Перейти до вмісту
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

О,Светуль,вітаю. А я купила апарат для хот дога для дітей, задоволення не принесло. Нащо купила...

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
4 години тому, fronya40 сказав:

О,Светуль,вітаю. А я купила апарат для ход дога для дітей, задоволення не принесло. Нащо купила...

Таня, а що за апарат? Я колись мріяла про девайсік, що пече такі собі сосиски в тісті. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
19 годин тому, Справжня господиня сказав:

Таня, а що за апарат? Я колись мріяла про девайсік, що пече такі собі сосиски в тісті. 

Свет,туди вставила булочки і сосиски,і ось тобі хот Дог. 

IMG_20250713_080903.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Таня, не, я інший хотіла

559097385.webp

А в той твій я навіть не уявляю, як воно діє і що на виході. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Воно Як тостер.щасунула булочки,продаются готові,і сосиски. І вискакує ,як тостер. Тоді береш в булочку кладеш ,що хочеш,я шматочок огірочка, гірчицю,кетчуп,сосиску. В в такому ,як ти показуєш таке не скласти. Цілий сендвіч💛💙

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дівчата, підкажіть - з персиків для варення шкірку знімати???

Купила дешеві смачнющі соковиті персики, хочу зварити варення з Желфіксом. З них шкірочка знімається частково, кісточка відходить легко. Їх буду дрібнити шматочками. Так як, знімати? Бо прийдеться їх чистити як картоплю...

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Світлана, думаю таки треба зняти, можна спробувати ошпарити.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Коротше, шкірочка знялася дуже добре, сама здивувалася. Вже наварила варення і варю компот з залишків. Завтра ще куплю персиків і ще хочу варення і закатаю компотом на зиму.

Персики по 40 грн набагато вигідніше малини по 200.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Сьогодні спробували це варення. Ну не знаю, солодка маса, жовтенька, густенька. Такі смачні персики і якесь незрозуміле варення. Чи я просто чекала чогось неземного, а "вон оно че, Михалыч".

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
3 години тому, Справжня господиня сказав:

Сьогодні спробували це варення. Ну не знаю, солодка маса, жовтенька, густенька. Такі смачні персики і якесь незрозуміле варення. Чи я просто чекала чогось неземного, а "вон оно че, Михалыч".

Світланко, тоді звари ціленькими шматочками. Може таке більше сподобається?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 години тому, Живчик сказав:

Світланко, тоді звари ціленькими шматочками. Може таке більше сподобається?

Воно шматочками невеликими, десь 1х1,1х2 см. Чи треба взагалі скибочками нарізати? Думаю ще синові зварити, но то вже не раніше вівторка, завтра на роботу на 3 дні. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 хвилини тому, Справжня господиня сказав:

Воно шматочками невеликими, десь 1х1,1х2 см. Чи треба взагалі скибочками нарізати? Думаю ще синові зварити, но то вже не раніше вівторка, завтра на роботу на 3 дні. 

Якшо дрібними шматочками та ще й без шкурки, і варити кілька хвилин, то, звичайно, вийде джем. 
А якщо заморочиться - порізати скибочками (для естетики), шкурку не знімати, викласти це все в ємність, засипати цукром. Хай пустить сік.
Потім його закип'ятити і влити у шматочки, перемішати. Хай стоять, поки не охолонуть. І таку процедуру зробити кілька разів.  На останній раз можна у сироп добавити трохи желфіксу. Тоді янтарні ціленькі скибочки будуть плавати у густому сиропі. :1485846184:
Ну то вже кому що подобається.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Таня, може так само і зварю. Спитаю сина, що хоче.

В нас на півміста відключають воду на 2 доби. Ото буде мені сьогодні і завтра веселуха на роботі... хоч би не впасти...

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×