Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07.08.2025 in all areas

  1. 3 points
    Я Вам не набридла? Тоді тримайте
  2. 2 points
    Так, це всі сортові, точніше маленька частинка тих, що я показала від них. Дуже їх люблю, тому і вожусь з ними. У мене весь город у квітах.
  3. 1 point
    Natali06

    Наші улюбленці

    Знайомтесь ще +1 в нашому прайді. ХлопчикТого. Моє сонечко) ❤️ 7dd7482d-750c-486a-b232-6dc430d705e3.mp4
  4. 1 point
    Оляяяя, яка краса! Хіба таке може набриднути?! Жоржини- шикардос! А жовті гладіолусии то любофф! Маю слабкість до жовтих квітві) ( вибачте за помилки, коти обложили, дуже незручно писати)
  5. 1 point
    Яка краса! А жовті гладіолуси - взагалі просто неймовірні!
  6. 1 point
    От вам будет і сосиски в тісті, пригощайтесь¡
  7. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Похвалюся і я) Робила на грилі персики та абрикоси з сиром брі, горішками та медом. Смааачно, з легким білим вином в таку жару саме те)
  8. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Світлана, ти герой, що в таку жару включаєш духовку. Сьогодні в рибному була ну дуже класна мова, велика і блискуча, але через жару я не ризикнула її купляти, бо останнім часом я її в духовці запекаю, а не смажу. А так у нас була піца з тіста, яке у холодильнику лежало три дні. І що я хочу сказати, що це вийшла бомбезна піца, тісто хрумтяче вийшло. Із свіжого тіста таке хрумтяче не виходило.
  9. 1 point
    На тій неділі купила в сусідньому рибному магазині голови сьомги та карасів, все заморозка. Там по четвергам проводять акції, голови були по 55 грн і великі карасі по 30, а голови та хвости мілких карасиків віддавали безкоштовно. Вчора наварила супу з голови сьомги, смачнющий¡ Ще голову дала сину теж на суп, сьогодні доварить. Зараз на обід запекла великого карася на 1,1 кг, ще й ікра була. Отакий на 35 см довжиною. Смачний такий¡ чомусь перевернувся Ще на днях знову було м'ясо по-французьки, котлети курячі, мариновані сині. Ну і всяка консервація, куди ж без неї.
  10. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Ми дуже любимо кіноа. Я готую її в скороварці, як звичайну кашу, пропорції 1:2, в гарячу кашу додаю вершкового масла, багато) А ще, коли запікаю індиче стегно, утворюється багато смачної підливи, то я її зберігаю і додаю замість частини води коли готую саме кіноа, виходить смачна розсипчата каша. Звичайно кіноа позиціонується як суперфуд, але не у моєму вмпадку, каша з неї у мене завжди масна і поживна)
  11. 1 point
    Olima

    Наші улюбленці

    Кажуть що коти це вода і як в таке не повірити? От як оця морда змогла просунутися між вазами з квітами і не перевернути їх, притому, що зверху висить телевізор, який не дає йому розігнутися, а кругом 4 вази близенько друг до друга наскільки квіти дозволяють.
  12. 0 points
  13. 0 points
    Дівчата, ви дивитесь Дмитра Карпенко ( Апостола) ? Зараз у нього виходять прикольні відео )
  14. 0 points
    Natali06

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Дівчата, я вами захоплююся!!!!! Я хоч надивлюсь на всю вашу смакоту) У мене ентузіазма 0 з великим мінусом(
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×