Qween 7 216 Опубліковано: 29 грудня, 2016 Танечка, свари в двух скороварках, потом вылей в одну большую кастрюлю, доведи до вкуса, дай остыть и разбирай тёпленьким. Я бы так и сделала. но надо поставить на маленький газ кастрюлю,чтоб кипнул слегка Светочка, а зачем? Мне кажется что это лишние действия . Это ж не суп или борщ, а холодец. 3 lana19, fronya40 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 29 грудня, 2016 но надо поставить на маленький газ кастрюлю,чтоб кипнул слегка Светочка, а зачем? Мне кажется что это лишние действия . Это ж не суп или борщ, а холодец. бульйоны из разных видов мяса.так они лучше соединяются в одно целое и бульйон становится более как бы более равномерным .я так всегда делаю. 7 Grypana, fronya40, inucya та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 29 грудня, 2016 Вот что без вас бы я делала...Спасибо,дорогие! 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 29 грудня, 2016 Перенесено! Хозяюшки, что будете готовить на НГ? Новогодние рецепты 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 4 січня, 2017 Случайно нашла видео с празднования дня города... То было самое прикольное шествие, которое я застала)) Видео не передает всего...там персонажи располагались после шествия на своих тематически оформленых местах... На даче у господина Саахова был аншлаг!! Фотоапараты не переставали щелкать, за столом куча гостей) море позитива! и такая похожесть - просто жесть)) https://www.youtube.com/watch?v=hZqEUUXP5io с 9 минуты Шурик) Хотя, и другие "громады" постарались и красивенько заделали..Проня очень похожа... 3 Natali06, Lika_N та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 780 Опубліковано: 4 січня, 2017 , муж бухтит.. снег.. снег.. сегодня целый день идет... сижу и не признаюсь.. что вчера окна протерла:)))))боюсь представить.. если б я их капитально помыла:))) 6 Grypana, lana19, nestr та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 4 січня, 2017 И у нас снежок. Такой красивый!! Морозов ждете? А я думаю, что не дойдут они.. Вон, позавчера нам на Рождество минус 26 обещали. Сегодня уже только минус 19 дают... 3 nestr, inucya та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 6 січня, 2017 У нас на улице просто катастрофа! Началось сегодня всё резко, похолодало и начался снежок. Сейчас -снежище! 7 Kira, nestr, Grypana та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 6 січня, 2017 И у нас катастрофа((( 6 Kira, inucya, nestr та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 6 січня, 2017 Та разве ж это катострофа, это - зима! Санки и лыжи надо доставать! 3 lana19, lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 6 січня, 2017 катастрофа. Колотун, метет, ветер. С дома нос не высунуть) 5 Алцьона, lissaKi, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 6 січня, 2017 Леночка, так сегодня и не надо нос никуда высовывать, дома надо сидеть! Вечер сегодня домашний! 5 Lika_N, Алцьона, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 6 січня, 2017 Морозець, сніжок, хуртовина! Це ж Різдво! Зразу згадую кінострічку" Вечори на хуторі біля Диканьи" 7 inucya, azaza, Дяна та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 6 січня, 2017 Сам пью, сам гуляю, сам стелюся, сам лягаю) 4 Алцьона, lissaKi, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 6 січня, 2017 А у нас вчера весь день дождь лил (именно ЛИЛ). а сегодня целый день+5, но пасмурно 4 lissaKi, inucya, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 6 січня, 2017 В Крыму +11. У нас +4. Дождь был, а теперь такой гололёд. Ужас. А в 30 км от нас снегопад. 3 Алцьона, nestr та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 6 січня, 2017 А у нас мороз. Приіхали до батьків чоловіка, то за дві години ізди ноги задеревіри. Якби ще більше снігу то точно було б як у фільмі Вечори на хуторі поблизу Диканьки. Але на то і воно Різдво, щоб сніг, мороз і колядники. 7 inucya, lissaKi, nestr та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 6 січня, 2017 У нас -17. На улицу сегодня не выходили. Использовали стратегический запас. Как говорит ребёнок К атомной войне готовы. Продукты на все случаи жизни. Можно неделю морозы терпеть. 8 valuhka, Miloviza, Vilapo та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 6 січня, 2017 Морозець, сніжок, хуртовина! Це ж Різдво! Зразу згадую кінострічку" Вечори на хуторі біля Диканьи" Я сегодня вечером шла с работы и тоже этот фильм вспоминала:) снег, ветер, мороз. Хорошо, что впереди выходные, я такую погоду люблю наблюдать из дому (лежать в берлоге и сосать лапу:)желательно до весны:) 9 valuhka, Дяна, Lika_N та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 6 січня, 2017 А у нас с обеда пошел снег и шел часов до 19, крупный, пушистый и без ветра, было -4, так красиво и сказочно ! А сейчас уже +1 и начинает таять 6 Grypana, Kira, lissaKi та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 6 січня, 2017 А мне нравится такая погода)) У нас под вечер началась метель и минус 20))) 4 lana19, lissaKi, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 6 січня, 2017 У нас -12, и метет, метет, метет... Собиралась утром в церковь, но транспорт вряд ли ходить с самого утра будет, а нашу машину муж "на прикол" поставил, потому что тарахтеть начала, как банка консервная. (( 6 Алцьона, Lika_N, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
YNL 1 272 Опубліковано: 7 січня, 2017 Вышла с собакой прошли 5 шагов оборачиваюсь,а она уже лапы подгибает холодно хоть и в желетке пришлось нести на руках отогрелась вошла во вкус и давай ганять снег носом рыть,снежок пролетает и -18.На НГ погоды совсем не было у нас хоть на Рождество порадовала) 9 Natali06, inucya, valuhka та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 7 січня, 2017 У нас продолжается метель. Снега выпало уже сантиметром 30, не меньше (сужу по своему двору). На три часа в гости пригласили, а мне страшно нос на улицу высунуть! 5 Алцьона, nestr, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 7 січня, 2017 У нас вчерашний снежок уже чвакает и +2 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах