Natali06 18 058 Опубліковано: 23 червня Ще покажувам юну» інтригантку») Ви тільки подивіться, що накрутила) Тоффі.Перша квітка. 7 УкраІнка, lana19, Дяна та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 23 червня Яка дивна! Аж три серединки. Колір дуже незвичний, такий прям пастельний, цікавий. 2 inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 23 червня Свєтік, вона повинна бути ближче до коричневого) Але такі троянди колір набирають через кілька років. Я за цією Тоффі ганялась пару років. ) Люблю такі кольори 5 Магда, Справжня господиня, УкраІнка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 23 червня 36 хвилин тому, Natali06 сказав: Свєтік, вона повинна бути ближче до коричневого) Але такі троянди колір набирають через кілька років. Я за цією Тоффі ганялась пару років. ) Люблю такі кольори Яка неймовірна квітка! А колір так взагалі щось нереальне. Пішла погуглила що ж то за сорт такий, я таких ще не бачила. У мене вже складається список сортів троянд, які я буду колись вирощувати Як мені хочеться вирощувати квіти, я просто мрію, як рано-вранці виходжу в росу з чашкою кави і роблю "обхід" своїм квітам , але я прекрасно розумію, що заради отого ранково-кавого кайфу потрібно буде цілими днями потрудитися добре) 4 Справжня господиня, inucya, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 24 червня Наталочка, мріі є мріі… але… починається сезон треба внести добриво, обробити. Захворіли - вилікувати. Знову обробити , підживити, обробити , зрізати все що відціло, підживити, обробити і так по колу))) І це тільки для однієї королеви) А в мене іх дві: королева сонця і королева тіні) Так що ти там говорила? Ааааа про каву)Каву можна випити, коли королевішни дозволять) А якщо серйозно, то я теж заздрю тим, у кого достатньо простору… яна маленькому клаптику, хочу все -₽се втулити(. А місця -0( 3 Магда, Наташшшка та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 1 липня В 24.06.2024 в 22:12, Natali06 сказав: Наталочка, мріі є мріі… але… починається сезон треба внести добриво, обробити. Захворіли - вилікувати. Знову обробити , підживити, обробити , зрізати все що відціло, підживити, обробити і так по колу))) І це тільки для однієї королеви) А в мене іх дві: королева сонця і королева тіні) Так що ти там говорила? Ааааа про каву)Каву можна випити, коли королевішни дозволять) А якщо серйозно, то я теж заздрю тим, у кого достатньо простору… яна маленькому клаптику, хочу все -₽се втулити(. А місця -0( Ната, я все прекрасно розумію і захоплююся людьми, які умудряються поєднувати в житті все-все: і дім, і роботу, і сад-город, ще й мають якесь хоббі-рукоділля. Я однозадачна - за один раз роблю щось одне, тому і часу мені весь час не вистачає) У мене є колега, яка батьківське подвір'я повністю засадила різними квітами, має мільйон троянд різних сортів. Мотається вона туди майже кожні вихідні, на роботу виїжджає звідти вже в понеділок серед ночі, а це за 150 км. Весь час проводить в саду, і весь час не встигає нічого зробити. Розказує, що працює до ночі з налобним ліхтариком. Жаліється на жука бронзовку, який, гад такий, пожирає її білі троянди. Зате, коли вона показує фото свої красунь - я в екстазі! Питаюся - ти хоч встигаєш налюбуватися ними? Бо ж вирощує не на продаж, а для себе, для душі. Сміється, що таки пару раз з кавою походила поміж кущів) Я з відкритим ротом роздивляюся її фото і кажу, "коли виросту" - обов'язково посаджу хоч пару кущиків, дуже хочу плетисті Пале Рояль і Флорентину) Але поки що це все мрії) 2 Natali06 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 28 липня В 11.02.2024 в 20:18, Olima сказав: Дівчата, хто вже садив чи бачив біли чорнобривці? Справді такі існують? Купила насіння, але маю сумнів, що це дійсно так. Ось із цього насіння вирос такий чорнобривець. Із пачки зійшло тільки 4 штучки, як я їх оберігала. Ну хоча б форма квітки гарна, повна без серединки та і колір то не поганий, але не білий. 3 2 Natali06, Дяна, Справжня господиня та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 16 жовтня Дівчата, я знов до вас із квітами. Сьогодні передали, що вночі буде до -5 градусів, то я після роботи в терміновому порядку з'їздила до саду, зрізала всі жоржини і зірвала 2 гарбуза. Ще залишився порей, капуста та сельдерей. Це поїду на вихідні вже все забирати та викопувати жоржини. 6 inucya, Natali06, Дяна та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 16 жовтня Олю, який чудовий букет! Такіпахне осінню ) Скучила за жоржинами… іх любила моя мама…. я теж ще не копала ні буряк, ні моркву. По одній простій причині: у нас спочатку червня не було ні одного дощу( Лопату неможливо було загнати в землю. Тільки на тих вихідних пройшов Гарний дощ, 3 Дяна, inucya та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 16 жовтня Оля, яка краса! Люблю жоржини, але не саджала, бо треба викопувати. Одної весни купила в Епіцентрі клубні жоржини, виросли красиві, але як я не зберігала їх у холодильнику, нічого ільше не виросло, тільки зелень була без квітів. Ну а тепер взагалі тільки дивлюся на чужі. 2 Olima та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах