Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 23.09.2024 in all areas

  1. 3 points
    Ингредиенты: Перець гострий Цукор - 1 Оцет 9% - 1 Метод Для розрізання перцю та видалення насіння (за бажанням) використовую ножиці. Якщо хочете делікатний гострий смак у перцю – видаліть насіння повністю або частково. Відрізати у перцю хвостик. Ножицями зробити розріз із одного боку перцю приблизно до середини. Вирізати мембрану із насінням. Розрізати перець на шматочки-кільця 1-2 см. Оцет змішати з цукром 1:1. Цукор ретельно розмішати до повного розчинення. Нарізаний перець скласти у банки. Банки мають бути з пластиковою або скляною кришкою! Залити солодким оцетом. Наповнені банки закрити кришками та зберігати у темному місці. Бажано у прохолодному місці. Але! необов'язково. Можна зберігати на полиці у шафі. Зазвичай, перші місяці я зберігаю банки з перцем на балконі. Через місяць можна пробувати. Роблю таку заготівлю кілька років. Перець виходить дуже смачний і хрумкий. Солодкий ароматний оцет потім додаю до борщу, салатів, маринаду. Перець можна залишити цілим. Тільки відрізати хвостик і вертикально поставити в банку і залити маринадом. Замість цукру також можна використовувати мед. Фото зробив ChatGPT. Україна Одеса Війна росії з Україною День 943
  2. 3 points
    Наташшшка! Це тобі велика подяка за турботу про наших хлопців на фронті! А цей рецепт дуже люблю. По-перше – смачно. По-друге - швидко.
  3. 1 point
    Ингредиенты: Молоко 200 мл Яйця 2 шт Дріжжи 10 гр сухих (або 30 гр пресованых) Цукор 65 гр Сіль 12 гр Борошно 450-500 гр. Масло вершкове розм'якшене 65 гр Метод У хлібопічку скласти дріжджі, борошно, тепле молоко, сіль, цукор, яйця. Добре вимісити тісто (у мене режим Пельмені). Наприкінці поступово ввести розм'якшене вершкове масло і знову добре вимісити. Дати підійти до збільшення в 2-2,5 рази. Далі обім'яти та сформувати пиріжки. Готовим пиріжкам також дати відстоятися близько години. Випікати при температурі 180 * 25-30 хвилин. Дуже приємне тісто, універсальне, підійде і для солодких, і для несолодких пиріжків та пирогів. Спробуйте!
  4. 1 point
    Olima

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Вчора у саду отримала шоковий шок, а справа була ось яка: відкрила я будинок і коли заходила в нього, то щось чорне полетіло попід стелею, звісно я давай кричати-верещати, вискочила із будинку, вирішила що то кажан. Трохи на вулиці заспокоїлася, треба ж всеодно якось у середину зайти і взяти інструменти. Потихеньку захожу і на стелю дивлюся у всі чотири ока і бачу що то горобець , який потім вилетів на вулицю. От як він міг потрапити у будинок? І чим він харчувався тиждень навіть якщо припустити, що залетів минулого разу як я була у саду? Оглянула весь будинок, ніяких дірок та отворів на вулицю не знайшла. Зараз пишу і самій смішно, а вчора труханула добряче .
  5. 1 point
    Лана, дякую за рецепт! В минулому році цей перчик вдалось лише спробувати - все, що зробила(три літра) поїхало до хлопців на фронт, їм дуже смакувало! Цьогоріч теж вже чотири літра зробила))
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×