lana19 20 603 Опубліковано: 15 травня, 2016 С Победой, Украина!!! @valuhka, Ждем с победой 13 Алцьона, Natali06, Kira та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дяна 2 788 Опубліковано: 15 травня, 2016 УРа! 7 nestr, Джу, lissaKi та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 15 травня, 2016 @valuhka, удачи и побед вам! Девочки, победа то да... это оч замечательно... другой вопрос - как мы е-ние проводить собираемся?.... 7 nestr, valuhka, inucya та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дяна 2 788 Опубліковано: 15 травня, 2016 другой вопрос - как мы е-ние проводить собираемся?....а для тех,кто в танке "е-ние"-это что?(можно в личку) 1 Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 15 травня, 2016 @valuhka,я держу кулачки за вас!! Сильно-сильно!!! Я тоже не ожидала победы...Но рада!!! 4 Jefry, Дяна, valuhka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 15 травня, 2016 другой вопрос - как мы е-ние проводить собираемся?....а для тех,кто в танке "е-ние"-это что?(можно в личку) Так думаю, Евровидение... Тоже сразу, как и Диана, подумали, вот прям ночью, как результат сказали)) Все ликуют в телеке, а муж так спокойно - дороги отремонтируйте, а то никто не доедет к вам, разве на вертолетах...это он о своем, наболевшем) 7 lissaKi, fronya40, N@T@ та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 15 травня, 2016 а для тех,кто в танке "е-ние"-это что?(можно в личку) Надюша, то я в запале огородами пошла, путь сокращая))) Евровидение конечно))) 5 Jefry, Vilapo, Дяна та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дяна 2 788 Опубліковано: 15 травня, 2016 @Izvarina,Диан, я думаю,что "запад нам поможет"! 3 Jefry, lana19 та nestr reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 15 травня, 2016 @Izvarina,Диан, я думаю,что "запад нам поможет"! Надюш, так я не о финансах, в первую очередь... у меня когнитивный диссонанс, как совмещать войну и хоп-хей-ла-ла-лей(((( ..... 6 Дяна, Фрекен Бок, Jefry та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 15 травня, 2016 Войны, к тому времени, не будет 15 Izvarina, valuhka, Grypana та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 15 травня, 2016 Войны, к тому времени, не будет Дай Бог! Это было бы величайшее счастье! 12 Natali06, inucya, Явдоха та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 15 травня, 2016 Для того щоб зрозуміти ЩО зробила Джамала для свого народу та Украіни, потрібно просто прочитати текст Пісні. Коли приходять незнайомці... Вони приходять до твого дому, Вони вбивають вас всіх і кажуть: "Ми не винні ... не винні" Де ваш розум? Людство плаче. Ви думаєте, що ви боги, Але всі вмирають, Не ковтайте мою душу, Наші душі. Я не могла провести свою молодість там, тому що ви забрали мій світ. Ми могли б побудувати майбутнє, Де люди вільно живуть і люблять, Щасливі часи... Де ваші серця? Людство, процвітай. Ви думаєте, ви боги, Але люди вмирають. Не ковтайте мою душу, Наші душі. Я не могла провести свою молодість там, тому що ви забрали мій світ, У мене не було Батьківщини... 17 Natali06, AlenaT, mylik.sv та 14 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дяна 2 788 Опубліковано: 15 травня, 2016 Войны, к тому времени, не будет :ukr: :n6: 6 Kira, inucya, Алцьона та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 15 травня, 2016 И я буду ждать ЕВ-17 с надеждой, что оно поможет и войны не будет!! Українська історіяЄвробачення http://tsn.ua/special-projects/eurovision2015/ 8 Явдоха, Kira, Jefry та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 15 травня, 2016 Джамалааа яка ж вона розумашка, така пісня гарна, в мене вона вже в телефоні 6 Дяна, lana19, Алцьона та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 15 травня, 2016 Ну, что девчонки и мальчишки,вашими молитвами пришлось работать на "золото" И мы (типа с Джамалой) привезли первое место. Устали как собаки-встали в 3,30 и домой попали в 22,30, а в остальном все замечательно.Спасибо всем за поддержку! 20 N@T@, Jefry, Elenka та 17 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 15 травня, 2016 Валюша, поздравляю!!! Молодцы!!! 2 valuhka та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 16 травня, 2016 @valuhka, Ура! Ура! Ура! Поздравляю!!!!!!!!! 1 valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 16 травня, 2016 @valuhka, поздравляю!!! 2 valuhka та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 16 травня, 2016 Королева сняла ролик на песню Джамалыhttp://tv.i.ua/showbiz/8518/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 20 травня, 2016 Девочки, а как у вас с погодой? Меня эти дожди до истерики доводят, честное слово! Сегодня еще и град был. А ветер сейчас такой, что страшно во двор выйти... 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 травня, 2016 Инна, да так же(( Вчера в огород вышла рассаду потыкать, так проваливалась, сегодня что там - страшно представить. Ветер страшными порывами, куча поломанных веток, деревьев. И льет...льет...льет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 20 травня, 2016 У нас в огороде лужи стоят! Помидорную рассаду высадить всю не успела, а теперь даже не знаю, когда это можно будет сделать. Одно радует, что я в этом году как-то поздновато помидоры сеяла, поэтому они у меня еще нормальных размеров. И льет...льет...льет... + холодно очень! Сейчас вот на градуснике всего +8. В Индии засуха, а нас заливает... Ну, почему так?! 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 травня, 2016 А я в такие моменты напеваю себе - "У природы нет плохой погоды, каждая погода - благодать. Дождь ли, снег - любое время года надо благодарно принимать" Эх, опять бессонница(( Лежу, слушаю, как дождь шумит за окном. А днем на работе так спать хочется, про утро уже и молчу, там как зомби...ну почему вечером все куда-то девается? 3 Явдоха, УкраІнка та Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 21 травня, 2016 Ты молодец, Аллунчик! А я старею, наверное, ворчать начинаю. Но так уже солнышка хочется... Проснулась вот, выглянула в окно: опять дождь... Печалька... И на градуснике опять +10. Мы перед Пасхой отопление выключили, а после 9-го снова включили, потому что тааак сыро в доме и неуютно, что не до экономии. Зато кошкам теперь раздолье, они на улицу только в туалет бегают, а так - целый день на котле греются. 2 Kira та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах