Lika_N 2 792 Опубліковано: 13 березня, 2017 посмотрела на кухню... покусала себя:)), из за однорукости ,и за то что мине такое ниЗя.. пыль с дороги, и газ колонка.. окна мою каждую неделю... у меня когда только с мужем жить начинали, были на окнах вышитые, льняные... как я их ненавидела.. из за размера и стирки их:)) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 13 березня, 2017 Занавески в кухню самовязаные?? Моя невестка (жена брата) лет семь назад вязала на кухню, смотрится очень круто, менять не собирается. Она ради этой занавески научилась вязать крючком, я думала, что не осилит и забросит, учила её я, но меня бы не хватило на такую масштабную работу. Вязала она её полгода, но связала, и счастлива . И да, У меня нитка была х/б, Янарт-виолет (латинскими буквами) ,и да Красиво смотрится, но жёстко, только ручная стирка, отпаривание и она это делает, и крахмалит тоже. Занавеска такая, только шире: (фото из интернета, фото её занавески у меня нет) и одета на карниз также: 6 lana19, Алцьона, Grypana та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 14 березня, 2017 Я уже писала, может даже здесь. В Польше занавески-шторки на кухню называются "заздроски" (прям украинское - заздрощи)). Там такие шедевры висят! И полоски широких кружев, и коротенькие, и длинные. И стильные, и под ретро. Ходишь и прям любуешься, как на выставке. Окошко соревнуется с окошком соседки))) Очень красиво. 8 Алцьона, lana19, Kira та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 559 Опубліковано: 26 березня, 2017 Покажу вам своих последних девочек (вдруг кто-то на Фейсбук не ходит))) Это осенняя девочка Соня. А это Маша. Маша отличается от предшественниц большей головой и тем, что ей можно делать прически. А ростом Маша все те же 25 см.Очень нравится цвет "марсала". К сожалению, совсем не мой. Хоть за Машу порадуюсь))) 15 Grypana, Natali06, Vilapo та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 10 травня, 2017 Танюшо, так люблю твоїх дівчаток, такі вони живі, такі всі різні, а зараз й хлопчисько з'явився а я доробила сорочку, моя мрія здійснилась, старовинний взір буде жити далі, зараз трохи відпочиваю, зробила собі маленьку вишивку-мрію, я так вирішила, що буду вишивати те, про ще мрію то схем собі мрійних нахом'ячилааа жаххх 15 Kira, valuhka, Vilapo та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 220 Опубліковано: 10 травня, 2017 @Сусля, А это Маша. Очень нравится цвет "марсала". Танечка, у тебя все куклы великолепные, но Маша - это вообще! И цвет, да, шикарный, мне больше всех других цветов у твоих кукол нравится. а я доробила сорочку, моя мрія здійснилась, старовинний взір буде жити далі, Очень бы хотелось посмотреть твою вышиванку, Танюша . А домик-мечта очень милый . Я хочу себе купить вышиванку. По интернету не хочу, хочу выбрать, пощупать. Как-то очень понравилась одна вышиванка белым по белому - длинное, полностью вышитое платье. И так его примеряла и эдак, но размер был явно большой на меня. Так что пока мечтаю. 4 Алцьона, nestr, hasia та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 10 травня, 2017 Очень бы хотелось посмотреть твою вышиванку, Танюша ооо сорочка в мене це мрія-мрійная, там ціла пригода як до неї йшла Два роки тому я зовсім не вишивала, тобто взагалі це було для мене щось не варто уваги. Вишита сорочка в мене від свекрухи, подарунок, я її дуже берегла, але мені хотілося ще й свою мати. Я ходила дивилась у крамничках, на ярмарках та виставках, даже замовила одну в інтернет-магазині - " ручна вишивка, домотканне полотно" , потім як отримала.. відправила її назад, повернула гроші й висказала все що думаю про це І ось тоді вирішила, що буду робити її сама! як хочу і як мені треба... і почалась моя пригода, дівчатка, я потрапила в світ "маньяків" і чим глубже я йшла, тим більш була у захваті від красоти та майстерності наших прабабусь. Перше, що я взнала, що хрестиком в Україні взагалі вишивали дуже мало, це було як оздоблювання. Вишивали низью, лиштвою, качалочкою, прикрашали вирізуванням та сліпим довбанням, робили набирування та занизування, а мережка це окрема фантастична тема.. Хрестик взагалі потрапив до нас з московії на прикінці 19 ст, з милом для бідних від Брокара, тому и пішла ота вся "брокаровщина", він для наших майстринь виявився таким легким та швидким. що витиснив старовинні шви. Я поринула в такий цікавий світ, що не передати словами, і мені дуже поталанило попасти в творчю студію "СвоєРідне", познайомитись з неймовірними людьми. Я побачила приватні колекції, сорочки які дивишся і не розумієш - ну як?? це не можливо! взнала, що кожна частина країни мала свою техніку і взір, що один погляд на сорочку і вже можна було сказати не просто з якой людина області, але й з якого села родом. І мені дуже хотілось відтворити саме подільську сорочку. Вибачте за лекцію, але я дійсно дуже захопилась історією вишивки. Коли я побачила одну старовинну подільську сорочку, взір, я зрозуміла що це вона, я хочу саме її. Сорочка з колекції Юлії Власюк, датувати її важко, десь середина 19 ст, наш керівник робив схему вишивки десь рік, це найскладна техніка- низь, та ще й дуже незвична, унікальна кругова. Це оригінал а це моя репліка, техніка- низь, ретязь, занизування. Я дуже рада, що взір буде жити далі, з погляду знаків він дуже правильний - земля-сонце, жіночий та чоловічий знаки в гармонії, обереги-ріжки трипілля, земля з насінням й паростки, 17 Lika_N, bendim, Twist та 14 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 10 травня, 2017 @Сусля, Танюшо, яка краса! Тобі дуже личить! Хочеться почитати про ці техніки, цікаво 4 Qween, Сусля, Юлькин та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 10 травня, 2017 Танюша, дуже гарна сорочка вийшла!!! Та й лекцію прочитала залюбки!!! Аж самій закортіло дізнатися більше про вишивку!!! 2 Юлькин та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 10 травня, 2017 Ось посилання на блог нашого керівника, Андрія Єрмакова. http://stibok.blogspot.com/2015/06/blog-post.html Це Майстер, людина незвичайной долі. Переїхав до нас у Вінницю у 14 році, після того, як потрапив у розстрільний список тільки за те, що розмовляв українською, вишивав сорочки і вчив інших, врятувався дивом.. В блозі є техніки, які він нам показував, не всі, але багато є. 7 Vilapo, Алцьона, Юлькин та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 220 Опубліковано: 10 травня, 2017 Танечка, дуже цікаво про вишиванки! И твоя вишиванка дуже гарна! Я б теж хотіла відвідувати таку студію, но в нас не чула про таку. 2 Алцьона та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 10 травня, 2017 Майстрів обмаль, тому і студії такі зараз рідкість. Наш Андрій з родиною зараз у Київ переїхав, але приїзжає до нас у гості , тому зустрічі наші не такі часті. Спілкуємось зараз в групі у фейсбуці. 2 Алцьона та Qween reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 385 Опубліковано: 10 травня, 2017 Танюшо, так люблю твоїх дівчаток, такі вони живі, такі всі різні, а зараз й хлопчисько з'явився а я доробила сорочку, моя мрія здійснилась, старовинний взір буде жити далі, зараз трохи відпочиваю, зробила собі маленьку вишивку-мрію, я так вирішила, що буду вишивати те, про ще мрію то схем собі мрійних нахом'ячилааа жаххх DSC_0327.JPG Знакомая картинка!!! Это ты покупала Современную вышивку крестом?))) У меня три папки их коллекций есть, собирала, пока малый маленький был, на улице и вышивала, пока гуляли, а гуляли мы целыми днями))) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 10 травня, 2017 ні, це я в групі в ВК знайшла, там стільки всього, що я вже дала собі обіцянку - не заходити туди, доки хоч половини не зроблю 3 Алцьона, AlenaT та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 559 Опубліковано: 24 червня, 2017 Девушки, добрый вечер! Я пришла поделиться в вами приятностью. У меня сегодня случилась первая продажа. Моя девочка Лидочка отправляется в Вирджинию! 16 Сусля, Kira, inucya та 13 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 24 червня, 2017 @Фрекен Бок,Таня, поздравляю! Давно пора! Я думала у тебя уже весь дом в куклах, так сказать кукольный детский сад))) 3 Алцьона, nestr та Фрекен Бок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 559 Опубліковано: 24 червня, 2017 @Фрекен Бок,Таня, поздравляю! Давно пора! Я думала у тебя уже весь дом в куклах, так сказать кукольный детский сад))) Спасибо:) Да, многовато уже))) И все же для движения вперед одного удовольствия от процесса мало. 6 Алцьона, Vilapo, hasia та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 128 Опубліковано: 24 червня, 2017 Танечка, я всегда восхищаюсь твоими куклами! И твоим талантом!!Они очень и очень красивые!!! Поздравляю ! И Держу за тебя кулачки! Пусть все твои куклы найдут свой дом!))) 7 Kira, Grypana, Фрекен Бок та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 220 Опубліковано: 26 червня, 2017 Танечка, замечательная куколка! Как хорошо что у неё будет новый дом, а у тебя место и возможности для того чтобы дальше творить. 4 Twist, lissaKi, hasia та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 11 серпня, 2017 Девушки, добрый вечер! Я пришла поделиться в вами приятностью. У меня сегодня случилась первая продажа. Моя девочка Лидочка отправляется в Вирджинию! IMG_20170604_125532_643.jpg IMG_20170604_130934_213.jpg Танечка, хоть и с большим опозданием, прошу принять и мои поздравления с почином! 2 Vilapo та Фрекен Бок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 11 серпня, 2017 Добрый вечер, девочки! Позвольте и мне показать некоторые свои работы. Шкатулки для чайных пакетиков из серии " Розы Поля де Лангре" и панно в деревенском стиле. 17 nestr, Юлия, N@T@ та 14 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 11 серпня, 2017 Какая красота! 3 nestr, Алцьона та Twist reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 11 серпня, 2017 Валентина, спасибо большое за внимание и поддержку! 5 fronya40, Natali06, valuhka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 11 серпня, 2017 @Twist, Марина! Просто нет слов. Золотые ручки! 3 nestr, Twist та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 11 серпня, 2017 @Twist, Марина!!! Какая красота!!!! Я тоже хочу коробочку для чая!!! :0326: И декупаж оооооооочень нравится, но меня муж из дома выгонит бисер, алмазная вышивка, вышивка крестиком, вязание, пряники торты, косметический крем, в общем - декупаж , как вы понимаете, он не вынесет 4 nestr, Twist, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах