Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 26.04.2019 in all areas

  1. 2 points
    Qween

    Папошник (он же кулич, он же паска)

    Наталочка, я так розумію що питання до мене . - Нічого не треба вимикати. Як закінчится Піца, додай собі на таймер 45 хвилин. Буде в тебе 1 година. Родзинки додавай як буде перерва між замісами на цій програмі. - Так. - Після 1 години вмикай знов Піцу приблизно на 30 сек чи більше. Тісто стане у вигляді кульки. Або можешь руками притиснути злегка. Потім давай ще годину відпочінку. - Натискай Випічку. Вона буде гріти собі, але ти за 1 хвилину натискай Стоп, та утримуй. Випічка зупиниться. Так зупиняються і інши програми. Про те, що не можна зупиняти програми, нічого не читала. Скільки в мене Панасонік, стількі я і зупиняю програми.
  2. 1 point
    Танюша, спасибочки! Наташенька- N@T@, добавляю по поводу воды " в ёмкости" . Сегодня снова пекла( надо же куда то белки девать Воды налила Так как и говорила- 6 см. , только чтобы форма стояла в воде.
  3. 1 point
    Магда

    Папошник (он же кулич, он же паска)

    Аня, дуже дякую. Я йду за твоїм майстеркласом замісу в хлібопічці. Так от, у мене опара після 3 хв замісу на режимі піца виглядає так, як у тебе перше фото завареного тіста - круте і еластичне, геть не таке рідке, як у тебе на фото. Може, сметани ще додати? Я ж правильно зрозуміла, заварене тісто перемішати із сметаною 50гр, цукром 100гр і дріжджами 50 гр на режимі піца 3 хв, вимкнути хлібопічку, залишити там опару на 30 хв? Щось я туплю.
  4. 1 point
    fronya40

    Папошник (он же кулич, он же паска)

    Наташик, я никак не сяду ответить. и тесто не ставила. Замешиваю тесто, и в холод.Утром вытащу, подойдет и в формы.В Формах подойдет и выпекать.
  5. 1 point
    N@T@

    Папошник (он же кулич, он же паска)

    У меня сейчас в духовке , допекается)))
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×