valuhka 4 184 Опубліковано: 25 листопада, 2018 Ага, значится Танюшка у нас бабулька-партизанка! Нам же дай только повод для радости! 8 Kira, fronya40, Алцьона та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 25 листопада, 2018 Танюша,поздравляю тебя и родителей с рождением внучки и дочки! Пусть растет здоровая и счастливая! 5 hasia, Kira, Miloviza та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 25 листопада, 2018 Девочки,спасибо вам огромное!! Я так счастлива,что два дня голова не проходит))) Так переживала,а вчера провела ночь в роддоме,носила свою Машу "столбиком")))) Смотрю на нее и виду в ней всех- и дочку,и зятя,и даже себя! Это чудо- новый человечек! 12 hasia, Lika_N, Алцьона та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 25 листопада, 2018 Танюша, поздравляю тебя и родителей с рождением малышки! 4 valuhka, Kira, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 179 Опубліковано: 25 листопада, 2018 Таня, поздравляю с новым статусом - бабушка! А малышка пусть растёт счастливая и здоровенькая на радость бабушке и родителям. 5 Алцьона, Kira, valuhka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 25 листопада, 2018 Танечка,Поздравляю! 3 Алцьона, fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 25 листопада, 2018 Танечка! Поздравляю с рождением внучки!!! Здоровья и счастья малышке и всей семье!!! 3 fronya40, inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 25 листопада, 2018 @fronya40, какие новости! Поздравляю! 3 inucya, fronya40 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 листопада, 2018 Хозяюшки. Хочу сделать фрикадельки малышу в супчик. Поделитесь рецептом, чтобы были сочные. Мясо у меня филейки свиные, надеюсь, правильно назвала. 2 fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
людкин 512 Опубліковано: 25 листопада, 2018 (змінено) Танюша Вітаємо з народженням вашої зірочки, вашого янголятка - онучки! Бажаємо їй світлого життєвого шляху, наповненого безліччю яскравих радісних моментів. Нехай росте здоровою і щасливою на радість всім. А вам, бабуся бажаємо сил, енергії і терпіння, щоб допомагати виховувати і ставити на ноги ваше скарб. Змінено 25 листопада, 2018 користувачем людкин 6 valuhka, inucya, Miloviza та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 25 листопада, 2018 @Алцёна, Уже сварила суп с фрикадельками? 3 inucya, fronya40 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 25 листопада, 2018 Танюша Вітаємо з народженням вашої зірочки, вашого янголятка - онучки! Танечка-Фронечка! Присоединяюсь к поздравлениям! 6 Grypana, fronya40, Магда та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 листопада, 2018 @Алцёна, Уже сварила суп с фрикадельками? Неа. Сегодня супчик уже кушали. Это заготовки будут. Но завтра уже сварила бы. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 25 листопада, 2018 Лук ребенок не кушает - значит, в фарш нужно добавить другие овощи - капусту, например. Читала, что хлопья овсяные размоченные добавляют. 2 fronya40 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 листопада, 2018 Мой уже все кушает, ну или хотя бы пробовал) А я где то читала про тертый картофель...но не помню, точно ли в фрикадельки..и точно ли для нежности..? С хлопьями попробую немножко, для разнообразия) Спасибо за помощь! 2 Miloviza та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 25 листопада, 2018 @Алцёна, не знаю для фрикадельки, а вот в котлеты точно 1 картошину добавляют) 2 Алцьона та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 102 Опубліковано: 25 листопада, 2018 @Алцёна, не знаю для фрикадельки, а вот в котлеты точно 1 картошину добавляют) Да, я в котлети завжди додаю одну-дві картоплини, натерті на тертушку-зірочку (я на таку на деруни картоплю тру) додаю, мені так смачніше і сочніше. Так ще моя бабуся робила, і мама робить, і я. Блін, котлет наніч захотілося... 5 Miloviza, lana19, БабаОля та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БабаОля 67 Опубліковано: 25 листопада, 2018 @Алцёна, не знаю для фрикадельки, а вот в котлеты точно 1 картошину добавляют) Да, я в котлети завжди додаю одну-дві картоплини, натерті на тертушку-зірочку (я на таку на деруни картоплю тру) додаю, мені так смачніше і сочніше. Так ще моя бабуся робила, і мама робить, і я. Блін, котлет наніч захотілося... Найсмачніше котлети з картоплею, а діти полюбляють котлети де 1/3 мясо, а 2/3 чорний хліб 3 Магда, Алцьона та Miloviza reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 25 листопада, 2018 Ну все, теперь и я котлет хочу. 4 lana19, БабаОля, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 26 листопада, 2018 Лук ребенок не кушает - значит, в фарш нужно добавить другие овощи - капусту, например. Читала, что хлопья овсяные размоченные добавляют. В своё время мой младший супы и овощные пюре ел только если в них было много отварного лука)))) 3 Алцьона, inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 26 листопада, 2018 Мой уже все кушает, ну или хотя бы пробовал) А я где то читала про тертый картофель...но не помню, точно ли в фрикадельки..и точно ли для нежности..? С хлопьями попробую немножко, для разнообразия) Спасибо за помощь! У меня мама в котлеты вместо хлеба картофель кладёт. Всегда так делала. 4 inucya, Алцьона, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 26 листопада, 2018 Девчата, назрела тема покупки вертикального пылесоса. Их еще раньше называли электровениками, но это не совсем точный термин. Есть у кого опыт? Хочу проводной: и дешевле, и мощнее, и к работе всегда готов. Склоняюсь к Керхеру VC5 Premium или просто VC5, там разница только в количестве щеток... Есть у кого авторитетные мнения?))) Может, из ноунеймов что-нибудь? Зарекомендовавшее себя? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 27 листопада, 2018 У меня появился кот. Летом спасли от собаки. Всем весело, а мне головняка) Пожил месяц и украли его. Думаю фух...... Принесли похожего домой, младший так и не смог забыть. Был кот, стала кошка. Теперь думаю таки тогда было не фух....все еще впереди))) 8 valuhka, AlenaT, Вит та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanaT 6 343 Опубліковано: 28 листопада, 2018 @AlenaT, У меня беспроводной электролюкс. Уже года 3-4 наверное. Проблем вообще никаких. Очень удобная штуковина, особенно для кухни, когда постоянно то крошки после каждого приема пищи, то что-то рассыпали. 5 Алцьона, Miloviza, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 28 листопада, 2018 Очень удобная штуковина, особенно для кухни У меня проводной, MYSTERY. Был куплен именно для кухни и коридора. Довольна очень 3 AlenaT, Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах