Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation since 20.11.2024 in Повідомлення
-
6 points
Кухонні посиденьки (балачки)
УкраІнка and 5 others reacted to Olima for повідомлення в темі
Добре мати гарних сусідів у прямому сенсі цього слова . Ось що мені подарувала моя сусідка щоб у мене всю зиму була петрушка, ще й цибульку вона туди встромила . -
6 points
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
УкраІнка and 5 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Та все норм в мене, шо мені ізделаецца. -
6 points
Сочники Кропивницькі
Наташшшка and 5 others reacted to Pitochka for повідомлення в темі
Ингредиенты: Тісто: 2ст. борошно 1 яйце 100гр. маргарину 1\4ч.л.солі 1ч.л. соди (оцтом) 0.5ст.цукру 4ст.л. сметани Начинка: 200 гр.творога 1ст.л.цукру 1білок 1ст.л.борошна Метод Для тіста. Маргарин розтопити. Змішати всі продукти.вимісити тісто, що б від рук відставало. Розкачати, вирізати блюдечком кола, на кожне - начинку і скласти навпіл. Краю защипнути. Змастити жовтком. Пекти при 200' С до рум'яної скоринки. М'яке пісочне тісто, начинка - супер) Україна Війна росії з Україною День 1002 -
3 points
Вафли в электровафельнице
Наташшшка and 2 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
От! -
3 points
Пшенично-житній хліб на сухих дріжджах
Наташшшка and 2 others reacted to Pitochka for повідомлення в темі
Ингредиенты: Тепла вода - 300 мл Сухі дріжджі- 7 г (або 21 г прес.) Цукор - 1 ст.л Пшеничне борошно - 270 г Житнє борошно - 230 г Сухе молоко - 2 ст.л.(опційно) Сіль - 1,5 ч.л. Яблучний оцет 2 ст.л. Олія - 3 ст.л. Метод Дріжджі змішати з водою Окремо в мисці сухі + оцет і олія. Влити дріжджову суміш і швидко замісити тісто. Консистенція м'яка, але не пливе. Руки і стіл краще смащувати олією Залишити на 1 годину для підйому. Викласти обережно тісто на стіл , руками розправити у прямокутник і закрутити в рулет. Викласти на пергамент, швом догори. Добре, якщо є миска, чи ємність овальної форми, я саме в таку виклала батончик ( бо немає тут корзинок для хлібу) на ростойку потрібно 1-1,5 години. Тим часом в холодну духовку поставила глиняний горщик, нагріла до 200'. Хліб перекладаю на інший пергамент, швом догори, обережно змащую водою, посипаю насінням і легко притискаю. Роблю надріз. Швидко переклала до горщика, накрила кришкою і в духовку, на 210-215' на 35-40 хвилин. На смак солодкувато- кисленький, смачно) Україна Війна росії з Україною День 1002 -
2 points
Риба смажена. Метод від Справжньої господині
Палич and one other reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Ингредиенты: Риба Сіль Спеції для риби Густа томатна паста - 1-2 ст.л. Борошно Олія для смаження Метод Ви хочете риб? Їх є у мене! Розкажу вам дуже смачний спосіб смаження риби, причому будь-якої риби. Ну крім дуже шляхетних риб, яким не потрібні такі додаткові смакові прикраси. У мене був великий лящ. Рибу очистити, випатрати і розрізати на порційні шматки. Рибу посолити, додати приправи до смаку. Додати 1-2 ст. густої (це важливо!) смачної томатної пасти та обмазати нею шматки риби. Залишити на 15-20 хвилин для просолювання. Далі шматки риби разом з пастою обваляти в борошні. Ось як є на них паста, так і беріть обвалювати. Смажити на сковороді в олії як завжди, тільки вогонь робіть менше, ніж звичайно. Паста може підгоріти на сильному вогні, стежте. Ну і потім на тарілках – найсмачніша риба! Томатпаста дасть невелику кислинку, так доречну до риби, та й гарно. Всім смачного! Україна. Дніпро Війна росії з Україною День 829 -
2 points
Риба смажена. Метод від Справжньої господині
lana19 and one other reacted to УкраІнка for повідомлення в темі
Цікавий метод. Треба буде спробувати. -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
УкраІнка and one other reacted to lana19 for повідомлення в темі
Іруська -норм. -
2 points
Картофельники без начинки
Дяна and one other reacted to lana19 for повідомлення в темі
Я постійно її згадую. 1. Вона дуже хороша людина. 2. Завдяки їй на моїй кухні мешкають класні сковорідки. Може, Наташа знову повернеться і щось нам напише -
1 pointДівчата, Харків, Одеса, як ви?
-
1 point
Кухонні посиденьки (балачки)
lana19 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Дівчата, а де поділася наша Іруська з Полтави? Шото давно її не бачу. -
1 point
Вафли в электровафельнице
Дяна reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Ингредиенты: Яйцо 1 шт. Масло сливочное/маргарин/спред 50 г Сахар 0,5 стак. Молоко 1 стак. Мука 1 стак. Соль щепотка Ваниль Все составляющие для теста хорошо размешать венчиком и оставить на 20-30 мин. Вафельницу разогреть, смазать один раз пластины олией и выпекать вафли. Я наливала по 1 ст.л. Из этого количества ингредиентов у меня получилось 27 вафелек. Средний диаметр 15 см. почти одинаковых, просто лежат неровно. У меня вафельница Ласунка еще советская, подарила давно Надя из Ялты (кто помнит с ХП Надя nvk). На днях вспомнила о ней и откопала в гараже, отмыла и пеку. Быстро получается, за полчаса управилась. Вафли очень вкусные, хрустящие, мне на сахар в самый раз, а мужу бы чуть слаще. Муж сказал трубочки не крутить, поедим и так. Рецепт взят на ютубе, автор мужчина пост выложил года 3 назад и после этого много благодарностей за рецепт. Со слов автора рецепт можно увеличить вдвое, но увеличивать ТОЛЬКО муку и молоко, остальное оставить. Вафли получатся хрустящие, вкусные, но менее сладкие. Если их сделать трубочками и начинить сладким кремом, то будет в самый раз. Я пока не пробовала увеличивать рецепт, не скажу. Лайфхак от меня. Когда налили тесто и опустили верхнюю пластину, то через 2-3 сек тесто внутри начинает расширяться и пластину приподнимает на 1-1,5 мм. Это можно почувствовать рукой, держась за 2 ручки, и даже увидеть. Если в этот момент не дать пластине подняться, а удержать ее на месте секунд 5, то тесто внутри расползется вширь и вафля по итогу получится тоньше. А если ничего не трогать, то вафелька будет толще и чуть меньше. Мне захотелось тонких ваХель))))) Надо будет еще трубочками сделать с начинкой. 2) Добавлю еще рецепт с ютуба от Татьяны Литвиновой. яйца 3 шт. (120 г) масло 100 г сахар 150 г мука 150 г ваниль Я неделю назад пекла этот рецепт, ооочень вкусные хрустящие вафли получились, муж сказал, они вкуснее, чем основной рецепт. Но для меня неэкономные((( 3) Рецепт Оли Олимы 150 гр сахара 1 пак. ванильного сахара 60 гр слив. масла 3 яйца 150 мл молока 200 гр муки Я тоже его когда-то делала, было вкусно, хрустяще. 4) и еще с ютуба, но пока не делала яйца 2 сахар 160 г вода 60 мл растит. масло 60 мл мука 140 г соль, ваниль -
1 pointЛаночка, так неждано Наталка з'явилася у нас і знов пропала. Но може ще відгукнеться. Часто її згадую добрим словом. Багато добра вона нам зробила в той час
-
1 pointmakabusha, Наташа! Це ти? С того, ворожого нам усім зараз, форуму? Ти багато років як з нього пропала.
-
1 point
-
1 point
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
УкраІнка reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
✔СЕРГЕЙ ПЛОТОВ --- Пионерская гордость горела подобием вымпела, Ты готов был геройски погибнуть в геройской войне И реально жалел те народы, которым не выпало Это трудное счастье – расти в самой лучшей стране. Вымпел выцвел. Геройские войны – кровавое варево Из словесной трухи и высоких идей требухи. В небесах над тобой ни архангелов нет, ни Гагарина, Ни того, на кого уповают, что спишет грехи. Пролетают надежды над книжным Парижем фанеркою, И вопрос о свободе ещё на столетье закрыт. А в серёдке души — там, где гордость была пионерская, — Только стыд за страну. Только стыд. Только ё😥аный стыд. __________ Замечательно написано! Жаль, что мало кто там так думает... -
1 pointХочу поділитися маленькою радістю від покупки, на тому тижні надибала такий гарнюній глечик в інтернеті, так він мені сподобався, такий милий) І я таки його купила, сьогодні після відбою тривоги забрала на пошті. Так і бачу в ньому букет польових квітів
-
1 point
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
УкраІнка reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Це називається "сковорідка"! Студентське минуле, коли отаку сковорідку брали одну на компанію і пиво. Хлібчиком полірували до сяйва! Вова захотів згадати минуле, он сидить і мліє під стопарик. Дуже смачно!!! А це я зварила борщ свій, без капусти, на свинячих реберцях, смачнющий! Тільки фотка якась дивна вийшла. Борщ відмовився фотографуватися. -
1 point
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
УкраІнка reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Захотілося дуже шкідливої їжі. Ось! Пообідали з пивом. Така тарілка кожному, пиво добре. Дуже смачно! -
0 pointsВсе норм поки що. Поки від дітей відповіді дочекалася, думала серце стане
-
0 pointsУчора спілкувалися. Все було норм.
-
0 pointsvideo-71af59911776365c055dc6c1fee7918f-V.mp4 Сьогодні чергова страшна дата. Нам давали 3 дні, але ми витримали 1000 днів повномаштабної війни - це 2 роки, 8 місяців, 27 днів болю, тривог і виснаження. Але водночас це дні незламної стійкості, неймовірного героїзму та непохитного спротиву. Людині важко осягнути весь жах, який ховається за цими цифрами. Окупація, відчай, смерть близьких і рідних, стерті на попіл міста... Кожен день у війні - це втрата. Хтось втратив дитину, хтось батька, хтось домівку. Війна - це біль, кров, жах. Ніхто при тямі не хоче воювати, але нас не запитали. Схиляємо голову перед тими, хто віддав своє життя, і дякуємо всім хто бореться сьогодні за наше мирне завтра! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! video-71af59911776365c055dc6c1fee7918f-V.mp4
-
0 pointsЩойно дали світло. Не було з учорашніх 7 ранку. Не знаю, на скільки. У моєму районі люди пишуть що дають на 40 хвилин. Опалення немає .Але є холодна вода. І знову у нас в Одесі сьогодні велике горе
-
0 pointsПривіт! Я взагалі усе проспала. Ха жахали шахедами, але обстрілу міста не було. В нас вже немає ніякої генерації, усе давно вибили, може тому.
-
0 points
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
УкраІнка reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Жива, вранці спала і нічого не чула. Вова каже, що було 3 вибухи о 7-30. Все працює, на моєму хуторі тиша.
-
Newsletter