Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 31.01.2020 in all areas

  1. 2 points
    Інгредієнти: Цибуля - 2 шт. великі Печінка теляча - 1 кг Сіль, свіжезмелений перець Олія для жарки Найважче в цьому рецепті - це купити гарну печінку ))) Отже, печінку промити, обсушити паперовим рушником, зняти пліву, вирізати жили і порізати на велеченькі шматочки, десь розміром 3/4 долоні і 2 -2,5 см. товщиною. Цибулю почистити, нарізати кружальцями в 1 см. товщиною. На такий об'єм продуктів потрібна велика сковорода - у мене 28 см. - з кришкою. Сковорідку накалити, налити олію, щільно викласти цибулю. Зайві маленькі кільця викласти на бортики сковорідки. Вогонь весь час тримати досить сильний (у мене це передостання позначка на найпотужнішій конфорці). Зверху на цибулю викласти шматки печінки, старатися, щоб печінка не торкалася ні дна, ні бокових стінок сковороди. Зверху посолити, поперчити. Так жарити десь хвилин 5 - поки не стане видно, що печінка знизу трішки побіліла. Тоді потрібно її перевернути (я роблю це щіпцями, щоб не проколювати і не випускати сік з шматочків печінки). Зверху посолити, поперчити. В цей час цибуля може починати пригорати до сковорідки, не зважаючи на олію. Я тоді просто беру широку лопатку, і нею потихеньку підіймаючи всі шари цибулі й печінки запускаю на низ олію та сік, який утворився від смаження. Почекати поки інший бік, на який перевернули, печінки теж побіліє. Коли шматки печінки будуть на вигляд посвітлілі з обох боків - накриваємо кришкою і жаримо ще хвилин 15. Вогонь в цей час потрібно регулювати в залежності від кількості рідини в сковорідці. Цибуля і печінка дають багато соку, тому я вогонь не зменьшую. Цибуля повинна карамелізуватися, а печінка пройти паром і приготуватися, але залишитися м'якою і ніжною. Готовність перевіряю дивлячись, щоб коли надрізати - з печінки йшов світлий сік. Все дуже просто і, що головне, швидко. Поки жарилася печінка то зварився рис, з цибулі фийшов класний соус. На обід, та з томатним соком - саме те. Смачного.
  2. 1 point
    Ингредиенты: Кофе - 2 ч.л. Вода - 80-100мл Специи: Сахар коричневый - 1 ч.л Соль - на кончике ножа Перец красный острый - на кончике ножа Корица - на кончике ножа Приготовление Кофе засыпаем в турку, немного поджариваем, аккуратно встряхивая, на небольшом огне. Заливаем холодной водой, всыпаем сахар, доводим до кипения, убираем с огня. Добавляем специи и перемешиваем. Спустя минуту еще раз доводим до кипения. Примечание Сегодня у нас настолько мрачная и промозглая погода, что больше всего хочется закупаться в теплый плед и ничего не делать.Но рабочая неделя набирает обороты. И нужно разогнать утреннюю лень.Чашечка ароматного, крепкого кофе - что для этого может быть лучше?☕А если приготовить его с острым красным перчиком, корицей и солью, то буквально в считанные минуты вы почувствуете, что готовы горы свернуть😊💯Готовится такой кофе быстро. И ингредиенты всегда под рукой. Декор предметов домашнего интерьера. Создаю оригинальные подарки. Могу сделать это и для вас. Ручная работа. Запорожье, Украина.m.facebook.com/marinavishntwi https://www.instagram.com/vishniak_marina/?hl=ru
  3. 1 point
    Таня, Фроня, дуже сподіваюся, що сподопається. А мене завжди стримувала паніровка в бороші. Не люблю ні кляру, ні паніровки, мені чогось здається, що вона лишній жир натягує. Та й в паніровці легше пережарити, зробити печінку сухою (ну мені, по крайній мірі :) ) А тут видно готовність печінки відразу, і карамелізована цибуля дуже смачна виходить.
  4. 1 point
    Магдочка, як же добре, і швидко!! А мене тільки і зупиняє жарка, а тут на цибулів. подушці! Завтра вранці куплю печінку і приготую. Дякую!
  5. 1 point
    Заточка складного ножа GERBER Данный пациент попал к нам на заточку немного в уставшем состоянии, ближе к острию два скола, да и само состояние желало лучшего. После проведенных процедур пациент был выписан в полном здравии (РК лучше, чем с завода). Для тех у кого нету возможности подъехать к нам и иногородним можете воспользоваться услугами Новой Почты для передачи своего заказа . Почему выбирают нас? Мы стараемся больше других. Уважаемые наши клиенты у нас к Вам большая просьба, оставляйте свой комментарий (ОТЗЫВ) о нашей работе. Центр Заточки Василия Зайцева - профессиональная заточка и восстановление ножей (044) 237-31-38, +380632373138 (Viber, WhatsApp) Консультации бесплатны.
  6. 1 point
    Elenka

    Сельдь маринованная в томате

    Соль нужна, будет пресно. Я готовлю подобную сельдь. У меня на 3-4 селедки 1 ст. л. соли с небольшой горочкой.
  7. 1 point
    Виталинка

    Сельдь маринованная в томате

    Какая же ты умничка !!!!!!
  8. 1 point
    Виталинка

    Сельдь маринованная в томате

    Девочки, ну нельзя же так дразниться! Рыбка отпадная! :10: Танюха, сколько можно есть соленого!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нет чтоб с подругами поделиться. Посмотрела на вашу рыбу и вспомнила , что я сегодня ещё не ела с этим тортом. Пойду поем чего-нибудь и любимчика своего покормлю.
  9. 1 point
    Natali06

    Сельдь маринованная в томате

    Опа! Хто вср..сь-невістка! :neee: Ты лопаешь рыбу втихаря, а я виноватая , да ещё и голодная!
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×