Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 27.04.2020 in all areas

  1. 5 points
    Опробовали... фоткать нечего) На троих, мои мужики, его почти приговорили) Меньший ел с рыбой, потом с маслом и сахаром, с чаем))) Сказали вкус не обычный, не хлебный. Муж поставил его в один ряд с лавашем ( не спрашивайте, сама не понимаю как это))) А меньший сказал, что этот калач "требует дуэта" ( мяска, рыбки или сахару))) Пересчитаю на свое ведерко меньше порцию и запишу в рабочие рецепты. Спасибки!
  2. 3 points
    Магда

    Кокосяники

    Ингредиенты: Білки - 5 шт. Цукор - 100 гр Білий пористий шоколад - 100 гр Кокосова стружка - 80 гр Крохмал - 2 ст.л В мисці змішати кокосову стружку, крохмал і розкришений білий пористий шоколад. Білки з цукром збити в густу міцну піну. Обережно змішати білки з сухою сумішшю. Деко застелити пергаментом, викласти ложкою на відстані один від одного кокосяники. Випікати в розігрітій до 165°С хвилин 15-20. Зварити каву, насолоджуватися тихим недільним вечором. Рецепт виник спонтанно на фоні бажання утилізувати білки після паски))) На хазяйстві є майже необмежена кількість білків і обмежена кількість кокосової стружки))) Швидка ревізія запасів виявила білий шоколад, пористий, якраз класно і швидко розкришився в дрібну рівну крихту. Для тримання форми додала кукурудзяного крохмалу. Результат мене порадував - в середині легкий білковий бісквіт, зверху легесенька хрумка скоринка і все з ароматом вершкового кокосу. Дуже просто, швидко і смачно.
  3. 3 points
    Пекла на программе белый хлеб 3.50 еле открыла крышку))) остынет, мужики снимут пробу. Спасибки, за рецепт!
  4. 2 points
    Магда

    Крем-суп зі шпинату

    Ингредиенты: Картопля - 4-5 шт. Морква - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Шпінат - 150 гр Вершки 20% - 200 мл Лавровий лист Духмяний перець Сіль Мідії - 100 гр Часник - 2 зубчики Чебрець Олія оливкова Овочі почистити, картоплю порізати крупними шматками, цибулину надрізати з носика нахрест, лишивши недорізаною до хвостика, моркву порізати крупними кільцями. Додати духмяний перчик з лавровим листом, залити водою, підсолити і варити до готовності. Шпінат порізати на крупні шматки, додати до готових овочів, проварити разом пару хвилин. Окремо на сковорідці на оливковій олії прогріти придавлені зубчики часнику з чебрецем, слідкувати, що б часник не пригорів, бо буде гірчити горілим. Дістати зі сковорідки часник і додати розморожені і просушені паперовим рушничком мідії. Піджарити їх в ароматизованій олії. Суп в цей час уже майже готовий. Його зняти з вогню і перебити погружним блендером. Додати вершки, підсолити на смак і повернути на плиту. Весь час помішуючи, на помірному вогні довести до кипіння і проварити пару хвилин. Готовий суп подавати з мідіями в тарілці. Я зараз "присіла" на репти Євгена Клопотенка :) Дуже вже мені він подобається і своєю життєвою позицією, і простими, але смачнющими рецептами. Я його називаю українським Джеймі Олівером :) Цей суп за його рецептом трішки із моїми змінами. Дуже раджу спробувати, це справді смачно, а зараз почнеться сезон шпинату, буду його морозити спеціально для цього супу. Смачного!
  5. 1 point
    Ингредиенты: Дрожжи - 1,75 ч. л. Мука пшеничная - 450г (500) Манка - 50г (80) Соль - 1,5 ч.л. Сахар - 1,5 ст.л. Растительное масло - 40г Вода - 280мл (Отруби - по желанию 50г) Метод Этот хлебушек, в рецепте от автора, назывался "Быстрый" Готовился на режиме - Основной быстрый 1 час 55 мин. В моей ХП такого нет. Делаю на режиме Стандартный 3 часа (поэтому не совсем быстрый), но люблю его. Манки даю на 30г больше, чем изначально в рецепте ( 50г) Хлеб выходит нежный, пушистый. Если хочу поплотнее, то муки добавляю еще 50г. Люблю добавить отруби - 50г. На фото разрез еще тепловатого хлебушка, не дают ему остыть "голодающие". Автор Елена Бо
  6. 1 point
    Natali06

    Крем-суп зі шпинату

    Наталочка. яка ж ти хозяєчка! Дякую за таку красу!
  7. 1 point
    Qween

    Калач пасхальный в хлебопечке

    Ого, какой великан! Оксаночка, обязательно напиши когда попробуете .
  8. 1 point
    Магда

    Суп гороховий

    @ГалинкаМалинка, дякую. Дуже надіюсь, що тобі сподобається, бо, як на мене, це дуууже смачно (як каже моя мама в таких випадках: "хвали мене, моя губонько, бо вкушу" )
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×