Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03.08.2024 in all areas

  1. 4 points
    Сьогодні на базарі набрала помідор рожевих по 20 грн! Нормальні добрі помідори, взяла що було в ящику десь 5-5,5 кг. Пішла в Варус, набрала синіх по 20 і наварила першу партію свого соте. Зазвичай я його роблю у вересні або жовтні, коли повно дешевих овочів, але по таким цінам я не встояла. Ще й огірків взяла по 35 дуже добрих, останні були, зараз закатаю в банки. В нас огірки самі красиві по 60, та хай їм грець за таку ціну.
  2. 2 points
    musinka

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Света, які гарні ціни у вас на помідори і огірки. На тому тижні були на центральному ринку, так огірки були для закрутки теж по 60 грн. За помідорами поїдимо мабуть у четверга, племягик повезе. Маршруткою не хочу їхати. У мене мало в цьому році помідор. Рожеві високорослі сгоріли, поки я мандрувала. Трохи для їди. Остались ті, що розсаду купувала. Но там не багато буде. Закрила зі своїх 10 л соку . Позавчора обірвала сині. Десь 3 кг, хотіла теж Соте зробить. Но ні перцю нема, і помідор малувато поспіло. Зробила з синіх 6 баночек Огонька. Хочу ящик червоних помідор купити, на морс і на сок ще зробить. Знайома казала що на оптовому помідори у нас по 40 грн. Но така ціна була на тій неділі. Що буде на наступній- не знаю. Огірки свої щось плохо в'яжуть. Плоди зав'язуються і жовтіють. Вже стіни води на ті огірки вилила. Посадила нові, но боюсь і з них мало толку буде. Закрила всього 3 баночки огірків, вот сьогодні ще на четверту назбирала.
  3. 1 point
    Дуже простий та швидкий рецепт Домашньго хлібу. Інгредієнти: Кефір - 200 г Сіль - 2 г Вода - 100 г Борошно - 520 г Олія - 50 г Розпушувач - 2 г Вершкове масло - 50 г Кріп Часник Спосіб приготування: В миску наливаємо теплий кефір, олію, насипаємо цукор та сіль, наливаємо олію. Все ретельно перемішуємо; Додаємо муку та перемішуємо; Вимішуємо тісто, формуємо кулю та розрізаємо її навпіл, потім нарізаємо шматочки тіста та формуємо маленькі кульки; Накриваємо кульки легкою тканиною та залишаємо на 10 хвилин; Соус: До вершкового масла додаємо часник та кріп, перемішуємо; З кульок формуємо млинчики, розтягуючи тісто; На розігріту сковорідку викладаємо млинчики з тіста та підсмажужмо з двох сторін; Змащюємо вершковим маслом
  4. 1 point
    Фрекен Бок

    Пиріжки з чим завгодно

    Спробуйте, це смачно) Можна потеоретизувати, що кислота сприяє більш сильної структурі глютена🤓 У мене є рецепт «Наполеона» на воді с додаванням оцету, и є на сметані. Думаю, принцип той самий. В цьому рецепті чому б не змінити сметану на кефір, жирів тут більше чим🤔
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×