Сусля 4 587 Опубліковано: 4 листопада, 2015 ого.. і це все в хаті вісить?? 2 Мері та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 4 листопада, 2015 ого.. і це все в хаті вісить?? Ні,багато подаровано,багато вишито на замовлення.Вдома ,лише декілька залишилось. 2 Natali06 та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 4 листопада, 2015 ромашечкі такі гарнюні.. вже хочу таке 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 4 листопада, 2015 ромашечкі такі гарнюні.. вже хочу таке Там є ще в парі лютики,дуже класний дует. Беріть голочку ,ниточку і релаксуйте))) 10 Сусля, Фрекен Бок, Алцьона та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 4 листопада, 2015 ні-ні, спочатку ґердан, потім жгут, потім в мене лежить чекає схемка із совою.. мдя.. забаганка ширше за мене 2 Мері та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 4 листопада, 2015 @Мері, Які гарнюні роботи. Не можна налюбуватись. Це ж скільки часу всі ті хрестики зайняли!!!! Я й сама мріяла доні вишиванку своїми руками вишити. І придане)) Та щось пропало моє натхнення( дві ікони бісером ніяк не закінчу, лежать одиноко в шухлядці. 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 4 листопада, 2015 Я тут тоже трохи Марья))) Марянчик, та де там "трохи"! Я просто в шоци, от такой красоты и количества! 4 nestr, Svetlanaur, Veronka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 4 листопада, 2015 @Мері, Які гарнюні роботи. Не можна налюбуватись. Це ж скільки часу всі ті хрестики зайняли!!!! Я й сама мріяла доні вишиванку своїми руками вишити. І придане)) Та щось пропало моє натхнення( дві ікони бісером ніяк не закінчу, лежать одиноко в шухлядці. Треба вишивати,і обовязково.Хоча сама,ще без вишиванки.Але вже вишила,залишилось пошити.Жду потоку грошей з неба))) Я тут тоже трохи Марья))) Марянчик, та де там "трохи"! Я просто в шоци, от такой красоты и количества! Шоку нам не треба,треба себе берегти))) дякую,за похвалюшки. 3 Алцьона, Svetlanaur та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 4 листопада, 2015 @Мері, Мар"яна, дуже гарні і різносторонні, на любий смак, роботи!Браво! :10: :10: :10: ні-ні, спочатку ґердан, потім жгут, потім в мене лежить чекає схемка із совою.. мдя.. забаганка ширше за мене Сестра!!! Прямо, як про мене))) 3 lana19, Алцьона та Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 5 листопада, 2015 @Сусля,Таня, у меня вопрос, может глупый, прости черно-белый гердан ты на белых или на черных нитках плела? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 5 листопада, 2015 на белых 2 lana19 та N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 5 листопада, 2015 Таня, спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 5 листопада, 2015 девочки, гляньте какие сумки из зонтов http://www.dublirin.com.ua/we_sew_zont.html тааак прикольно! 5 lana19, Svetlanaur, олеся26 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 8 листопада, 2015 16 Twist, Дяна, Сусля та 13 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 9 листопада, 2015 в мене новий ґерданчик, робила для чудової жінки, вона фотограф, краєзнавець, історік, і просто гарна, творча людина, тому вибір схеми забрав дуже багато часу, і дійшла висновку, що потрібно робити ії самостійно. Це перша моя схема, опрацювала схему вишивки з книги, стиль має назву- набирування, дуже цікава техніка, малювала по клітинках, олівчиком, награласяяяя... но воно того варто, дивіться 16 Qween, lissaKi, Grypana та 13 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 10 листопада, 2015 @Сусля, Таня, так гарно, так патріотично! Я задивляюсь на такі прикраси але , як по мені, на кожний день не одягти їх Свій гердан ще не разу не вдягла, а жгути ношу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 10 листопада, 2015 ну..на мою думку, ґердан, як кожна прекраса буває святкова та повсякденна, все залежить від того які кольори там присутні. Більш насичені, яскраві, багато кольорів( а я вважаю що 3 кольорі це вже максимум) то це виглядає як на свято, а я більш за всього полюбляю плести в 2 кольори. Черно-білий мій найулюблений, ношу с задоволенням, с білим світерком саме те що треба, ще хочу сплести білий-блакитний , буде такий собі літній варіант. А цей що на фото. це для людини яка їздить на фестивалі-з'їзди-зустричи-майстер класи, працює викладачем в університеті, то такий як раз " в тему" )))тим більш в ґегрдан вплела зразки вишивки. те що вона найбільш любить и розуміє. 2 УкраІнка та N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Мiй Листопад. 15 AlenaT, Дяна, Живчик та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 11 листопада, 2015 @Grypana, Натааашаааа, какая красотищаааа! :10: :10: :10: я теперь тоже такой хочуууууу скинь схемку, пожалуйста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 11 листопада, 2015 @Grypana, хочу такой. Теперь я поняла, где Наташа пропадала. 1 Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 11 листопада, 2015 хочу такой Анжелика, ты тоже плетешь бисером? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Пока моя работа занимает всё моё время. Только в выходные могу что-то делать. Так что пока - сижу в кустах, смотрю на всех и хочу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Ку-ку))) я тута фсегда. Никуда не пропала. Схему отправила, Ната, по почте. он очень красивый получился. По фото не очень видно. Бусинки основные - горчично-золотые, белый бисер- жемчужного отлива и хорошо его оттенял персиковый бисер. Получила необычайное удовольствие от его плетения. Поедет в Польшу. В перерывах между работой ещё и навязала шарфов, снудов, шапок и аж один берет))). Утеплила подружек и себя любимую. 7 N@T@, AlenaT, Natali06 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Натуль, мне таааак нравится твой гердан! И название! Обалденная работа! :viannen_84: 1 Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 11 листопада, 2015 Пасиб. Листя золотi, перший снiг, останнi промiння сонечка. Мне б солнечный рабочий день часиков до 22-ух. Плету только при дневном освещении. Хоть и очки, лупа, доп.свет, всё-равно нужен день. Вот в вышивке, в вязании мне и ночь хороша. А вы, мастерицы, когда плетёте-шьёте-вяжете? 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах