Алцьона 12 061 Опубліковано: 17 травня, 2017 У нас настолько сухо после зимы, что вся влага (а дождей не так уж и обильно было, больше холода) моментально впитывается. 1 valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мария Марфа 8 Опубліковано: 17 травня, 2017 Привет) Новеньких принимаете? 8 УкраІнка, lana19, людкин та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 17 травня, 2017 @Мария Марфа,конечно принимаем!))) добро пожаловть!)) 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 18 травня, 2017 НОВАЯ ТЕМА (ВСЕ ПОСТЫ ТАМ) Блокировка сайтов в Украине 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 травня, 2017 Мой иммунитет, видать, ушёл в загул... Месяц прошёл и я опять с ОРЗ... Как же обидно "летом" болеть((( 3 Lika_N, lana19 та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 18 травня, 2017 Да, печалька. Вроде и лето еще не началось 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 18 травня, 2017 Как самостоятельно поменять на форуме почтовый ящик 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 18 травня, 2017 Аллочка! Возвращай немедленно иммунитет обратно! И беречься и лежать и ничего не делать! Усиленно отдыхать! 3 valuhka, Kira та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 травня, 2017 @lana19, слушаюсь!!! тем и занимаюсь, но бока уже болят)) зато книгу дочитываю)) 4 lana19, Kira, valuhka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Странник 1 605 Опубліковано: 19 травня, 2017 Мой иммунитет, видать, ушёл в загул... Месяц прошёл и я опять с ОРЗ... Как же обидно "летом" болеть((( иммунитет, не реклама, ни чего не продаю но убедился на своем сыне болел с такой периодичностью две недели дома, неделя на учебе надоело, стал приносить с работы шиитаке, со словами - Ешь или перережу провода от компа сделали свое дело год без болезней, может быть совпадение ,может быть удача ,но сработало 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 20 травня, 2017 У нас ужасный ужас. Гром, ливень и град размером с орех 3 valuhka, Алцьона та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 травня, 2017 @lana19,ого!! Да что же это вам такое за наказание...вроде море, купаться пора, а погода шутит(( 2 lana19 та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 20 травня, 2017 У нас ужасный ужас. Гром, ливень и град размером с орех Ланочка, кошмарА мы сегодня пересадили помидоры. У нас был сильный ветер и дождь 10 минут 3 valuhka, Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлия 1 396 Опубліковано: 22 травня, 2017 Девочки и мальчики,вопрос назрел...почти срочный!!! Вчера в Фейсе переписывалась с одноклассницей,она сейчас в Швейцарии живет,общались долго...Сегодня мне чужой человек пишет в том же Фейсбуке о том,что никому не писала там ,кроме однокашки своей...Вопрос - там что все сообщения прозрачные или я чего-то не догоняю?(( 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлия 1 396 Опубліковано: 22 травня, 2017 Девочки и мальчики,вопрос назрел...почти срочный!!! Вчера в Фейсе переписывалась с одноклассницей,она сейчас в Швейцарии живет,общались долго...Сегодня мне чужой человек пишет в том же Фейсбуке о том,что никому не писала там ,кроме однокашки своей...Вопрос - там что все сообщения прозрачные или я чего-то не догоняю?(( Прошу прощения - выяснила...Этот незнакомый человек )))знакомый)))просто фотка мелкая и фамилия по мужу, а в однокашках девичья и переписывались до закрытия там))) 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 781 Опубліковано: 22 травня, 2017 спросить, у всех так или только у меня. раньше при заходе на сайт не спрашивал Ник и логин, сейчас спрашивает.. может я чего не так сделала?подписка на темы приходит на новый емейл. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 22 травня, 2017 Я захожу как обычно, никто ничего не спрашивает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 22 травня, 2017 И у меня - как обычно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 травня, 2017 @Lika_N, у меня на работе спрашивает, но я там регулярно историю подчищаю и все пароли сносятся... 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 25 травня, 2017 Негайно перестань робити ці 10 речей, або ти назавжди залишишся бідним! Багата і процвітаюча людина — це недосяжний ідеал для багатьох рядових працівників. Чомусь багато хто думає, що для досягнення багатства потрібно витратити багато часу, сил і відмовитися від земних благ. Ну або народитися в родині багатіїв. Але чи так це насправді? Бідність — це не фінансовий стан, а спосіб мислення. Тут виникає безліч сумнівів і недовіри, і це абсолютно нормальна реакція на подібний факт. Люди з великими гаманцями в світі не поспішають ділитися секретами свого успіху. Однак найдопитливішим все ж вдається їх добути. Пропонуємо ознайомитися з 10 звичками, які заважають тобі мислити як заможна людина. Позбався від них, і результат не змусить довго чекати. 1. Бідний завжди шукає винних У фінансовому стані бідної людини завжди винні батьки, чоловік або дружина, держава, оточення — хто завгодно, тільки не він сам. Він абсолютно не в змозі визнати той факт, що відповідальність на цьому виключно на його плечах. 2. Жалість до себе Бідний завжди знайде, на що себе пожаліти: народився не в тій країні, живе в поганий час, недостатньо освічений, неідеальна статура, магнітні бурі — та все що завгодно! У нього є десятки аргументів для цього, а капітал на жадібності не заробиш, знаєш. 3. Нити і скаржитися на життя Часом так хочеться розповісти комусь, який ти бідний і нещасний, і отримати розраду. Людина з мисленням багатія сприймає будь-яку невдачу як тимчасові труднощі і ні на що не скаржиться. Від того, що ти виговоришся, грошей в гаманці не додасться. 4. Займатися справою, яка не приносить задоволення Щоб справа приносила успіх, вона повинна бути улюбленою. Інакше людина може проклинати свою роботу, начальство і колег, але все одно кожен понеділок буде знехотя волочитися в проклятий офіс і проводити рік за роком в очікуванні п’ятниці. 5. Тягнути час Відтягувати до останнього. Девізом його життя може бути народна мудрість «Сім разів відміряй — один відріж», ось тільки до відрізання справа не завжди доходить… 6. Безкоштовне навчання Практично кожен успішний чоловік скаже тобі, що найкраща інвестиція — це інвестиція в себе. Бідний чоловік звик, що все можна отримати на халяву, навіть навчання. Але для того, щоб навчитися чогось дійсно потрібному і корисному в наш час, на жаль, завжди доводиться платити. 7. Тратити гроші даремно Якщо у людини немає фінансової стратегії, то він буде заробляти гроші і відразу ж витрачати їх. І тут вже не важливо, скільки він заробляє. Якщо людина не вміє грамотно поводитися зі своїми засобами і інвестувати їх у створення капіталу, то він все одно буде бідним. 8. Тратити час даремно Аналогічно попередньому пункту, бідна людина часто задається питанням: «Як вбити час?» І це його найбільша помилка. Немає нічого дорожче часу, і багаті точно знають це! 9. Думати, що скажуть інші Кожна успішна людина унікальна. Вона створює свою власну стратегію успіху, за що її і цінують інші. Так що ти цілком можеш наплювати на всі наші поради і йти по своєму унікальному шляху! Бідний ж, навпаки, наслідує інших. Він дуже багато часу витрачає, щоб стати схожим на процвітаючу людину і прислухається до думки оточуючих. Але багатому все одно, що про нього думають інші. 10. Жити чужим життям Одна з найсерйозніших помилок бідняків — проекція чужого життя на своє. Вчитуватися в біографію сильних і знаменитих і робити абсолютно так само, як там написано — це те, через що ти можеш знайти відчуття дискомфорту на все життя. Стратегії успіху — це, звичайно, чудово, але ти повинен робити тільки те, що дійсно вважаєш підходящим для себе, пише джерело. Ти впізнав себе, читаючи ці пункти? Я, на жаль, так. Також я дуже добре розумію, що не можна просто взяти і змінити спосіб мислення, але мене не покидає надія, що якщо кожен день робити маленький крок назустріч тому, чого дійсно тобі хочеться досягти, то успіх прийде неодмінно! 5 Алцьона, valuhka, людкин та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 6 червня, 2017 Всем привет! Вы еще обо мне не забыли? Что-то я совсем замоталась... Времени не хватает катастрофически! Даже читаю форум не каждый день, а уж о том, чтобы писать, так вообще молчу! Ремонт наш затянулся, эта пыль и грязь меня просто выбивает из колеи! У мамы постоянно прыгает давление - мотаюсь к ним чуть ли не каждый день. Погода не устает преподносить сюрпризы, поэтому сажу - пересаживаю, сею - пересеваю и т.д. А еще я как-то незаметно для самой себя влилась в ряды зооволонтеров . Я уже писала, что в начале года узнала, что недалеко от моего дома силами волонтеров открыт Дом передержки для котов, и стала им помогать сначала материально, потом с уборкой, а потом пошло-поехало... Короче, "покой нам только снится"! 13 Vilapo, Алцьона, Jefry та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 7 червня, 2017 @УкраИнка, скучали :girlhand: 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 7 червня, 2017 @УкраИнка, скучали :girlhand: Спасибо! ))) 3 lana19, Natali06 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 7 червня, 2017 Инночка! А я то думала, что у тебя просто ремонт и последние штрихи - типа уборка и все такое и поэтому ты так редко появляешься. Тогда желаю тебе побольше сил на все! И на нас в том числе))) И мы скучали очень! 3 Алцьона, Vilapo та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 7 червня, 2017 Инночка! А я то думала, что у тебя просто ремонт и последние штрихи - типа уборка и все такое и поэтому ты так редко появляешься. Тогда желаю тебе побольше сил на все! И на нас в том числе))) И мы скучали очень! Светик, до последних штрихов еще надо дожить ))). Как обычно, в ремонте планируешь одно, а получается совсем другое! Сначала, когда старые обои снимали, вместе с ними снялась и штукатурка ))), поэтому пришлось ободрать все до кирпича. Почти такая же история и с полом: планируемое выравнивание плавно перешло в практически полную замену. Дверь из комнаты в коридор убрали, заменили на арку. И тут я представила, какой кошмар будет в уже отремонтированной комнате, когда начнем ремонт коридора!!! Поэтому решили сразу и коридор делать... Ну, ничего, переживем! Было б здоровье! 5 fronya40, valuhka, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах