Natali06 18 058 Опубліковано: 6 квітня, 2018 Танюшик, ну подскажи, и Хде на нее поглядеть?) И на какую пасочку она наносится, на теплую или холодную? 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 6 квітня, 2018 Лануся, спасиб! ВиноватаЯ)) 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 6 квітня, 2018 @Natali06,Наташик,готовится она элементарно.быстро и вкусно. https://youtu.be/xfJ-4HjQpzo 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 6 квітня, 2018 Я вот такую сегодня делала 3 lana19, Natali06 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 6 квітня, 2018 Танюшка! Я тебя цемаю!!! Спасиб!!!Завтра же попробую! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 6 квітня, 2018 Наташенька, спасибо!))А то я , что то , совсем растерялась. ... 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 6 квітня, 2018 Наташик,так они одинаковые эти глазури))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 6 квітня, 2018 Наташик,так они одинаковые эти глазури))) Таня, я их не сравнивала. Посмотрела, что ролики разные - вот и выставила 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 6 квітня, 2018 Зато в твоём месте понравилась идея с горячей кастрюлей,а то застывает моментально. Ну и головками макать,вот я завтра все и сделаю. 1 N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 7 квітня, 2018 Девулички, я снова с вопросом В небольших пасочках, крыша немного на перекосяк. При выпекании одна сторона вылезла больше. Это духовка виновата, или что может быть еще? Тесто было красивое, с хорошо развитой клейковиной. И при посадке в духовку поднималось ровно. Я не очень сильна в выпечке пасок.... Может кто сталкивался ? 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 7 квітня, 2018 Наташенька, фото покажешь? Перекосяк бывает разного вида. Если у тебя вся шапочка выше края формочки, и одним боком верхушка сползла, то это бывает у мягкого теста когда не правильно рассчитана высота формы. Ну и по другим видам могу подсказать. После фото . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 7 квітня, 2018 Анечка, вот такой перекосяк( 3 Kira, fronya40 та Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 7 квітня, 2018 Глазурь утром делала- супер! Быстро,несложно,вкусно и красиво! И головками макать так быстро- раз и готова шапочка! 3 lana19, inucya та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
людкин 512 Опубліковано: 7 квітня, 2018 (змінено) Вот и мои пасочки Глазурь с желатином, очень нравиться. Змінено 7 квітня, 2018 користувачем людкин 9 fronya40, Natali06, inucya та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 7 квітня, 2018 Вот и мои пасочки Какие хорошенькие! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 7 квітня, 2018 А вот и моя глазурь))) Танюшик, Наташенька, спасибо за помощь! Иннусик, у меня глазурь вообще не течет. Как высыхает узнаю, отпишусь), 8 Магда, AlenaT, Kira та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 7 квітня, 2018 Вот, всё равно получились красивые! Значит, зря ,Наташенька, ты к ним придералась! 2 Валюшечка та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 7 квітня, 2018 І звітую: Папушник мій багатостраждальний: І італійська, щойно з духовка, ще 2 маленькі допікаються: Пішла прикрашати :) 6 Kira, N@T@, Сусля та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 7 квітня, 2018 Иннусик, пасиба))) Но понять ошибку , очхочется)))обязательно перепеку и посмотрю))) Наталочка! Твоі пасочки просто суперові!!!А італійські, просто заглядєньє!!! 3 inucya, Kira та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 7 квітня, 2018 Дівчата, хто робив желатинову глазурь, от я подивилась два ролика, в одному цукор, в іншому пудра цукрова. то є різниця чи ні? я в тому році робила, то в мене не вийшла(( суха та крихтка була, ріжеш, а вона сиплеться як звичайна білкова. Зараз знов хочу зробити, сиджу матчасть читаю)) 3 Kira, inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 7 квітня, 2018 Анечка, вот такой перекосяк( Наташ, я вважаю, що коли так маківка рветься, то це растойка була замала, в духовці почався активний рух і ось так "башню зносить" 3 inucya, Kira та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 7 квітня, 2018 Я делаю на сахаре.все нормально. Главное не перебить эту глазурь.а в этом году я не добила ее) Никак не застынет.но красиваяяяяя! 4 Kira, inucya, Сусля та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 7 квітня, 2018 Тетянко, Сусля, та мені здалося, що ростойка була повною, а бач як іх перекосило) Ще в мене підозра на духовку, що десь не рівномірне прогрівння. Може таке бути? 4 Kira, Сусля, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 7 квітня, 2018 Танюшка, у меня тоже еще не застыла. Хожу переодически ее пробую. Очень надеюсь, что к утру все будет ок. Таня @Сусля, я тоже делала на сахаре, потому что пудры не нашлось))) 4 Kira, inucya, Сусля та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 7 квітня, 2018 У меня желатиновая была текучаяяя, я её не добила, но zа ночь zастыли! Так что завтра утром и у вас будут сухие! 5 Магда, Kira, Сусля та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах