Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 18.04.2024 in all areas

  1. 2 points
    Сьогодні знову жарила пиріжки з цього тіста. Воно неймовірне! От скільки я вже тіх пиріжків пережарила, але ці просто супер-пупер! От повірте мені, спробуйте це тісто. Тільки борошно по рецепту! Так, тісто рідке, м*яке, руки олією мастите і вперед, все вийде! З того рецепта, що я писала з зірочкою, в мене сьогодні вийшло 16 пиріжків , пухнасті, м*якенькі, чудові! Миска велика, пиріжки теж немаленькі. Начинка 8 шт. тушкована кисла капуста (нарешті закінчилася!) и 8 шт. верхні картопля з кропом.
  2. 1 point
    Напеку вам, друзья, пирожков. Брызги радости брошу я в тесто, Подолью аромата цветов, Чтобы выпечка пахла чудесно. Покрошу много ласковых слов, Приплюсую улыбку, терпенье. Я добавлю в опару любовь, И ещё хоть немного везенья. Я присыплю всё это мечтой, Подолью остроумия каплю. Подслащу пирожки добротой, Поцелуям местечко оставлю. И начинку вложу в пироги: Она будет из щедрости, ласки, Благородства, доверья, любви И чудес, хоть немного, из сказки. Слезой счастья слегка подсолю, Чтобы кушанье не было пресным. И добавлю чуть-чуть похвалу, Вкус от этого станет чудесный. Пирожки вам с любовью пекла, Заходите, прошу, не стесняйтесь. Отложите скорее дела. Что ж вы ждёте, друзья? Угощайтесь! Вчора вирішила зробити пиріжки не з свого звичного супершвидкого тіста. Я натрапила на канал дивної чудової дівчини Лени Попової, я захопилася єю, її цілеспрямованістю, делікатністю, вона якась неймовірна! В Бахмуті втратила все, зараз вона в Слав*янську. Вона пече пиріжки. Дуже мене захотілося спробувати її пиріжки, і я не прогадала! В неї рецепт для мене завеликий, тому перерахувала для себе. Пишу її рецепт і в скобках свій *перерахований. Рецепт: На 1 литр воды: (*330 мл) 7, 5 чайных ложек сахара (*15 г) 3, 5 чайных ложек соли (*1,2 ч.л.) 2, 5 чайных ложек дрожжей (ложки ровные) (*8 г свіжих дріжджів) 1 столовая ложка растительного масла (*1 ч.л. олії) муки 1кг 300гр можно ещё +50гр. ( количество муки смотрим при замесе) (*450 г борошна) Девчата с этим тестом очень сложно работать! Нужен навык! Вы всегда должны помнить, что от плотности зависит вкус! Чем жиже тем мягче! Так, тісто рідке!!! Не додавайте борошна!!! Стіл змастити олією, руки змастити олією і вперед! Пиріжки получилися супер!!! З мого *тіста получилося 14 нормальних пиріжків майже з мою ладошку. Подивіться ролік і все буде зрозуміло! Я тепер буду тільки ці пиріжки робити, дуже класні. Вчора робила з начинкою яйце+зелена цибуля, вони на фото.
  3. 1 point
    Глютен додають тільки в тому випадку, якщо борошно слабке або в рецептурі закладено підвищений вміст жиру та цукру, а також за наявності великої кількості клітковини у тесті; - перед використанням глютен необхідно спочатку змішати з усіма іншими сухими складовими і тільки потім заливати воду або інші рідкі компоненти, інакше при прямому контакті з рідиною утворюються грудочки, з якими потім буде неможливо впоратися; - при використанні глютену необхідно збільшити кількість води, вказаної в рецептурі, у співвідношенні вода-глютен як 150:100; - чим більше ми додаємо глютену, тим більше ми місимо. При додаванні 2% глютену час замісу необхідно збільшити на 15%; - при добавці 1% глютену, суміш збільшує свій відсоток протеїну лише на 0,6%. Так, якщо в борошно з 13% внести 1% глютена, ми отримаємо суміш із 13,6% вмісту протеїнів. Рекомендоване дозування – 1-5% від маси борошна.
  4. 0 points
    Сьогодні зранку "любі сусіди" вирішили мене вбити ракетами. А х.. вам, мене не вбити! Пішла на кухню знімати стрес. Нажарила гору пиріжків, котлет, відбівних, сирників. Синові Подзвонила, щоб прийшов після роботи. Напхала дві сумки їжі, консервації, пішов додому радий! Ще багато їжі є, завтра на роботу візьму, я там обідаю і вечеряю.
  5. 0 points
    ❗️У Чернігові кількість загиблих від ракетного удару зросла до 17 Загалом по допомогу до лікарів звернулись 78 людей, з них понад 40 залишились в лікарні. VID_20240417_200207.mp4
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×