Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04.01.2025 in all areas

  1. 4 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    В холодильнику лежала минулорічна гречка, то я сьогодні йшла біля м'ясного магазину, то купила шматочок м'яса і зробила гречаників. Гречка врятована, гречаники майже з'їдені
  2. 2 points
    Вчора я робила крем до цього торту Торт я робила багато разів і завжди все будо добре, крем добре збивався і був пишний і стабільний. Але вчора сталася халепа! Я не витримала обов*язкові однакові температури масла і заварної частини, масло в мене було зовсім трохи прохолодніше за заварну. І як результат - крем почав відсікатися при додаванні всього половини заварного! Я колись с тим стикалася, тому прогріла крем в свч на 750 Вт 30 сек. Крем потім почала збивати, далі додала трохи заварного, знов відсіклося. Я знов в свч і крем став рідким і розшарувався на мілесеньки масляні кульки і рідину схожу на сироватку. Воно рідке!!! Я вже і додала в цей типукрем пачечку Сметанфікс, але краще не стало. На годиннику 22-20, а мені завтра в 9 ранку торт віддавати!!! Паніка реальна! аж голова заболіла. Полізла в ютуб, чого там тільки немає! Майже всі радять крем нагріти і знову збивати, але в мене вже не спрацював цей спосіб! І зачепив один спосіб, мені діваться нікуди, зроблю. Бо робити новий крем то я буду півночі. Полізла в морозилку - о, диво!!! - знайшла пачку масла Рошен 82,5%!!! В свч трошки зробила її м*якіше, щоб можна було відрізати шматок. Десь грам на 70-80, менше половини. Той шмат масла розм*якшила в свч до кімнатної Т, збила міксером до білого кольору и почала по 1-2 ложки додавати той мій невдалий крем. Збиваю, все добре, додаю, збиваю.... аж дихати перестала!!! Воно все збилося!!!! Крем получився як на картинці!!! Рельефний, стабільний, красивий! Фух!!! Перемазала коржі, пішла спати. Сьогодні вранці все добре було, віддала, гора з плечей. Може мій досвід комусь стане в нагоді. Додам посилання на рятування різних кремів
  3. 1 point
    Оля, дякую, нагадала про гречаники, треба зробити.
  4. 1 point
    fronya40

    Штрудель Вікторія

    штрудель це моя любов! я його із лаваша робола, мммм, смакота. Але справжній теж робила декілька разів. Тянула те тісто, це як рітуал, просто супер, тягнещ , а воно все тянеться і тянеться на весь стіл. Це дуже цікаве і смачне діло.
  5. 1 point
    Я не фоткала, бо ніколи було і дуже втомлена була. А так було холодець, олів*є, салат з кукурузки, скумбрія фарширована, ковбаска, качка, соління-моріння, шуба. Нам з горою! Холодець ще довго будемо доїдати, мабуть, зараз супчика зварю з нього. А на черзі салат Дипломат, завтра зроблю. Я завжди салатів зразу багато не готую, розтягую їх приготування аж до старого нового року, так не приїдаються і завжди свіженькі. Щось нове мені було ніколи готувати, бо працювала з ранку до вечора 30,31 і 1. А вчора ще й торт робила на замовлення, тільки віддала. От тепер тільки буду відпочивати після того марафону їжі.
  6. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Вітаю з Новим роком! Бажаю нам всім в цьому році нашої Перемоги і миру, спокійного і щасливого життя! Аби всі повернулися додому живі-здорові! Діліться, хто що цікаве та смачненьке приготував на новорічну ніч, чим відволікалися від новин. Я таки зробила декілька своїх стандартних закусок та салатів До буряка з сиром зробила горіхово-часничний соус, зверху додала замороженого базиліку з оливковою олією та сіллю. Меренгового рулета я так і не спекла, таки я лінива дупця
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×