Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01.12.2023 in all areas

  1. 5 points
    irysska

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Всім я знову з вами і рада всіх бачити
  2. 4 points
    Привіт! Я тебе все літо згадувала, не гикалося тобі? А знаєш, чому? Тому що посадила два помідора Сержант Пепер, які ти мені висилала ще у 16 році!!! Було 10 насінин, до цього літа твоїх дожило аж 3 штучки, два посадила і ще одна насінинка залишилася. Звісно, я збирала і своє нассіння, саджала по 5-7 кущів. Я ж індети взагалі не саджаю, бо нема де прив*язувати. Ці саджу під яблунею на сонці, все літь потроху їмо в салатах. Дуже смачні! Дякую тобі досі!
  3. 4 points
    Предлагаю в этой теме выставлять не прижившиеся у вас гаджеты, велика вероятность, что они найдут новых хозяек! Также пишите свои "жить не могу без этого" хотелки. Уверена, в наших закромах мнооого интересного и полезного!
  4. 3 points
    musinka

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Нет, не скажу, не помню. Мне кажется гораздо раньше. Пошла на тот форум глянуть когда Макабушенька Наташа покинула форум, и не нашла ее профиль. Она после нашей большой закупки в Германии сделала еще несколько сп и пропала. У меня была большая переписка с ней в л/с, знаю что не удаляла. Но вся переписка пропала. О, какие люди! С возвращением! Тоже тебя вспоминали, даже сегодня ночью! Просто на работе ночь беспокойная была, сама знаешь. Надеюсь что все нормально у тебя сейчас) Сходила подивилися що за томат. Назва на слуху, но не саджала такий. Насіння томатів з пігментом антоціан у мене багато, а вот такого сорта не було. Но замовляти один сорт не хочу, я вирішила в цьому році нічого нового не куплять, старі всі свої сіять. Но це я так планірую з осінні, а що буде навесні - подивимось! Слимаки в цьому сезоні теж доконали. Раніше були, но дуже мало. А це якась напасть в цьому році ((( більше всього на ділянці з кабачками. Зриваєшь кабачок, а на ньому ця мерзота сидить.А так как перці у мене були посаджені рядом з кабачками, то і їм здорово досталось. Теж с ужасом жду прихода весни. Думаю что яєць своих вони багато розкидали по участку. Предприйняла захистні мери, но думаю що це мертвому припарка.
  5. 2 points
    irysska

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ні, не гикалося. В мене цей рік такий 🤯, що ....складний, якщо коротко. Я дуже рада, що Сержант Пеппер тебе порадував . Теж обожнюю цей сорт. В цьому сезоні на дачі було стільки слимаків, що я вросто в а@ї. Це щось страшне. Що буде в слідуючому, навіть страшно подумати (якщо буде можливість і я щось садитиму).
  6. 2 points
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Вже вкотре зустрічаю тут це питання. Дівчата, давайте скидайте сюди свої пропозиції, я думаю, що тут ваші залежані ґаджети швидко знайдуть нових господарів
  7. 2 points
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Недохвалилася вчора) Ступка ж теж про подрібнення? Моїй вже років 15, використовую її щодня, чи кожного разу коли готую. Дуже зручно і швидко перетирає мені всі зернятка. Я тут подумала, що ми досить багато їмо різних спецій і без всіх цих ступок та млинків я не уявляю свою кухню.
  8. 1 point
    Максим Chef

    Вкуснее чем пицца

    В цьому відео я приготую смачний обід, або вечерю Спробуйте приготувати цей рецепт своїм ріднім та друзям вони будуть у захваті) Склад: Картопля 1000 г Куряче філе 200 г Гриби 100 г Томати в пілатті 100 г Часник 2 г Моцарела 180 г
  9. 1 point
    Elenka

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Неля, нашла. Ровно 11 лет назад покупали Бернер. Как давно и как недавно кажется.
  10. 1 point
    Алцьона

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Привіт!! І ми раді поверненню))
  11. 1 point
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Нє, не робить. Я люблю деруни на дрібну тертку, а Бернер робе або слайси, або брусочки різних розмірів. Я на деруни люблю натирати Бошом, тим, що з великою металевою чашою. Взагалі Бош мені більше для тіста різного, збивання подобається. І м'ясорубка в Боші мені не подобається, слабка якась. А для нарізки, подріблення, шаткування маю Філіпс, він, мені здається, під це більше "заточений". Та деруни роблю в Боші, бо дуже зручно - натер все в чашу, додав всі інші продукти, розмішавю і відразу з чаші і жариш. Користуюся регулярно обома комбайнами, бо спеціально виділила для них місце на робочій поверхні, аби постійно були під рукою, а насадки тримаю над ними в шафці. За три секунди поставила потрібну насадку, за п'ять секунд зробила що хотіла, довше мити, та обидва комбайни добре продумані, добре розбираються на крупні деталі, легко миються. А ще раз пішло таке вихваляння - покажу ще одну свою слабкість (дуже люблю красивий і якісний посуд і різне столове начиння). Це млинки для солі та мускатного горіха бренда Зассенхаузер. Ще десь стоїть такий самий для чорного перцю. Неймовірні млинки, стальні вічні ножі і прикольний дизайн, дуже зручно і красиво)
  12. 1 point
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ось. Дуже зручний, закинув всередину шматок пармезану чи якого іншого твердого сиру - і крутиш собі ручку. Пальці цілі, сир натирається швидко і дрібно, одні плюси)
  13. 1 point
    Максим Chef

    Лучший рецепт чизкейка

    Рецепт легендарного десерта который должен приготовить каждый) Состав: Маскарпоне 250 Сир кремета 300 Крахмал кукуруза 20 Яйца 5 шт Сливка 30% 200 г Запекать 30 мин температура 220 градусов
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×