Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 22.12.2024 in all areas

  1. 2 points
    Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Який Вова молодець) Винахідливий)) Я качку замаринувала, але лінуюсь сьогодні пекти її, може завтра...І борщ треба зварити, і спекти щось...А я не хочу, ледащо, що ще сказати
  2. 1 point
    Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Завтра запечу свою індокачку, то відзвітую, чи нормально, чи погано вийшло.
  3. 1 point
    Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А от ні перцю, ні солі додавати не треба. Так, дивно, але справді було дуже смачно
  4. 1 point
    Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Наталка, я колись давно робила качку-по пекінськи за рецептом з ворожого форуму. Це років 6-7 назад було. Там все дуууже просто - повідривати шкірку від м'яса(не знімати, а просто відділити), занурити качку в окріп, проварити хвилини 2-3, обсушити. Мед один до одного змішати з водою(приблизно по 2 столові ложки того і іншого), змастити цією сумішшю качу і залишити її в холодильнику не накриваючи(щоб шкірка підсихала) мінімум на шість годин. Потім пекти на решітці. Тоді в мене були звичайні качки - вийшло дуже смачно. Качка була м'якенька, з хрумкою шкіркою. Зараз маю індокачку, чи буде результат таким самим добрим - не знаю, завтра спробую.
  5. 1 point
    О, дякую, нагадала мені, що треба качку дістати з морозилки аби запекти на Різдво. Наталю, а поділися ще як ти її маринувала? Бо я вже тиждень думаю про ту качку, і все ніяк не зберуся. От хто ледащо!
  6. 1 point
    Вчора напекла пряників, треба робити подарунки на свята. Вова призначив декілька пряників бракованими і вточив їх з чайком. Смачно!
  7. 1 point
    Делаю шмон в фотоархиве, нашла фоточку этого балдежного тортика и решила, что надо принести, вдруг кто забыл о нем
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×