lana19 20 597 Опубліковано: 21 квітня, 2020 Песня! А я и не знал, что вербена может быть красивой.. И цветом таким темно-синим.. Я не знал, я не знал...)) 5 Prascovia, inucya, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 21 квітня, 2020 Веточка, ты сделала мой вечер! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 21 квітня, 2020 1 час назад, lana19 сказал: Песня! Шикарная песня! Браво исполнителю! Ланчик, давай на бис ещё что-нибудь. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 21 квітня, 2020 4 минуты назад, УкраИнка сказал: Ланчик, давай на бис ещё что-нибудь. Инночка! Я так быстро не могу)) Как муза с арфой прилетит, вдохновит ...так сразу!)) Спасибо! 2 УкраІнка та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 5 травня, 2020 Видела видео недавно. "Собаку научили плавать". Жидкость ввели специальную. Потом может дышать под водой определенное время. Кажется мы дожили, когда события из фильмов "жидкий воздух" становится реальностью. 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 10 травня, 2020 Біжу і я похвалитися. Купила я собі професйну гастроємність, таку з нержавіючої сталі, з кришкою, як в супермаркетах у відділах кулінарії. Прямокутну, глибоку, спеціально для вимочування м'яса. Я досить часто готую запечину телятину, попередньо її вимочуючи по 3 дні солоній воді (таке м'яско в мене йде на сніданок, коли очі продер, хліба, м'яска нарізав, яйця зварив - усьо, всі ситі побігли по роботам). Так от, раніше я його замочувала в каструлі або великій мисці, що дуже не зручно. По-перше, зайнятий потрібний посуд, по-друге, в холодильнику совається велика кругла ємність, займає місце. А тут поставила збоку на поличку холодильника, наче й не помітна, якраз по довжині полички. Наче і дрібниця, а я така щаслива, не нарадюсь! Дуже люблю, коли все компактно, має своє місце і зручно 6 1 lissaKi, lana19, УкраІнка та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 10 травня, 2020 Скороварочное в скороварках! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 10 травня, 2020 1 час назад, Магда сказал: а я така щаслива, не нарадюсь! Наташа! Очень за тебя рада! Поздравляю! Твоя гастроемкость - прелесть! Красивая и полезная. Очень нужная вещь в хозяйстве! Девочки! Спасибо, что делитесь своими маленькими радостями! 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 10 травня, 2020 2 часа назад, Магда сказал: Біжу і я похвалитися. Солидная штука, и мне понравилась! Поздравляю, Наташенька, с такой покупкой 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 10 травня, 2020 Дякую, дівчата! Мені тепер просто дивно, що я раніше не додумалася її купити, насправді ж дуже зручно! Видно, карантин дає себе знати - більше часу з'являється на подумати. А то весь час розігнався, набрав прискорення і побіг, а іноді буває корисним і зупинитися 3 УкраІнка, Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 11 травня, 2020 Наталочко, гарна ємність. Вітаю! 13 часов назад, Магда сказал: Я досить часто готую запечину телятину, попередньо її вимочуючи по 3 дні солоній воді (таке м'яско в мене йде на сніданок, коли очі продер, хліба, м'яска нарізав, яйця зварив - усьо, всі ситі побігли по роботам). Наталочко, напиши і нам рецепт. І фоточку вже запеченого ми б теж хотіли подивитися. 2 Магда та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 11 травня, 2020 @Qween, Аня, із задоволенням! Просто там все настільки просто, що мало кому буде щось нове і невідоме :) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 11 травня, 2020 Усьо, справилася 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 15 травня, 2020 Девочки, а кто делал сам шоколад? 2 lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 16 травня, 2020 Алена - Прасковья. И еще Натали-майлав. Таня! а у тебя вопросы есть? Напиши какие - я Алену позову Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 16 травня, 2020 ну я развлекалась. У меня есть какао тертое и какао масло. Чего б не соединить))) Но я бы это не назвала слово "делала". На скорую руку. Сам шоколад так же быстро съели как и делали. Приходи если что на шоколад всё есть) Что ты узнать хотела? пару рецептов где-то в загашнике есть. Я к стати в шоколад кидала кранчи малины. Шикардос. К стати, у меня вообще новинок выше крыши. Выкладывать не успеваю. И кофе лавацца оригинал завезли, и растворимое, сыры плавленные, пармезан, шоколад, восточные сладости, халву, оливковое масло.... У нас много товаров для кондитеров. А так же:🥜орехи🍍сухофрукты 🧂специи🍫шоколад, конфеты, сладости🥛сливки и сыры☕чай и кофе Низкие цены. Специи только высшего сорта. Орехи отборные. Сухофрукты свежие. Обзор партий с оригинальными фото. Польша, Италия, Германия, Турция📲097-903-82-24 Смотрите больше в сообществе 🌰 https://invite.viber.com/?g2=AQAOXpN8H3iBdErVx0tS4DsPyYughhUGK4vikoKt9rC9yfY9q5bKpNvf2a%2B6sClw 3 fronya40, lana19 та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 16 травня, 2020 О, у меня и книга про шоколад была. Поищу вечером. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 16 травня, 2020 Лен, где это все купить- масло какаои тертое какао? Хочу сделать себе. И что это за группа? Это твой магазин? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 16 травня, 2020 6 минут назад, fronya40 сказал: Это твой магазин? да! (отвечу за Лену) 2 Miloviza та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 16 травня, 2020 кому книгу про шоколад пишите 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 16 травня, 2020 23 часа назад, fronya40 сказал: Девочки, а кто делал сам шоколад? Таня, потрясающие конфеты шоколадные делает натамайлайф. Помнишь ее? Видела ее шедевры на ФБ. (Наталья Перцева). Спроси ее. 2 fronya40 та Miloviza reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 16 травня, 2020 Да,видела конечно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 18 травня, 2020 3 1 1 Miloviza, Магда, hasia та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 18 травня, 2020 Это не анекдот, это реальность! 2 УкраІнка та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 22 травня, 2020 4 2 УкраІнка, Natali06, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах