lana19 20 603 Опубліковано: 21 серпня, 2023 10 хвилин тому, musinka сказав: 19 серпня було 43 роки нашого подружнього життя. Неля! И тебя поздравляем! 2 fronya40 та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 22 серпня, 2023 Неля ! Вітаю!!! Ще б 50 років вам разом! І Наташшша - теж вітаю! Дівчата,хай завжди щастить. 2 1 lana19, Наташшшка та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 22 серпня, 2023 В 15.08.2023 в 15:22, спокусницЯ сказав: В Аврорі акція ( там ще є плямовивідник, такий самий, склад теж той, то він без акції) Купила. Тільки що зробила дві нержавіючі каструлі як нові!!!!!!! Кухонну шафку фасад з МДФ просто протерла губкою з цим розчином. Сказати, що я вражена - це нічого не сказати!!! І я вважала себе не засранкою, прибиралася постійно((((((((((( Вова в шоці!!! 7 Алцьона, Дяна, спокусницЯ та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 25 серпня, 2023 Дівчата, зустріла незвичайний рецепт шампанського з чорнобривців, може кому стане у нагоді. А може хто вже і робив, то напишіть свої враження. 3 УкраІнка, Алцьона та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 25 серпня, 2023 Шампанське з чорнобривців... мдаааа.... що тіки не видумають. Навіть не можу таке уявити, бо чорнобривці мають специфічний смак. Хоча.... 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 25 серпня, 2023 Дівчата, зробила новий рецепт смачної заготовки 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 25 серпня, 2023 39 хвилин тому, Olima сказав: Дівчата, зустріла незвичайний рецепт шампанського з чорнобривців, може кому стане у нагоді. А може хто вже і робив, то напишіть свої враження. Ну, особисто я на таке точно не наважилася б 3 Olima, Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 25 серпня, 2023 В 22.08.2023 в 16:55, справжня господиня сказав: Кухонну шафку фасад з МДФ просто протерла губкою з цим розчином Начиталася я вас, дівчата, приспічило і мені навести чистоту. Знайшла вдома кисневий відбілювач, не такий, як ви тут показували, але, думаю, склад у них однаковий. Розвела в гарячій воді, як Лана вчила. Захватила, вимила всі фасади на кухні, холодильник, духовку зверху, плитку на стінах, витяжку з нержавійки, релінг з нержавійки та навісні полички до нього. Що я хочу сказати, вимилося все швидко і легко. Але я тепер не можу його змити з кухонних фасадів( Скільки не протирала, а вони все одно мильні як помацати. А холодильник в розводах( І як його тепер ото відмити? :) Більше, мабуть, так мити не буду. Я зазвичай кухню мию дитячими вологими серветками - відмивають легко і змивати їх не потрібно. Для особливо брудних місць використовую СанКлін. І чого ото нам все не йметься, не можемо ми відбілювечем прати, серветками руки витирати, а кухню мити - чим там нам виробник сказав? :) 5 Алцьона, lana19, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 975 Опубліковано: 25 серпня, 2023 Я як скажу, чим усе мию, то ви мене наб'єте)) Використовую Акру - для автомобільних двигунів Вивідник плям, відбілювач, теж купила, бо як же я промину?)) Сьогодні використала. Світлана буде зараз сміятись, що в мене все не як у людей, ну що я можу зробити? Розповідаю: Мала попросила зробити вишиванку на подарунок. Білим по білому. Спочатку тканини було впритик, потім я розмітила новим маркером, а він, замість змитись водою, став рудими плямами😳. Сьогодні швачка принесла, наче, все гарно, а тоді додивилась, що тканина на верхах рукавів жовтіша, ніж на всій блузі😢 Поміряла на себе - на тушці не видно різниці, але, але... Замочила в кисневому вибілювачі. Надіюсь буде норм, але не факт 4 1 lana19, Алцьона, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 25 серпня, 2023 Мылкость нейтрализуется кислотами. Наташа! попробуй - вода с уксусом. Только потом все протри с чистой водой. Тк уксус будет липнуть после высыхания. 2 1 fronya40, Алцьона та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 25 серпня, 2023 Дякую, Лана. Завтра так і зроблю. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 26 серпня, 2023 В мене нічого не милке на дотик. Шафки гладкі, нормальні, ніде розводів немає. Каструлі блищать, теж на дотик звичні. 3 lana19, Дяна та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 26 серпня, 2023 Наташа! как дела с мылкостью? 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 27 серпня, 2023 14 години тому, lana19 сказав: Наташа! как дела с мылкостью? Жара, моя лінь, необхідність йти в магазин за оцтом заставили мене думати, що не такі вони вже і мильні Я ще, правда, затіяла хліб пекти - на кухню вискакую хліб в духовку поставити чи дістати, а сама сиджу під кондиціонером Але ж відмити таки потрібно буде, ніде воно від мене не дінеться 2 4 fronya40, inucya, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 975 Опубліковано: 27 серпня, 2023 А в мене вчора цілий день всі 4 комфорки, духовка, ще й хлібопічка, правда лиш на заміс. І кондиціонера в нас немає Думала, що здохну 5 fronya40, lana19, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 27 серпня, 2023 (змінено) 1 година тому, Наташшшка сказав: А в мене вчора цілий день всі 4 комфорки, духовка, ще й хлібопічка, правда лиш на заміс. І кондиціонера в нас немає Думала, що здохну От чому мені Вова повісив другий кондер у кухні! Я тепер можу готувати при любій жарюці на вулиці! Тим паче, що в мене єл-плита, це не газ - виключив і забув, моя плита ще довго гаряча і гріє всю кухню. Наталочко, я дуже раджу подумати, це щастя. Змінено 27 серпня, 2023 користувачем справжня господиня 4 Алцьона, Olima, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 11 вересня, 2023 Дівчата, ось зробила нові теми, готуйте! 4 Дяна, Алцьона, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 12 вересня, 2023 Дівчата, ще в прошлому році в однієї блогерки вичитала лайфхак. Дуже сподобалося! Томатний сік, який ми робимо на сокодавилці (чи Струмок, чи інша), пробити блендером! Іменно вже готовий сік.Після блендера він змінює структуру, стає однорідним, бархатним, як промисловий. Ось варила кетчуп як звичайно А ось кетчуп пробила блендером. Бачите різницю? Попробуйте зробіть, це швидки і легко. 8 Elenka, Алцьона, inucya та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 15 вересня, 2023 Света, це томатний сік? Не морс? Бо морс зі шкірочками томатів я часто пробиваю блендером, а вот сок не траплялося. Треба попробувати, но вже в наступному році. В цьому році вже с томатами покінчено, вже і кущі чоловік спалив. Правда треба купити ще кг 3 томатів. Ніччю вспомнила що хотіла ще хреновуху накрутити, кореня хрону надо убирати з огороду. І капусту в томаті закрити на борщ, но на це я накрутила і закрила в банці 2 л своїх томатів, осталось капусту з ринку привезти. 2 Алцьона та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 16 вересня, 2023 справжня господиня, Света, я тоже стала пробивать блендером соусы. Результат понравился, шелковистые соусы получаются. Соковыжималку пару раз пользовала(у меня от комбайна Мрия), делала томат вручную после варки через пассаведуру протирала. Больших порций не было. Удобно. Хорошо что купила ее давно у Наташи из Чернигова, вещь полезная и вечная. Я протирала через нее ещё ягоды. Так вот, после протирки тоже блендером пробивала, чтоб мелких частиц томата на видео было. 2 Справжня господиня та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 19 вересня, 2023 Дівчата, зустріла якось пораду, що капусту на голубці можна покласти в морозилку і після розморожування вона готова для голубців. Вчора спробувала, капуста в морозилці лежала десь тиждень. Результат мені і сподобався і ні: сподобався, бо капуста після розморожування була м'яка для закручування голубців, а не сподобалося, що вона тушкувалася дуже довго, більше півтори години, але все одно залишилася якоюсь резиновою. Буду і далі в мікрохвильовці робити капусту для голубців. 6 Алцьона, Elenka, musinka та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 19 вересня, 2023 Оля, я теж десь чула таку пораду. Но сама не пробувала так робити. Голубці дуже рідко роблю, у нас більше перчик фарширований полюбляють. Но теперь і пробувати так не буду, бо якщо капвста тверда получається , то точно її їсти не будемо, ферш повиймаємо а капусту в сміття. Дякую що написала! 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ttts 183 Опубліковано: 7 жовтня, 2023 (змінено) Дівчата, порадьте яку сіль краще використовувати для консервування, бо моя улюблена Артемсіль, нажаль, майже закінчилася. Змінено 7 жовтня, 2023 користувачем ttts 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 7 жовтня, 2023 1 ttts reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 7 жовтня, 2023 Я ще маю пів пачки старої Артемсілі, була ціла пачка. Використовую її тільки для огірків. Для всієї другої консервації беру звичайну сіль з АТБ, але треба дивитися на країну походження. В нас продають тільки Турцію. По відгукам, румунська сіль дуже гидка, вонюча. В прошлому році при дефіциті я закатувала з турецькою йодованою сіллю. Все було добре. Там зараз йодат, а не йодид, вона зовсім безпечна для консервації. 4 ttts, Olima, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах