Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07.12.2024 in all areas

  1. 4 points
    Магда

    Підчеревина від Марії Михальченко

    У Марії гарне відчуття смаку, я люблю її рецепти, роблю різдвяні пампухи, мариновану капусту. А ще у неї гарне почуття гумору.
  2. 4 points
    Olima

    Підчеревина від Марії Михальченко

    Дякую, а за рецептом Марії Михальченко я готую ліниві голубці. От наче всі їх вміють готувати, і я їх також робила по різному, а після того як спробувала за її рецептом, то готую тепер тільки такі голубці.
  3. 3 points
    Магда

    Підчеревина від Марії Михальченко

    Ингредиенты: Підчеревина полоска 800 гр 2 чайні ложки копченої паприки 1 ч.л. паприки 2 ч.л. сухого часнику 1 ч.л. сухого кропу 1 ч.л. чорного меленого перцю 1 ч.л. червоного меленого перцю 0.5 ч.л. італійських трав 1 ч.л. коченої солі + звичайна сіль (я даю тільки зіичайну кам'яну) Почеревину розрізати на два однакових шматки, обваляти в суміші спецій, щільно замотати кожен шматок окремо в пергамент, а потім ще в фольгу. Залишити маринуватися в холодильнику на ніч. В скороварку-мультиварку налити води, аби не діставала до вставки, яка для готуванні на парі, вкинути туди ще лаврового листка та перцю-горошку, на вставку викласти почеревину, отак, як є, в пергаменті і в фользі і готувати під тиском 45 хвилин. Коли пройде час, тиск не спускати, лишати вихолонути в скороварці до кімнатної температури, потім перекласти в холодильник на пару годин. І все, можна їсти. Це рецепт Марії Михальченко https://www.instagram.com/p/C_UdAdKxsuI/?utm_source=ig_web_copy_link, фото теж з її, пізніше додам своє. Частенько користуюся цим рецептом, особливо зараз з відключеннями світла добре мати смачний шматочок в холодильнику. Сало виходить ніжне, роботи та уваги вимагає мінімум, рекомендую.
  4. 2 points
    Справжня господиня

    Вітаємо!

    Я Миколаївна, мене на роботі поздоровляли.
  5. 2 points
    Olima

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Наталя, оформи рецептом, бо тут загубиться. Я на цей рецепт око поклала, згодом спробую приготувати
  6. 1 point
    Вчора Вова забажав тушкованої капусти, чи пирожками, чи пирогом. Олію вирішила зєкономити і не жарити, на дріжджове тісто було часу замало. Зробила заливний пиріг. Я ті заливні не дуже полюбляю, бо все одно вони якісь гливкуваті, різні рецепти пробувала. А то в мене був рецепт у закладках з манкою, зробила і от він, те, що я так довго шукала! Бачите, який він пухкий? Є в нас такий рецепт?
  7. 1 point
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Світлана! Маю прекрасний рецепт якраз для такої почеревини, автор рецепта Марія Михальченко - молода і талоновита дівчина, автор каналу смаколик.ua. Сама роблю за цим рецептом, рекомендую, мені тут подобається все, і підібрані спеції, і технологія приготування. Почеревину розріщати на 2 шматки порівну 2 чайні ложки копченої паприки 1 ч.л. паприки 2 ч.л. сухого часнику 1 ч.л. сухого кропу 1 ч.л. чорного меленого перцю 1 ч.л. червоного меленого перцю 0.5 ч.л. італійських трав 1 ч.л. коченої солі + звичайна сіль (я даю тільки зіичайну кам'яну) Почеревину обваляти в суміші спецій, щільно замотати кожен шматок окремо в пергамент, а потім ще в фольгу. Залишити маринуватися в холодильнику на ніч. В скороварку-мультиварку налити води, аби не діставала до вставки, яка для готуванні на парі, вкинути туди ще лаврового листка та перцю-горошку, на вставку викласти почеревину, отак, як є, в пергаменті і в фользі і готувати під тиском 45 хвилин. Коли пройде час, тиск не спускати, лишати вихолонути в скороварці до кімнатної температури, потім перекласти в холодильник на пару годин. І все, можна їсти. Це справді смачно, дуже легко і швидко. Я роблю і в електричній скороварці-мультиварці, і в такій, що на плиту потрібно ставити - однаково смачно. Фото тільки чогось у мене немає, чи не знайшла, прямо як не я)
  8. 1 point
    А я сьогодні хОзяйка)) Налісничків з лівером накрутила, картопельку з мНясом запекла, медяника спекла і кекс різдвяний. От!
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×