musinka 1 975 Опубліковано: 29 травня Света, нічого не підскажу по полуниці, бо сама не знаю що робити . Я завжди пюре в мороильці заморожувала, з кусочками. А в цьому році в роздумах. Ціна кусається, я поїсти брала всього 2 раза. Сьогодні у нас по 120 була, но гарна. Я попала по 85, останній кг забрала у бабусі. Но вона і крупненька, і маленька. Взяла би більше, но більше не було. Мій каже ніякого варення, своїх я год хватає різних, з них і роби. Наталка, а що таке джерки? Перший раз таке чую. Для масштабного виробництва конечно лучше більше піддонів. А полуниць я колись вялила. Но нам зовсім не сподобалось. Вуса нема, і даже кісточки на зубах скрипят. 2 Lika_N та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 29 травня Неля, в нас полуниця по 100-90-80. Вчора брали поїсти півкіла по 80, дуже смачна. Говорять, що ціна буде ще падати, бо немає ще на базарі дачної полуниці. Я хочу в вихідні купити кіло на варення, але яка ціна буде подивлюся. Бо йду на роботу з понеділка по середу, там ніколи варити. 2 Наташшшка та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 29 травня Света, мій теж любить щоб губами їсти. Но і шашлики полюбляє. Ми часто робимо з курячого стегна, тільки того що без позвоночника. Я мариную в хреновінє або в аджике. Получаєтся м'якеньке. Сьогодні взяла крилья і скумбрію. Буду гратитись. Но через одно м'ясо я би не брала. Просто овощей сезон попереду, буду гриліть кабачки, перец, синеньки. Бо як подумаю на пательні кружечки в жару жарять, так мені погано становить я від одної думки. Раніше в Принцесу смажила, но вона поламалась. А цей гриль на дві пластини розкладаються, І температуру можно вище і нижче виставляти. 3 Справжня господиня, Lika_N та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 29 травня 9 хвилин тому, справжня господиня сказав: Неля, в нас полуниця по 100-90-80. Це ще по-божескі. Я в четверг була на центральному базарі, так по 100-120 була. Взяла по 100, но солодюща, не могла наїстися! Сьогодні на районому базарі теж 100-120. Но у нас сьогодні дощік, може і ціну підняли. Но я і не ходила багато, скраєчку тіки зайшла. Селі по 80 буде, то візьму для заморозки трохи. Варення не хочу з полуниці, з желфіксом не подобається, а виварювали вітаміни не хочу. 3 Lika_N, Справжня господиня та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 153 Опубліковано: 30 травня У нас ціна на полуницю 120 грн., але її ще толком не має на базарі та і засуха у нас, дощів давно не було. Своєї я вже три рази по +-1 кг вибрала ранньої, поливаю кожного дня її. Поки що їмо так, варення варити не буду, бо ще стоїть з минулих років, мабуть буду морозити, а там як буде. У мене її не багато, то зовсім надіюсь, що поїмо її всю та трохи пригощу родичів, які без саду. У мене сушилка Ізідрі і сусідка також собі купила, то ми піддони одна одній даємо у сезон. Яблука в цьому році повинні бути, то буду сушити, хоча ціна на електрику кусюча буде. Але я вже трохи приловчилася спочатку яблука прив'ялити на балконі, а досушувати вже в сушці, але це від погоди ще залежить. Неля, вітаю з обновочкою, хай смажить гарні Вам вкусняшки. А Принцесу не можна полагодити? Моя ще працює, але так боюся, щоб не зламалася. Без неї вже не уявляю як піцу у духовці можна пекти, і кабачки в ній найсмачніші, на пательні зовсім не такі на смак. 3 Справжня господиня, Наташшшка та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 30 травня От ви мене раздраконили цими грилями... тепер теж собі хочу, в мене Принцеси не було. Вові закинула про гриль, а він мені зуби скалить. Так ото ж, ми гроші на зуби збираємо, бо мені вже жувати нічим ні з якої сторони, та в нього не краще. Мабуть, гриль почекає. 3 Наташшшка, Olima та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 30 травня Я ж, наче, показувала, чи тільки хотіла? Голова геть не варить. Джерки - це сушене м'яско. Хлопцям дуже зручно брати з собою на перекус. Ось 5 lana19, Дяна, musinka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 30 травня 14 години тому, musinka сказав: А полуниць я колись вялила. Но нам зовсім не сподобалось. Вуса нема, і даже кісточки на зубах скрипят Нель, то ти, мабуть, сушила, а не вялила. Сушена нам теж не сподобалась. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 153 Опубліковано: 30 травня Джерки зачётні Наталочка, а ну розкривай секрет джерок. Пиши рецепт що, де, яке м'яско, скільки його та скільки грам солі, спецій та скільки градусів в сушці. Хочу також спробувати зробити їх. 2 lana19 та Наталия63 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 30 травня от тільки прочитала В Киеве приобрести сладкую клубнику можно за 110-120 грн за килограмм крупных ягод, если выбрать меньшие или худшие по качеству ягоды (например, не такие сладкие или перезрелые), то можно найти цену в 80 грн за килограмм. В Киевской области, в частности в Бучанском районе, продают крупную клубнику за 130 грн/кг, а меньшую - 100 грн/кг В Переяславе на востоке Киевской области - предлагают по 85 грн/кг. Принимают ягоды по 50 грн/кг. На рынках можно найти предложения и по 60-90 грн/кг - все зависит от самого рынка. Кагарлык, что в Киевской области - цена может достигать 140 грн/кг. Черкасская область - 90-150 грн/кг. Львовская область - цена находится в диапазоне от 50-60 грн/кг до 80грн/кг. Хмельницкая область - в среднем 100 грн/кг (у перекупов). Но, как отмечали пользователи в Facebook, иногда можно найти и по 85 грн/кг. Днепр - вся клубника по 80 грн/кг. Один из пользователей из Днепропетровской области отметил, что на "опте" клубнику могут принять за 55 грн за килограмм, относительно продажи в розницу - ставят цену в 80-100 грн за килограмм. Сумы - 180-200 грн/кг. Винницкая область - цена варьируется в диапазоне 60-100 грн/кг. Черноморск - от 90 грн/кг 120 грн/кг (в зависимости от сорта). Николаев - примерно 100-120 грн/кг. Запорожье - от 100 грн/кг до 130 грн/кг. Харьковщина - клубника будет стоить от 140 грн/кг 180 грн/кг, отмечают, что замечали такую цену на рынках. Харьков - крупные ягоды можно взять за 130 грн/кг, а мелкие - за 100 грн/кг. Черниговская область - в диапазоне 80-100 грн/кг. Одесская область - клубника в этом году по 100-120 грн/кг. На Волыни ягоды стоят едва ли не дешевле всего из тех, что упоминались в комментариях - 35-40 грн/кг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 30 травня 38 хвилин тому, Наташшшка сказав: Нель, то ти, мабуть, сушила, а не вялила. Сушена нам теж не сподобалась. Да, Натусь, точно мабуть сушила. По рецепту з ворожого форумах робила. Знаю що на слайси різала. Но вялить поки що не буду. Своєї нема, а купувати дорого. Тут би на пюре хоть купить. 32 хвилини тому, Olima сказав: розкривай секрет джерок. Пиши рецепт що, де, яке м'яско, скільки його та скільки грам солі, спецій та скільки градусів в сушці Підтримую))))) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 30 травня Привоз сегодня 8.30 Клубника 70 Огурцы 50 Черешня 70-80 Горошек 70 Творог нежирный 90 Сметана 120 1 Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 30 травня Привіт, дівчата! В мене теж спочатку Езідрі була. Вирішила докупити лотки, а вони вартують по ціні зірки. Тому ризикнула взяти Бєломо. Ось тут описала усе Тільки в мене Ezidri Snackmaker FD500 тому Беломо підходить. ДА! Збиралась купляти лотки, але виявилось, що на олх буває ціла сушарка по вартості 5 лотків. Тому так зручніше. Бо пастілу краще спочатку просушити на двох, а потім вже на одну поставити. 3 Наташшшка, Lika_N та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 30 травня Полуницю сьогодні брала по 80, не дуже велику. А от позавчора в Житомирі отаку красуню по 100 грн 6 lana19, inucya, Lika_N та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 30 травня 1 година тому, Olima сказав: Наталочка, а ну розкривай секрет джерок. Сьогодні буду чергову партію маринувати, то постараюсь все розписати\пофоткати 4 Lika_N, lana19, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 153 Опубліковано: 30 травня 2 години тому, Наташшшка сказав: Сьогодні буду чергову партію маринувати, то постараюсь все розписати\пофоткати Чекаємо з покроковим звітом 3 lana19, Lika_N та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 30 травня 19 годин тому, Наташшшка сказав: Неля, в мене Ізідрі. Її потужності вистачає на 15 лотків, я маю 8. Поки сушила лиш для себе, то мені і 8 вистачало, а зараз хлопцям джерки сушу, моїх лотків вистачає на 4кг м'яса, а було б 15, то вистачало б на 8кг Для джерок лотки під пастилу можна не брати, а от сітку бажано, з нею зручніше. Без лотків 5300 виходить...однак немало Ну от... я б завялила. Ой, про сітки! На алішці скупила силіконові. В порівняні з фірмовими пластиковими Езідрі, це казка! сушила слайси полуниці, мандаринки, помідори, відстає шикарно! Там де брала вже нема, але ось схожі. Круглі трішечки товстіші ніж квадратних, квадратні можна вирізати на любий розмір, брала 40*40 і вони дешевше круглих. Дивитись варто не по 1 чи 3 шт, а по 8-10. І ще на них можна пекти Доставка, зараз, з Китаю, навіть менше двух тижнів грн.367.29 | 8 шт., многоразовые силиконовые листы для обезвоживания фруктов https://a.aliexpress.com/_EIdKnll грн.205.70 | 10 шт., силиконовые антипригарные коврики для приготовления пельменей https://a.aliexpress.com/_EvbETWB 6 Наташшшка, Lika_N, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 1 червня А я випадково виявила, що моя сушарка на 30 лотків, а не на 15(( І ці лотки ще дорожчі. Капець. Дівчата, поясніть нерозумній, про джерки сюди кидати рецепт і фотки, чи ото "створити"- "тему" і тд? Бо вже нова партія маринується, сьогодні знов сушитиму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 1 червня 10 хвилин тому, Наташшшка сказав: Дівчата, поясніть нерозумній, про джерки сюди кидати рецепт і фотки, чи ото "створити"- "тему" і тд? Бо вже нова партія маринується, сьогодні знов сушитиму. Наталю, я думаю однозначно в темі Ситий ряд в підрозділі заготовки, м'ясо створити тему. Бо тут загубиться, і будемо знову всі смикати: а розкажи, а покажи, а як і т.д. Чекаю з нетерпінням рецепту 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 153 Опубліковано: 1 червня Наташа, роби окремим рецептом, бо тут у переписці потім не знайдеш як треба буде. 2 Наташшшка та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 1 червня 3 години тому, Наташшшка сказав: Дівчата, поясніть нерозумній, про джерки сюди кидати рецепт і фотки, чи ото "створити"- "тему" і тд? Бо вже нова партія маринується, сьогодні знов сушитиму. Як тобі зручніше. Можна й тут у темі. Я потім відокремлю і зроблю рецепт 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 1 червня Отаку полуницю купила сьогодні по 80. Зараз буду варити вареннячко. Тарілка велика салатна, полуниця теж. 5 Lika_N, inucya, Дяна та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 1 червня Ловіть новий тест на москаля ))))- Фортеця алкоголю !!! lana - великий))) перекладач з російської на українську 1 3 Справжня господиня, Магда, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 153 Опубліковано: 1 червня 28 хвилин тому, lana19 сказав: Фортеця алкоголю !!! Спочатку не зрозуміла, але потім переклала і 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 1 червня 10 хвилин тому, Olima сказав: Спочатку не зрозуміла Вітаю! ))) 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах