Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 29.07.2023 in Повідомлення

  1. 4 points
    Ти знаєш, ми гостре теж не дуже любимо. А от саме халапеньо подобається - він м'ясистий, смачний і Сковілів не дуже багато, особливо в тех стиглості. Ну і плюс солодкий перець і цибулька - ще гостроту "розводить" Від насіння чищу, щоб менш гострий. Ще з цукром його роблю, як джем, теж смачно. Кущів не знаю скільки, треба рахувати) Але точно більше ніж солодкого. Ланочка, це теж Халапеньо. В мене їх зараз 5 сортів. Червоний, жовтий, білий, фіолетовий. П'ятий червоний, але великий. До речі, в Анжели був рецепт маринованого халапеньо! Точно знаю, що вона викладала.
  2. 3 points
    Ингредиенты: Помидоры зеленые или слегка бурые специи и приправы по вкусу Маринад: вода 1 л соль 50 г сахар 80 г уксус 9% 60 мл Помидоры молочной спелости или слегка бурые помыть и порезать на 2-4 части в зависимости от размера помидор. В подготовленные банки на дно положить все, что вы любите и укладывать помидорные кусочки срезом внутрь кожурой наружу. Так их больше влезает))) Сварить маринад и кипящим залить в банки. Банки накрыть крышкой и стерилизовать 15 мин. банки 0,7л или время брать в соответствии своему объему. Закатать, перевернуть. Я ничего не укутываю уже лет 10, вы как хотите. * Я помидоры не стерилизую, а делаю методом тройной заливки. Я помидоры зеленые ОБОЖАЮ!!! В советское время банку 3л за 1р.12 коп. съедала в два присеста. По-моему, я одна делала план соседнему гастроному по зеленым помидорам))) С мамой давно делали подобные в банках, но рецепт утеряла. Потом поиски вкусных для меня зеленых помидор никак не заканчивались. То кислятина получалась, то сильно соленые, то просто невкусно... ну такая я привереда. Четыре года назад нашла еще очередной рецепт и на пробу сделала пару литровок. Это оказалась БОМБА, это мой вкус!!! Наконец я попала на свой рецепт! Очень люблю зеленые фаршированные помидоры, но они с чесноком, который не принимает мой муж. А без чеснока совсем не то. Поэтому закрываю только такие. Никого не уговариваю, все равно вкусы у всех разные, но рискните, сделайте баночку. В литровую банку уйдет примерно 0,35 л рассола.
  3. 3 points
    Тут я Нас трохи потріпало...Світло дали вчора ввечері, інет ось тільки що) Miloviza, Оленка, ми сусіди, в вас там як? Мої Халапешунчики Вибрала два відра. Завтра буду закривати.
  4. 3 points
    lana19

    Кухонні посиденьки (балачки)

    От Светы справжня господиня - У меня есть шикарный рецепт, сама делаю. Ответь , что вечером напишу, сейчас ничего не могу открыть.
  5. 2 points
    Оля, я ті патисончики додаю в банки з огірками, вони смачні мариновані. В мене їх не дуже багато з двух кущів, ростуть повільно.
  6. 2 points
    Був і в нас позавчора проти ночі і вчора зранку армагедець!!! Я таке небо бачила вперше, щоб навкруги скільки око бачить одномоментно були блискавки через хмари! Навіть даже не блискавки, а зарниці, бо спалахувало ну дуже яскраво и дуже красиво! І грім хвилин на 5-7 безперервно переливами! І дощщара з вітром! Я думала, що в нас на дачі дах улетить і молила бога, щоб без граду. Бог милував, а в Дніпрі пройшов полосою, на частному секторі побив і будинки і городину. А вчора цілий день дощ до вечора. Сьогодні ледь повзала по городу в галошах по тій грязюці, збирала врожай. Помідори кущи поваляло, але не зламало, огірки на шпалері встояли, яблук і груш набило... Зато всі живі здорові і це головне!
  7. 2 points
    Ага, я вже дома, зараз розберу городину і напишу про помідори.
  8. 1 point
    Наташа, дуже дякую за рецепт. У мене точно такий як на твоєму фото у темному ведрі. У мене посаджено десяток, але толку буде з 6-ти кущів, а чотири замерли на місці і сидять корчем, але мені на перший раз для проби вистачить. Якщо дуже понаравиться, то наберусь наглості і у тебе випрошу інші сорти халепешок . Ще мені подобається джем з гострим перцем з яблуками Антоновка і цукром. Хочу в цьому році зробити трохи.
  9. 1 point
    Наташа! Я такого фиолетового- черного ? перца никогда не видела! А по вкусу - сильно острый?
  10. 1 point
    Наташшшка, оце врожай! То ж скільки кущів в тебе, що стільки наросло перцю? Я колись закривала кружальцями гострий перець, добре, що мало. Даже одну баночку 0,2 л не доїли, потім в сина майже рік стояла, поки я сама не викинула. Потім закривала цілий гострий перець з медом та оцтом, рецепт з того форуму з декільками сторінками захоплень смаком. Відкрили взимку, пів-перчини скуштували... кінець зрозуміли? Єдине, що я змогла їсти, то джем з перцю. Вова не їв, а мені смакувало. І синові дуже сподобалося. Но варила роки три, потім чогось перестала. І як ви ото їсте....
  11. 1 point
    Такой перчик часто фаршируют Филадельфией. Очень вкусно. Я такой польский консервированный ела .
  12. 1 point
    Осьтакі патисончики мене дуже радують. Ну просто як іграшки, дуже яскраво-жовті, блискучі, на довгій ніжці. Великі не ростуть, найбільші десь 7 см. Сорт ЯНТАР від Профнасіння, пакетик десь 7-8 грн був на 10 семок. Нажаль, на фото не видно зворушливих волосінь, що їжачком по всьому патисончику і хвостику.
  13. 0 points
  14. 0 points
    Со Светой все хорошо. На даче. Днепр IMG_9025.MP4 IMG_5547.MP4
  15. 0 points
    Світлана, дуже гарний врожай. А що ти з ними робиш? У нас вони якось не пішли. А у нас сьогодні вночі таке бушувало, що жах, одне втішало, що не йо...на русня. По місту дуже багато дерев з корінням повиворачувало, таке в нашому місті вперше на моїй пам'яті. Ну було, але щоб у кожному дворі по 3-4 дерева такого не було ще. Чоловік поїхав у сад з ранку, боявся, що може сусідська береза завалилася на наш дім, але все нормально, тільки кукурудза полягла, яка з попереднього разу залишилася не підв'язоною. Перед цим, 7 липня також був буревій, але трохи менший, то кукурудза вся лежала, то ми її піднимали і підв'язували, так в цей раз її це і врятувало. Трохи малої, що не підв'язували, полягло, але толку з неї всеодно б не було, то не жалко. У мене в цьому році дуже гарна цибуля, вже вибрана і посушена, треба їхати та чистити її, а часу немає.
  16. 0 points
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×