Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 19.02.2024 in all areas

  1. 3 points
    Коник

    Кухонні посиденьки (балачки)

    я теж дуже люблю цю заправку, вже багато років, тільки мені буряково-томатна більше сподобалась
  2. 2 points
    Pitochka

    Креветки в чесночному соусі

    Ингредиенты: Креветки 1кг Вершкове масло 50 гр Соєвий соус 2-3ст ложки Приправа до риби 2-3 ч ложки Кріп ( у мене сушений) за смаком Часник 4-5 середніх зубчика Дуже швидкий і смачненний рецепт На пательні розтопити масло і висипати креветки. Можна повністю не розморожувати. Через хвилину - дві додаємо соєвий соус, ще тримаємо пару хвилин. Постійно помішуємо Додаємо приправи, кріп і часник через чеснокодавку. Даємо потомитися ще 5хвилин - і готово.
  3. 2 points
    Справжня господиня

    Дукатовые бухтички

    Резинка давно лопнула!!!
  4. 2 points
    Olima

    Дукатовые бухтички

    Я не понялА, а куди вже поділа юбку на резинці?
  5. 1 point
    Тісто Борошно 500 г Вода 200 мл Олія 3 ст.л. Сіль 1 ч.л. Дріжджі свіжі 30 г Цукор 1,5 ст.л. (в тісто можна додати 1 яйце, але я додаю його рідко) Начинка Фарш з цибулею і спеціями 550 г Майонез+зелень 50 г Морква по-корейські гостра 50-60 г Тісто можете зробити своє улюблене для несолодких пирогів/пиріжків. Розкидати тісто на 15 кульок по 52-53 г. Підкатати кульки і дати відпочити під плівкою 10 хвилин. Розкачувати кожну кульку діаметром прибл. 13-15 см. На середину кружечка положити фарш прибл. 35 г, зверху повну чайну ложку майонезу і зверху додати повну чайну ложку моркви. Края пиріжка підняти і защипити зручним способом. Я заліплюю трикутником, зверху оставляю дірочку для виходу пари. Пиріжкам дати розстойку 20-30 хвилин. Змащити зверху яйцем/жовток+молоко/молоко/жовток+вода, через 5 хвилин поставити в гарячу духовку 180-190 град. і випікати 25-30 хвилин. Після випічки побрискати на пиріжки водою, накрити тканиною до охолодження. Смачного! Рецепт з ворожого форуму, давно його пригледіла и дуже часто пекла. Пиріжки виходять смачнющі, соковиті, ситні. Моркву краще брати гостреньку. Майонезу не жаліти, він дає соковитість. Такої начинки ніколи ніде не бачила, це придумка якоїсь пекарні їхньої. Ну дуже вдале поєднання! Назву придумала не я, це моя замовниця так називає.
  6. 1 point
    lana19

    Кухонні посиденьки (балачки)

    ГУДЗИК, а, ч. 1. Предмет, перев. круглої форми, що служить застібкою в одязі або використовується як прикраса. Нові гудзики на гімназичній шинелі горіли, як самоцвіти (Коцюб., II, 1955, 370); Матвійко надів сорочку, і мати сама застебнула її на грудях на всі гудзики (Донч., VI, 1957, 253). 2. Рухома частина приладу, інструмента і т. ін., що при натискуванні здатна приводити в дію їх механізми; кнопка. Яша Кримов хутко й фасонно пробіг пальцями по гудзиках кларнета (Мик., II, 1957, 538); Ось він зараз натисне білий гудзик дзвоника, і йому двері відкриє Ольга (Рибак, Час.., 1960, 451).
  7. 1 point
    irysska

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Так я ледацюга, то для борщу/овочевого супу використовую готові заправки. Можети кидати в мене лапті, але мені так подобається. Ні, лук і моркву я піджарюю, туди плюх цю заправку і ще томат пасту, кетчуп. Чого я про них? В сільпо зараз акція, то може кому треба.
  8. 1 point
    Алцьона

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Вітаю з виграшем!! Гном гарненький. Я спочатку подумала, що то костюм на людину))
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×