Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03.07.2023 in all areas

  1. 2 points
    natamylove

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Я сьогодні зварила рульку в скороварці совдеповської,1 год 30 хвилин,забагато часу,наступного разу годинки вистачить,бульон шкода було викідать,зробила драглі чоловіку. Кабачкі в духовці запекла,жарко було,зато не жирно. Нарешті зварила молоду картоплю вперший раз,то все стару їли,та ще не доїли. Вчора зробила пана коту з молока замість морозива. Ще вперше роблю нугу,вона кипить ще.
  2. 2 points
    Робила от такий пиріг з червогої порічки. Вова не тямив себе від щастя!!! Ну дуже смачно!!!
  3. 2 points
    Вчора їздили за врожаєм та треба було поприскати огірки. Ось наросло за 3 дні. Два кіло огірків та 3.8 кг кабачків. У Вови сьогодні праздник - кабачковий день! А я пішла в банки врожай сувати...
  4. 1 point
    natamylove

    Консервируем яйца на зиму.

    Зачем? Потому что зимой цена на яйца была в три раза дороже. В одну трехлитровку вмещается 30-31 яйцо. Яйца берем свежие,на дно банки сыпем порошок гашеной извести 4 столовых ложки. Укладываем яйца,и заливаем холодной водой. Можно закатывать крышкой металлической,можно одеть капроновую,написать на банке дату.,отправить в погреб. Срок хранения обычно 6-9 месяцев,эти яйца пойдут в пищу в январе-феврале. Использовать -варить,жарить,выпекать. Это древний способ хранения яиц.
  5. 1 point
    В мене сьогоднв кабачкове меню, навезла з дачі кабачків. Консервувала, а на обід пожарила оладки кабачкові, зараз вже на завтра буду робити кабачки жарені з кетчупом. Котлети є, сарделі є, тільки гарнир треба. Пиріг закінчився, майже не почавшись)))
  6. 1 point
    Все вже в банках! оладки кабачкові жаряться.
  7. 1 point
    Світлана, так, це дуже смачний пиріг. Дякую що нагадала за нього , треба і собі спекти поки сезон порічок.
  8. 1 point
    Ось, сьогодні сфоткала. У мене його не багато, по-первах садила у три рази длінішу смугу, а тепер трохи, щоб було. У нас дощі кожного дня йдуть, треба цибулю вибирати, а вона мокра, полуниця теж розлазиться і не смачна від дощів. Помідори сьогодні побризкала о шостій ввечері, а зараз у 10 знов дощ.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×