Інгредієнти :
700 гр яблук( вже почищені і порізані шматочками)
250 гр води
Можна без цукру,але я 3 ложечки добавила.
70 гр желатину ( в мене був листковий) і це не опечатка, так,70 гр це багато я думала,ні,все нормально. Ну і корисно. Желатин ,це 90 % білка.
Я не знаю,як це назвати. Але я сьогодні відважилась ЦЕ зробити,і хочу з вами поділитися. Ну і зберегти для себе.
І так,яблука залити водою,варити ,щоб були м'які,тоді блендером зробіть пюре.( З цукром самі розберетеся,скільки по смаку). А желатин в інтернеті пропонували прямо в пюре ,але в мене був тільки листовий,тому я його замочила і на вогню розтопила. Поставила взбивати пюре з желатином. Було написано 20 хв,я так і зробила. Спочатку нічого не відбувалося,а через 20 хв получилось дуже пишна маса,як піна. Тоді я в 2 дві форми ,застелені пергаментом вилити це ,і в холодильник. Воно застигло. Я думала буде резинове,- НІ, дуже ніжне.
Так що рекомендую !!!