солодкого. 22 хвилини тому, lana19 сказав: Я такого фиолетового- черного ? перца никогда не видела! Ланочка, це теж Халапеньо. В мене їх зараз 5 сортів. Червоний, жовтий, білий, фіолетовий. П'ятий червоний, але великий. До речі, в Анжели був рецепт маринованого халапеньо! Точно знаю, що вона викладала. Змінено 29 липня, 2023 користувачем Наташшшка 4 lana19, Справжня господиня, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 294 Опубліковано: 29 липня, 2023 Наташа, дуже дякую за рецепт. У мене точно такий як на твоєму фото у темному ведрі. У мене посаджено десяток, але толку буде з 6-ти кущів, а чотири замерли на місці і сидять корчем, але мені на перший раз для проби вистачить. Якщо дуже понаравиться, то наберусь наглості і у тебе випрошу інші сорти халепешок . Ще мені подобається джем з гострим перцем з яблуками Антоновка і цукром. Хочу в цьому році зробити трохи. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 636 Опубліковано: 29 липня, 2023 В 27.07.2023 в 21:47, Olima сказав: Світлана, дуже гарний врожай. А що ти з ними робиш? У нас вони якось не пішли. Оля, я ті патисончики додаю в банки з огірками, вони смачні мариновані. В мене їх не дуже багато з двух кущів, ростуть повільно. 2 Olima та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах