Natali06 18 118 Опубліковано: 8 січня, 2017 Подсолнухи вечны!!!))) Танечка, а я от всего просто в диком восторге! А от твоих зверушек я млею, как ребенок! 7 nestr, Алцьона, lana19 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 781 Опубліковано: 8 січня, 2017 постоя.. по ною:))))... может и мне из зверей кто обломится:)))) они с каждым разом все лучЧе и чуЧче:)))( Танюша, это я шучу):))) 6 inucya, nestr, lissaKi та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 8 січня, 2017 Ще кілька .. DSC00109.JPG Мар"яна, а ці зайчики - набір, чи просто схемка була і власноруч все підібрано? Такі гарнюні!! Не бачила. Схемка була з ключем.То ціла серія в ДМС є така.Шукай там ,думаю знайдеш багато цікавого, 3 lissaKi, lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 8 січня, 2017 @Мері, дякую!!! бо щось мені зачесались ручки повишивати)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 558 Опубліковано: 25 січня, 2017 Девочки, меня накрыла волна нового безумия! Я пока вся в изучении материала, кукла первая, но удовольствие от процесса невероятное! Кто со мной?)) 13 valuhka, Qween, N@T@ та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 25 січня, 2017 @Фрекен Бок,Таня, ты прямо, как я))) я бы декупаж попробовала и валяние. На выставке в октябре видела сумки из атласных лент и вот тоже материал изучаю 2 Фрекен Бок та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 січня, 2017 Ой, Таня, на куколки подсела)) А они же такие красивые!!! У меня тетя такие шьет, для души, а я как на выставку к ней хожу. Вот, теперь к тебе буду ходить)) Пните меня хорошенько, я уже месяц, как вязание не брала в руки, та я уже мо и забыла, как петли вяжутся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 558 Опубліковано: 25 січня, 2017 Не, пинать бесполезно. Только кураж!)) 4 valuhka, nestr, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 січня, 2017 Срочно ищу кураж!!! Так как дочка наседает с кофточкой)) 1 Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 27 січня, 2017 Алла, вперёд! Я в этом году ударилась зимой в утепление. Шапки-снуды-шарфы-жилеты. И парочка теплющих толстых свитерочков а-ля 80-е Воть один из 18 Алцьона, bendim, valuhka та 15 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 27 січня, 2017 Наташа, классный свитерок. Мне нравится очень и цвет и фасон. 3 Алцьона, inucya та Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 27 січня, 2017 Пасиба))) Подарили подшивку старых журналов. Золотое дно.Думала, и то и другое хотелось. Потом - бац! Ударила в ретро. Винтаж типа в моде))) Вчерашний свитерочек. Связала к НГ и только пришила рукава))) Низ тёмный терракотовый. За счёт сетки - облегает Хфигуру. А верх благородный насыщенный мышиный серый цвет. У меня камера плоховато передаёт цвет. И ещё пух в серой нитке. Ничего, со временем облысеет)) 14 Дяна, inucya, Qween та 11 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 січня, 2017 Ой, Наташа, с обновочками!!! Так ты мастер петелечек)) Вот я кого буду за рукав дергать, а то я в тупике...((( на рукавах застряла(( Синий свитерок гарнюний!! И цавет мне нра, и косы плетеные я лю)) А второй - это типа туничкой получается? 2 Grypana та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 27 січня, 2017 Када свой гардероб трясла, то обнаружила, что ничего ж голубого в мене не має. А нужен был толстый теплющий свитерок. Ну и решила ж исправить сложившуюся ситуацию. Убить двух, или трёх или пять зайцев))) Насмотрела, что люди вяжут какие-то араны. А я ж и слухом не знаю шо це таке. Кароч, схему арана нашла. Он по центру свитерка идёть. Надо было свитер овер-сайз, свободно-болтающийся. И почала творение. Соскучилась за косами. Понатыкала их))) А второй - это типа туничкой получается?не-а, обычный свитерок. просто тёмный низ он за счёт сетки слегка приталиватся. А серая часть просто гладью связана, поэтому свободнее смотрится. Но на груди - всё намана))) не свободно))))на рукавах застряла(( я бывает так застряю, шо не помню шо я вязала и зачем))) Например, долговяз домученный 15 Дяна, Lika_N, AlenaT та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 січня, 2017 Например, долговяз домученный хо! а выглядит ну совсем не как долговяз, а вполне законченая кофточка))) И опять же - цвет!! Мне такие нравятся!! Красота!!!! Все, сегодня точно за спицы берусь, ну если и не смогу провязать, то хоть посмотрю) вспомню, чего я вязала 2 inucya та Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 27 січня, 2017 Например, долговяз домученный Наташа, такой хорошенький" долговяз" у тебя вышел! Тем более до лета совсем чуть-чуть осталось! 2 Алцьона та Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 27 січня, 2017 И опять же - цвет!! Мне такие нравятся!! Аха, особенно цвет, Аллочка)))). Пошла за красными нитками называется))) Купила зеленые. Начала вязать спицами. Распустила нафиг и вязала 4 месяца крючком. Ну так туго шло. тем более до лета совсем чуть-чуть осталось! Аха, Инна, вязать начала как раз тоже летом))) В зиму в самый раз))) Пасиба, Алла, Инна, девочки. Меня сёдня понесло))) Алла куражу потребовала. Воть я ей волшебного пендаля дала. Быренько))) 4 Фрекен Бок, Алцьона, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 558 Опубліковано: 4 лютого, 2017 Девочки, моя Сарочка готова взлетать! 19 azaza, Natali06, nestr та 16 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 4 лютого, 2017 Танечка! Такая милая куколка! Прелесть! Какая же ты талантливая ! 5 Фрекен Бок, Grypana, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 4 лютого, 2017 @Фрекен Бок, Таня, ты еще и художник! Лицо хорошо сделала Такая милашечка получилась, а почему Сара? 3 Алцьона, lana19 та Фрекен Бок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 4 лютого, 2017 Танечка! Такие куколки - моя слабость! Я могу просто даже разглядывать картинке в нете с такими куклами. Я в восторге от твоей Сарочки! Потрясена всеми твоими талантами! МОЛОДЕЧИК! Невероятно красиво нарисованы глазки А волосики из чего сделаны? 3 Алцьона, Kira та Фрекен Бок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 558 Опубліковано: 4 лютого, 2017 Девочки, большое спасибо! Мне очень приятно :) Наташа, Сара - потому что такой себе взгляд вышел, с поволокой))) Как только она на меня глянула, я уже не сомневалась, что она Сарочка. Взгляд и хитрый, и веселый, и печальный. Хотя, ангелы - они такие и есть)) Света, волосы - отдельная захватывающая тема. Это шерсть особой породы овец, так называемые овечьи кудри или флис. Я получила ее в первозданном виде, жутко грязную и вонючую, потом перебирала и мыла. На самом деле, очень интересно. С частичкой волшебства. Вот этапы: Их еще можно окрасить, чем я на днях и займусь. 6 Grypana, Qween, lissaKi та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 558 Опубліковано: 4 лютого, 2017 О чём хочется сказать. Хендмейдеры поймут. Все нужно искать днем с огнем. Куда бы меня мои ручки очумелые не влезли - везде отсутствие материалов. Шелком и кожей увлеклась - реально три человека в стране тканью, кожей, клеем и инструментами торгуют, наличие - если повезет. Фоамираном увлеклась - засада с молдами, клеем. Сейчас вот ткань эту для тельца фиг найдешь, кудри эти овечьи в одном месте купила и нет их.Ну, почему так, а? Эхххх... 7 Lika_N, Алцьона, Qween та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 4 лютого, 2017 Таня! Волосами сразила Я разглядывала, разглядывала ..на синтетику не похоже и не натуральные.. Вопчим- я у шоци 3 Алцьона, inucya та Фрекен Бок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 9 лютого, 2017 Пришло по рассылке. ХV Міжнародна виставка рукоділля та творчості «Золоті руки майстрів» ХІII Міжнародний салон ляльок «Модна лялька» 17 - 19 лютого 2017 р., Київ Для відвідувачів виставка буде відкрита: 17 і 18 лютого з 10 до 19 годин, 19 лютого- з 10 до 17 годин. Урочисте відкриття виставки: 17 лютого о 12.00. Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, м. Київ, Броварський пр-т, 15, павільйон № 2-A. Виставка для всіх, хто небайдужий до рукоділля та творчого хобі, в якій візьмуть участь понад 30 компаній і магазинів, українські та зарубіжні майстри, художники і дизайнери, які працюють в різних напрямках рукоділля. У відвідувачів і гостей виставки буде унікальна можливість зануритися в чарівний світ лялькового і рукодільного мистецтва, а також познайомитися безпосередньо з майстрами і придбати ексклюзивні подарунки та сувеніри. У виставці візьмуть участь майстри з різних куточків України, а також з Білорусії, Молдови, Росії та Литви, які представлять чудову експозицію авторських, колекційних, будуарних, шарнірних, текстильних, оберегових і багатьох інших ляльок, а також різних м`яких іграшок, ведмедиків Тедді та їхніх друзів. Майстри презентують свої роботи, виконані у всіляких рукодільних техніках: фелтинг, печворк, в`язання, бісероплетіння, різні техніки вишивки, декупаж, квіллінг, виготовлення авторської біжутерії та аксесуарів, батик, виготовлення виробів зі шкіри та натуральних тканин. Крім того, на виставці буде представлений широкий спектр сучасних матеріалів і аксесуарів для різних видів творчого хобі та рукоділля. Також відвідувачів виставки очікують майстер-класи, покази, дефіле, конкурси, семінари та ділова програма. Організатор виставки: «Модне рукоділля» - журнал для навчання роботі з бісером, намистинами, кристалами та іншими матеріалами. У кожному номері ідеї створення авторської біжутерії та арт-об`єктів, схеми, описи, докладні інструкції, академія бісероплетіння для початківців, публікації робіт досвідчених і початківців майстрів, репортажі про виставки і події в світі творчості і рукоділля. Контактна інформація: Телефон: +380 68 358 35 50, тел/факс 044 559 56 45 E-mail: vistavka-pr@mail.ru Сайт: www.biserknitting.com 4 Алцьона, inucya, lissaKi та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах